rudi Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 ce parere aveti de o statie portabila Yaesu FT-897D merge si pe uzualul 27MHz si 446MHz (si multe alte frecvente) e perspectiva mea de montat pe masina cu doua antene un Sirio megawatt 4000 si o antena 144-430Mhz PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Decembrie 1, 2009 Partajează Postat Decembrie 1, 2009 Re: ce parere aveti-Yaesu FT-897D Pt masina eu as merge pe FT857. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: ce parere aveti-Yaesu FT-897D Pt masina eu as merge pe FT857. din ce considerent? PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: ce parere aveti-Yaesu FT-897D Din considerent de dimensiuni si posibilitati de montare in masina. Practic sint aproximativ aceleasi statii, in carcase diferite. 857 e mai mic si parerea mea e ca se preteaza mai bine pt a fi instalat in masina. 897 e mai mare, dar are avantajul ca are posibilitatea de alimentare interna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: ce parere aveti-Yaesu FT-897D Din considerent de dimensiuni si posibilitati de montare in masina. Practic sint aproximativ aceleasi statii, in carcase diferite. 857 e mai mic si parerea mea e ca se preteaza mai bine pt a fi instalat in masina. 897 e mai mare, dar are avantajul ca are posibilitatea de alimentare interna. nu vreu sa fie montata definitiv pe masina si loc este unde sa fie pozitionata (intre banchetele din fatza) daca o pun pe bord nu-i sigur ca o mai gasesc si mai ales ca asta am gasit-o noua cu ceva otionale la 500Euro PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: ce parere aveti-Yaesu FT-897D Ohooo, dar unde ai gasit-o la pretul asta??? Statia e mai mult decat OK, la fel si 857! Sa o folosesti sanatos!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudi Postat Decembrie 3, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: ce parere aveti-Yaesu FT-897D Ohooo, dar unde ai gasit-o la pretul asta??? Statia e mai mult decat OK, la fel si 857! Sa o folosesti sanatos!!! Merci, statia provine din niste compensari creante. PATROL GR Y60 4,2D SWB MERCEDES G 280 de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator geobyte Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: ce parere aveti-Yaesu FT-897D Pretul e super Ok,daca deja ai intrat in posesia ei si e inca sigilata,vezi ca trebuie "dezlegata" ptr a putea emite in CB.Totusi e putin cam mare ptr masina,nu mai zic ca e o statie profi si e pacat sa o folosesti in masina.:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: ce parere aveti-Yaesu FT-897D 857 si 897 au electronica identica,857 a fost scos pe piata ca statie de mobil,iar 897 este pentru portabil/fix.Are in "burta" loc pentru diferite module (poti sa ii pui acumulatori,antena tuner,sau chiar sursa direct de la 220V). Am avut ocazia sa le folosesc pe ambele.857 devine putin frustranta in cazul in care vrei sa o folosesti la DX-uri,unde trebuie sa te lupti cu filtre si atenuari,trebuie sa intrii in fel si fel de meniuri.897 are aceleasi meniuri,dar ergonomia este mai buna. Si eu am vrut sa imi iau un 857 pentru masina,si teoretic chiar am cumparat una,dar nu am mai primit-o (ebay).Intre timp am optat pentru un Yaesu FT-450AT,pe care il folosesc si fix si portabil,la inceput am avut dubii in privinta alegerii,dar acum sunt foarte multumit. Concluzia: depinde ce vrei sa faci cu statia,897 nu va inlocui statia de CB care o ai in masina,asa a ramas si la mine,statia de CB e la locul ei,iar cand vreau sa vorbesc la distanta pun 450. 857,fiind asa mica plus fata detasabila poate sa ramana linistit in masina,nu va atrage atentia curiosilor,si vei putea renunta la statia de CB. Ma bucr ca vom avea un nou radioamator printre noi,la asa statie e blasfemie sa nu iti iei indicativ. :h5 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trenu Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: ce parere aveti-Yaesu FT-897D OFF TOPIC: Salut, eu am 857 D, o folosesc doar in CB si pentru salvamont. Si tot am vrut sa imi iau indicativ, locuiesc in timis. Stie cineva cum se face chestia asta ? Ca tot mi-a promis unu ca imi spune ce si cum da de fiecare data cand il sun e tot ocupat. Multam fain :tk EX - Toyota LJ70 - Marocanca bruneta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YO2LZP Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: ce parere aveti-Yaesu FT-897D OFF TOPIC: Salut, eu am 857 D, o folosesc doar in CB si pentru salvamont. Si tot am vrut sa imi iau indicativ, locuiesc in timis. Stie cineva cum se face chestia asta ? Ca tot mi-a promis unu ca imi spune ce si cum da de fiecare data cand il sun e tot ocupat. Multam fain :tk Incearca aici: www.yo2kqt.ro poti incerca la nr de telefon de la contact 0744616745 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 3, 2010 Partajează Postat Martie 3, 2010 Re: ce parere aveti-Yaesu FT-897D Sper sa fi postat corect... Ce ziceti de asa ceva? As dori sa stiu parerea voastra,Multumesc Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: ce parere aveti-Yaesu FT-897D Vezi topicul despre Alan 42: http://www.club4x4.ro/forum/showthread.php?t=41064 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate