Vizitator Dragosh Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 A aparut si filmuletul de la iesirea de pe 29.11.2009 avandu`i protagonisti pe Silviu (toyota) si cu Paul (jeep). Cu toate ca am fost singurul copilot am apucat sa fac doar un filmulet , de poze nici nu incape vorba s`a mers de parca eram la concurs, norocul meu ca nu prea a fost nevoie de trolii. In prima parte a filmului e un inceput de traseu iar in a 2`a parte e o urcare si o coborare filmata din masina lui Silviu, nu stiu daca in film se vede dar senzatzia e una pe masura , nu mai zic de adrenalina :D , ce mai distractia a fost pe masura. P.S. :Asteptam Nissan-urile pe la Piatra Neamt sa vedem daca fac fata la Toyote si la Jeep-uri :D dar pana atunci va urez vizionare placuta si astept pareri. [youtube:e8ephyzw] [/youtube:e8ephyzw] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT Frumosssss Eu Sacalu si Daniel am preferat varianta Ciurba de afumatura pe alt munte. Cum va lasasam singuri, cum gasiti o gramada de componente in plus pe la masini. Paul te astept cu micile detalii de plastic care se pare ca iti prisosesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacalu Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT frumos,frumo tare, experienta lui silviu capatata in etapele de campionat national se vede. Recomand mai multa rabdare si intelegere pentru cameraman sau, cum ar fi spus cei din vest : nu trageti in pianist . i-mi pare rau pentru neparticipare.Pe duminica viitoare. :p :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT :bravo asta da iesire :h5 @dragosh.....sunt posesor de NISSAN si ash veni cu placere.....dar e un pic cam departe :ha: @sacalu....nu pune totu la suflet :ha: :h5 (ref la tractare) Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grigorici Marius Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT Salutare! Intradevar frumoasa iesirea! Dar am o intrebare...a-ti facut si voi un gratar? Daca era si Sacalu nu va lasa nemaincati. :grin: Cum bine se vede in filmulet a fost un traseu extraordinar! :1 :1 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT A FOST O IESIRE RAPIDA DE 2-3 ORE,DAR A FOST FRUMOS FIIND TERENUL UD .CU OCAZIA ASTA AM SCAPAT DE PORCARIILE DE "OVERFENDERE" DE PLASTIC ,CARE AM SA LE INLOCUIESC CU ALTELE CUSTOM MADE DIN CAUCIUC. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vladut Postat Decembrie 3, 2009 Partajează Postat Decembrie 3, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT foarte fain ... imi pare rau ca nu stau in piatra ... sper ca daca reusesc sa ajung in vreun week-end ma luati si pe mine ... de exemplu 12-13.12.2009 dati un anunt daca mai faceti vreo iesire si acceptati companie Mesaj pt. straini: Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaniel Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT Foarte frumoase incadrarile si este un lucru foarte bun pentru Paul ca iese cu Silviu, o sa invete foarte multe lucruri de la el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT nu e in lumea asta,,, frate, ca al meu :ha: :F :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Decembrie 13, 2009 Partajează Postat Decembrie 13, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT AR FI BINE SA VII SI TU SA MAI IESI DIN MONOTONIA IESIRILOR PE TRASEE PENTRU DACIA PAPUC SI SAMURAI ;TRASEE PE CARE BINENTELES CA ESTI PROFESOR .TE ASTEPTAM ,DACA ITI INVINGI FRICA DE A STA CU ROTILE IN SUS :wink: Foarte frumoase incadrarile si este un lucru foarte bun pentru Paul ca iese cu Silviu, o sa invete foarte multe lucruri de la el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacalu Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT domnule paulgr daca vreti sa va aratati maiestria pe alte trasee decit cele de samurai sau papuc , va poftesc sa cistigati o etapa din campionatul de anul viitor , sau ,ca sa nu va cer prea mult , una din cupele prietenesti de anul viitor , sau daca iarasi va cer prea mult ( ce nesuferit pot fi ) macar participati odata la o competitie unde si alti incepatori vor invata multe lucruri utile de la dumneavoastra.Cu deosebit respect ,papucarii si samuraii :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT AR FI BINE SA VII SI TU SA MAI IESI DIN MONOTONIA IESIRILOR PE TRASEE PENTRU DACIA PAPUC SI SAMURAI ;TRASEE PE CARE BINENTELES CA ESTI PROFESOR .TE ASTEPTAM ,DACA ITI INVINGI FRICA DE A STA CU ROTILE IN SUS :wink: @paulgr te invit sa citesti si sa respecti regulamentul acestui forum. :rules 1. Fa-ti o prezentare in sectiunea dedicata 2. Nu mai scrie cu majuscule PS. Off-topic. Eu nu consider ca daca ajungi cu rotile in sus in teren inseamna ca esti mare meserias. Dimpotriva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dac Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT "ar fi mai bine sa iesi si tu din monotonia iesirilor" ????????? of, of... off topic!? Cit mai aproape de imposibil ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Decembrie 14, 2009 Partajează Postat Decembrie 14, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT domnule paulgr daca vreti sa va aratati maiestria pe alte trasee decit cele de samurai sau papuc , va poftesc sa cistigati o etapa din campionatul de anul viitor , sau ,ca sa nu va cer prea mult , una din cupele prietenesti de anul viitor , sau daca iarasi va cer prea mult ( ce nesuferit pot fi ) macar participati odata la o competitie unde si alti incepatori vor invata multe lucruri utile de la dumneavoastra.Cu deosebit respect ,papucarii si samuraii domnule sacalu se pare ca de ceva timp a inceput sa iti placa meseria de avocat(asta ca sa ma exprim frumos.....) referitor la competitii avem amandoi o idee despre ceea ce inseamna asta...... dar in urma castigurilor dobindite din practicare noii tale meserii ,poate voi obtine o sponsorizare si astfel sa iti satisfac micile tale dorinte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FlorinGhimis Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT Domnilor sunteti distractivi . :bravo Va invit la Costarica (sectiunea fumatori) sa nu se vada fumul care o sa iasa din fundurile voastre :uameni Consider ca offroad inseamna in primul rand placerea de a iesii din oras impreuna cu o mana de prieteni, iar pentru unii dintre noi inseamna si cateva ore de relaxare a neuronului framantat indelung in timpul orelor de serviciu, adica off cotidian , un alt fel de adrenalina . ca e traseu de standard de open ori de extrem conteaza mai putin. Paul, sti foarte bine ca traseele le alegem astfel incat sa poata fi parcurse de catre toti participantii la iesirea respectiva ,potrivit masinii din dotare ori experientei in offroad . NU TRASEUL este important . ci participarea . ne dorim sa atragem cat mai multi in aceasta activitate , asa ca o sa incercam si pe viitor sa facem iesiri abordabile pentru toti . Cat depre participari la concursuri e foatre simplu Silviu campion la extrem - si avem cu totii de invatat de la el Daniel si Sacalul - au fost pe podium locul I- open Humor - de urmarit si bagat la cap Bogdan si Ricanu la fel Eu participat la Cluj la Standard - obiectiv indeplinit - distractie maxima si am cunoscut oameni deosebiti din toata tara . :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT Mesajul meu a fost strict doar pentru unul dintre noi . Personajul respectiv este dealtfel plin de subtilitati ,el nefiind la prima remarca de genul asta. Nu am vrut sa jignesc pe niciunul din ceilalti participanti la iesirile noastre . Pe viitor sper ca fiecare dintre noi sa reflecteze la propria experienta fara a mai da sfaturi pretioase altora. Daca vreti sa discutam despre competitii ar trebui sa deschideti alt topic,in care fiecare sa-si expuna parerea . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sacalu Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT Meseria de avocat intradevar este aducatoare de beneficii in cazul in care nu stiati ,domnule paulgr (cu litera mica), si daca prin absurd o voi practica vreodata in nici un caz nu ma voi scoli la Petre Andrei . E prea marunt nivelul .I -mi permit sa va sugerez mai multa modestie. Cu deosebita consideratie.... :) lost in woods Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulgr Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT Meseria de avocat intradevar este aducatoare de beneficii in cazul in care nu stiati ,domnule paulgr (cu litera mica), si daca prin absurd o voi practica vreodata in nici un caz nu ma voi scoli la Petre Andrei . E prea marunt nivelul .I -mi permit sa va sugerez mai multa modestie. Cu deosebita consideratie.... domnule sacalu s-ar putea sa-ti ridici in cap multi magistrati din tara asta cu aceasta afirmatie oricum ai dus discutia intr-o zona foarte departe de tine :facultate ,studii superioare...offfffff topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: Offroad adevarat la PIATRA NEAMT Va rog sa incetati atacurile la persoana! PUteti sa va intalniti face to face, nu aici va solutonati problemele emotionale! (mai ales nu in felul asta) Multumesc de intelegere! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate