Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Salutare tuturor membrilor!

Guest Mihai Gavrila
 Share

Recommended Posts

Guest Mihai Gavrila
Salutare tuturor si bine v-am gasit! Ma numesc Mihai Gavrila, si sunt din Constanta. Sunt nou in lumea Offroad. Am participat pentru prima data la Cupa ORR ca si copilot alaturi de George Ofroad din Bucuresti dotat cu o toyota Landcrusier, si a doua oara la Poiana Sarata - Covasna Trophy - tot ca si copilot alaturi de Asfalttango - Adrian Filip. Am avut nick name-ul SmartMind - dar am hotarat sa il schimb, acum avand numele si prenumele pentru a fi mai usor de identificat la intalniri si competitii, atunci cand voi urca pe podium :ha: :ypu Pe aceasta cale tin sa precizez si sa felicit organizatorii Covasna Trohpy pentru primirea calduroasa si traseele superbe pe care ni le-au oferit.

Re: Salutare tuturor membrilor!

.... Am avut nick name-ul SmartMind - dar am hotarat sa il schimb, acum avand numele si prenumele pentru a fi mai usor de identificat la intalniri si competitii, atunci cand voi urca pe podium...

1. Schimbare de nick name nu se face asa , adica sa iti creezi un user nou. Imi ceri pur si simplu si eu il schimb in ce vrei tu, nu incarcam inutil forumul cu conturi aiurea. :rules

Sa te hotarasti care user ramane.

2. Prezentarea trebuie facut in topicul dedicat pt asta. viewtopic.php?f=4&t=6684&start=270

3. Trebuie sa iti completezi locatia si in profil.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use