Sorin Priboi Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! :h5 si sincere felicitari :1 Sa te bucuri de masina cu drag! Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! TRADARE !!! :grin: :grin: :g :g :g :g :g :g :g :P :ha: :h5 :1 bine ai revenit :bravo ..., ah si era sa uit sa-ti urez :P :ha: O sa iasa o super masina pentru expeditie! Felicitari! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Daca tot mai crezi ca masina ta este una de offroad, te invit la trial la Frunzanesti! :grin: Asta ca sa vezi diferenta dintre o "masina la puscarie" cum e a ta :ha: si un G stock! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Daca tot mai crezi ca masina ta este una de offroad, te invit la trial la Frunzanesti! :grin: Asta ca sa vezi diferenta dintre o "masina la puscarie" cum e a ta :ha: si un G stock! :h5 :ha: :ha: :ha: Domnuuuu.....cand aveai NISSAN.....nu vedeai punctul...G... :uameni :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Daca tot mai crezi ca masina ta este una de offroad' date=' te invit la trial la Frunzanesti! :grin: Asta ca sa vezi diferenta dintre o "masina la puscarie" cum e a ta :ha: si un G stock! :h5[/quote'] :ha: :ha: :ha: Domnuuuu.....cand aveai NISSAN.....nu vedeai punctul...G... :uameni[/quote:2chtlmqc] hary, eu voream de piesa aia dintre scaun si volan, nu de abilitatile mecanice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Daca tot mai crezi ca masina ta este una de offroad, te invit la trial la Frunzanesti! :grin: Asta ca sa vezi diferenta dintre o "masina la puscarie" cum e a ta :ha: si un G stock! :h5 Auzi ce i-a zis Alcatrazul incaltat in simexuri!....era sa uit:ORIGINALE :ha: :ha: Presimt ca o sa intre si Goganu in scena...asa fac fratiorii! .........lasa i sa se manance de vii........... :ha: :ha: :ha: :ha: ........eu nu mai postez nimic doar ma dau si atat :h5..... on topic......am vazut aseara pe viu G lu @petre......pe sosea.......in teren vom vedea :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Daca tot mai crezi ca masina ta este una de offroad' date=' te invit la trial la Frunzanesti! :grin: Asta ca sa vezi diferenta dintre o "masina la puscarie" cum e a ta :ha: si un G stock! :h5[/quote'] :ha: :ha: :ha: Domnuuuu.....cand aveai NISSAN.....nu vedeai punctul...G... :uameni[/quote:s74iiwef] hary, eu voream de piesa aia dintre scaun si volan, nu de abilitatile mecanice[/quote:s74iiwef] aia e marfa da .....tri blocanti.... :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Am atins punctul G!!!!! Daca tot mai crezi ca masina ta este una de offroad, te invit la trial la Frunzanesti! :grin: Asta ca sa vezi diferenta dintre o "masina la puscarie" cum e a ta :ha: si un G stock! :h5 :ha ce gluma buna :P :ha: ia de vezi ce fac eu duminica :uameni ca altfel nu ratam eu ditamai evenimentu`..., daca nu aveam eu unul programat deja cu un an inainte... :F http://www.ninbukan.org/continut/omote_ ... lendar.htm Crezi ca G-u` o sa te ajute mai bine decat Patrolu` in teren :grin: ca nu mai tin sirul de cate ori te-am tras la sufa in teren... :happy Ah :grin: si ai grija sa nu tragi gresit de volan si sa te rastorni la trial, ca G-u` tau e stock si mai e si cu volan pe dreapta si nu are gratii ca la "altii" sa te protejeze..., si e pacat de frumusete de Animal (ma refeream la G-u` evident!) :P :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate