Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

nissan patrol w160

agafiu florian

Postări Recomandate

salut la toata lumea

sunt nou detinator de patrol din 1988 3.3 diesel recarosat in 2008 si novice pe acest forum

am ceva probleme la instalatia electrica ( becurile de ceata si marsalier nu se aprind ); ceva scurgere la caseta de directie si un sunet ciudat cam pe la 80km/h cand se calca ambreajul pentru a schimba viteza sau cand este lasat pe liber , un sunet ca si cum ar freca ceva fier pe fier

rugamintea este daca mai sunt detinatori de acelasi model ca si mine si nu numai, as dori ceva sfaturi, pareri si opinii legate de modelul acesta sau la ce sa ma astept si bune si rele pe viitor

tin sa mentionez ca eu folosesc masina aceasta in jobul meu de zi cu zi care include atat drumuri de sfalt cat si off road

multumesc anticipat

suzuki vitara jlx

0733.33.18.18

niculaitad@yahoo.it" onclick="window.open(this.href);return false;

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: nissan patrol w160

Salut,

Sa-l stapanesti sanatos si sa te duca pe unde ai nevoie fara sa comenteze.

Despre acel frecat, pot sa-mi dau cu parerea, din cate inteleg, freaca atunci cand nu este in sarcina, se poate sa fie ceva pe la cardan, cruci cardanice. O verificare nu le-ar strica si ceva vaselina. Suspenda spatele si pune pe cineva sa o bage in sarcina si urmareste ce se intampla si de unde vine sunetul mai exact.

Cel mai bine, mai asteapta putin aici pe forum si o sa te ajute cineva mai avizat ca mine. Mai citeste din topicurile vechi si poate gasesti un raspuns.

Mult succes si bafta :h5

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

eu m-am uitat la cardan(cel spate) sa nu aiba joc si crucile cardanice sunt gresate

acum mai este o piesa (nu stiu cum se cheama) ,piesa din care pleaca cardanele fata - spate care intr-adevar nu este gresata deloc dar nici nu stiu daca trebuie gresata

mersi

suzuki vitara jlx

0733.33.18.18

Link spre comentariu

m-am uitat sub masina si intr-adevar in piesa respectiva de care va spuneam intra cablul de la frana de mana, frana de mana tine nu e problema (deci sabotii nu ar trbui sa fie dusi), problema este in mers peste 80km/h se aude cand este pe liber ?

suzuki vitara jlx

0733.33.18.18

Link spre comentariu

Poate este o placuta slaba nu trebuie sa fie uzata si la viteza fiind curenti de aer mai puternici face gat... zic si eu... cel mai bine este daca ai timp sa le faci o verificare, asa barem sti cum stai.

Mai rabda putin ca sigur va zice cineva ceva.

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare