Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Domnilor.... mi-au luat masinutaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu Asta! Sunt foarte fericit ca n-am cheltuit toti banii de pe Animal inainte de a-mi lua o masina de teren! :banana Vreau sa multumesc prietenilor mei Silviu Bulugoiu, Miron Sorin si Kamikazilor pentru suportul moral si disponibilitatea de a-si pierde timpul si banii pentru mine. Ii multumesc mult lui @drm care mi-a daruit, aproape gratis, troliu, protectie fata, si doua seturi complete de roti Extrem si AT! Acum sunt din nou ha :ypu :ypu :ypu :ypu :ypu ppy! Ha...sa vedeti acum ce va nenorocesc cu intrebarile! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! WAWWWWWWWW FELICITARI MAN :1 sa o stapanesti si noroiesti sanatos!!!!! Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! felicitari....de-acum la noroi cu ea....ca are de la herr fabricant tot ce-i trebuie :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Felicitari , iti doresc sa strangi din buci cat de mult in masina asta :)))))))))) (sper ca stii la ce ma refer) :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manu-2lgp Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Cind am vazut ca s-a vandut masina, sa stii ca m-am gindit ca tu ai luat-o. Felicitari, si sa o stapinesti sanatos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! sa o stapanesti sanatos !!! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Ne-ai tras pe sfoara, ai trecut la G!!! Felicitari! :1 :1 :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! TRADARE !!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! felicitari Petre si spor la taiat ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! sa te poarte pe unde vei gindi fara probleme cum e pe dreapta? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Felicitari pentru achizitie. Orgasme multiple iti doresc. :ha: :ha: :ha: "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Bravo Petre, s-o stapanesti sanatos! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Multumesc mult, domnilor, pt gandurile bune! Miroane, pe dreapta e la fel ca pe stanga, numai ca e mai lata pe stanga decat pe dreapta, asta pt ca pe stanga era mai lata pe dreapta decat pe stanga! :grin: Sau cam asa ceva! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Felicitari! Sa te poarte unde vrei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Petre, banuiesc ca p-asta chiar o tai, nu? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! PETRE.......... :bravo :1 .......s-o stapanesti sanatos si sa te duca pe ce drumuri doresti Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Petre, banuiesc ca p-asta chiar o tai, nu? :grin: :grin: :grin: Nu! Daca am invatat ceva de la voi a fost ca offroadul se face in doua feluri: extrem sau standard! Adica ori nu-ti pasa ca o indoi si o rupi si iar o faci si iar o rupi si tot asa si deci o tai pentru maximum de eficienta in teren, ori incerci sa faci offroad cum ea netaiata, cu minimum de upgrade cum ar fi un kit de suspensie, roti, un troliu si minime protectii. Nefiind un om cu resurse financiare nelimitate pt un asemenea sport, ma voi multumi sa ma dau la ture prietenesti cu ea, iar in ceea ce priveste offroadul adevarat, adica in campionat, ma dau din pozitia de copilot al lui Adi. Cand ma voi face mare....imi voi lui un H1 voi pune roti de 48, 4 trolii, full armor si rollcage si ma dau la extrem. Imi iau 5 astfel de masini si ii voi angaja si o echipa din SUA asistenta tehnica cu elicopter pe parcurul traseelor din campionat. Pana atunci, voi fi printre voi fie obisnuitul "bullbar", fie jumatatea mica a "cascadorilor rasului" (adi, tu esti jumatatea mare, vere :grin: ) si sper sa-mi fie de ajuns! Multumesc inca o data ca va bucurati pt bucuria mea! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! felicitari....am avut si eu g dar era foarte greu si din motivul asta lam dat.ca fiabilitate e super ok....si cutie e jmechera cate odata....altadata lasa de dorit....dar vei vedea pe parcurs.eu cat voi trai nu am sami mai iau cutie auto la offroad. so stapanesti sanatos mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rupere2004 Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! felicitari pentru achizitie! Sa o stapanesti sanatos! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Ce pot sa zic ... :1 :bravo :uameni :ypu Zilele astea sunt zile importante ale natiunii :cl (1 decembrie :grin: , @Bullbar isi atinge punctul G :ha: ) :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! :1 ! La ce talent ai de a scrie, poate intr-o zi o sa ne spui si care este diferenta intre "Animal" si 'Tier' (sau asa ceva ...e animal in germana..... :P ) :1 inca o data "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! S-o porti sanatos si sa ne vedem cat mai des in terrain!!! Cam avem de dat de baut!!!! :x Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Superb, Petre! Ma uitam cu drag si la Animal, pentru mine era un superlativ comparativ cu batrana mea magaoaie de copil sarac. Daca se putea si ceva mai frumos ca Animalul, iaca ai comis si punctul G. Orgasm fericit :D !!!! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Decembrie 2, 2009 Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! S-o stapanesti sanatos si sa n-ai probleme cu ea. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 2, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Fiti atenti ce va spun: comunitatea asta a noastra este absolut dementiala! In viata mea nu am vazut mai multa daruire si altruism de la persoane pe care abia le cunosti (poate tocmai d'aia :ha: :ha: ) Semaca zicea ca el crede acum, din nou, in Mos Craciun! Bai oameni buni, voi sunteti MOS CRACIUN! Si intre noi si pentru cei de afara! In ciuda tuturor disputelor, a orgoliilor....jos palaria, domnilor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate