Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am atins punctul G!!!!!

Petre Niteanu aka bullbar

Postări Recomandate

• Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Am atins punctul G!!!!!

pai ce sa zic bullbare: Sa o stapanesti sanatos fratioare si sa te bucuri de ea in cele mai mici amanunte

Pe de alta parte ...cum zice Luigi .... TRADARE! Pai daca e tu ne-ai tradat cu un G ... noi te-am tradat cu inca o Toyota! Neagra si a dracu ptr a (ne) face zile negre la anu' in campionat! :grin: Deci ... Asteptam sa uzi G-ul sau cum s-ar zice ...te asteptam la o cafea de pPopesti ...ca gasim noi ce sa bem! :h5

Pa romaneste - NE BUCURAM PTR TINE! :1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:grin: Sa-ncepem cu-ntrebarile!

Este vorba de furtunul care face legatura intre rezervor si gura de umplere, aia in care pui pompa la benzinarie!

sa ti raspund la intrebare:da acolo este locul lui de la mama fabrica si face legatura intre gura de umplere care este pe caroserie si rezervor care este pe sasiu .este elastic si sigur nu are ce cauta o teava in locul lui.

Felicitari pt achizitie!masina pt oameni mari ,masina pt care nu exista comentarii,motorul de 280 ai da personalitate (sunetul motorului este inconfundabil).comentariile de genul "este grea"sau"consuma mult","cutia automata este pt strada" le fac oamenii care au vazut g classe in poze sau filme.

PS:verifica daca functioneaza blocajul cutiei in prima treapta-important la urcari dar mai ales la coborari

cand dai inapoi asteapta sa selecteze cutia si apoi accelereaza;acelasi lucru fa l si de la marsarier la schimbare cu mersul inainte

de obicei nu fac atatea comentarii si nu dau sfaturi dar cand vad ca este vorba de g280 nu ma pot abtine - pot spune ca iubesc aceasta masina si multi de pe forum stiu acest lucru

0741140440-Robert
Link spre comentariu

:1 :1 sa o stapanesti sanatos si la mai multe noroaie sper pe 13 sa ne intalnim si sa vedem ce poate face daca este mai buna ca ANIMALU :bravo :bravo :bravo :bravo

schimba lumea cu zambetul tau...dar nu lasa lumea sa itzi schimbe zambetul!!!!!!!!!!!!!!!
Link spre comentariu

Felicitari pentru achizitie, ai facut o alegere buna. Mai verifica pe langa ce a zis Robert si rulmentii pe fata...mai creeaza probleme din cand in cand . Inca o data :1

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

Cum era de asteptat la un "batran" ostas, G-ul are niste chestii invechite. Are cineva asa ceva de vanzare? Sau unde gasesc? Sau cu ce inlocuiesc? :grin: (ultima e varianta romaneasca de la "a repara" :ha: )

eu as pune parghiile la acceleratie noi.la mercedes sant in jur de 60eur.second toate sant scoapte din cauza caldurii degajate de motor.eu am uzate dar nu le recomand(sant gratis).

important la motorul 280 sa ai la tine cand iesi in teren:pompa benzina ,capac delco,distribuitor si bobina;nu vei ramane niciodata nefunctional

0741140440-Robert
Link spre comentariu

Cum era de asteptat la un "batran" ostas, G-ul are niste chestii invechite. Are cineva asa ceva de vanzare? Sau unde gasesc? Sau cu ce inlocuiesc? :grin: (ultima e varianta romaneasca de la "a repara" :ha: )

eu as pune parghiile la acceleratie noi.la mercedes sant in jur de 60eur.second toate sant scoapte din cauza caldurii degajate de motor.eu am uzate dar nu le recomand(sant gratis).

important la motorul 280 sa ai la tine cand iesi in teren:pompa benzina ,capac delco,distribuitor si bobina;nu vei ramane niciodata nefunctional

Si unde le gasesc p'astea? E vreun magazin prin bucuresti de unde sa iau asa ceva? Merg si SH sau sa nu ma risc?

Link spre comentariu

da, da, eu m-am grabit si te-am felicitat pe topicul cu impotmoliada, abia apoi (alzheimer, deh, sau cum s-o numi) mi-a trecut prin minte ca s-ar putea sa ai si topic de prezentare.... slp

sa te bucuri mult si bine de ea.

ce nume o sa-i pui????? si tu, revii la bullbar?

fa-i niste verificari temeinice (eu le-am facut :) ) incepand cu franele, apoi directie, suspensii-articulatii, lumini si restul.

cauta sa afli, daca poti, cat de vechi este lichidul de frana, daca are mai mult de doi ani, inlocuieste-l.

ATF-ul (lichidul din cutia automata) idem - foarte important!

spor la treaba si da-i zor! ca acus' vine 13....

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Cum era de asteptat la un "batran" ostas' date=' G-ul are niste chestii invechite. Are cineva asa ceva de vanzare? Sau unde gasesc? Sau cu ce inlocuiesc? :grin: (ultima e varianta romaneasca de la "a repara" :ha: )[/quote']

Si unde le gasesc p'astea? E vreun magazin prin bucuresti de unde sa iau asa ceva? Merg si SH sau sa nu ma risc?[/quote:1364oejd]

daca imi dai seria de caroserie si poze detaliate, din care sa se vada clar ce doresti, pot sa intreb pe ici pe colo

inteleg ca e vorba de o timonerie de acceleratie?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Vizitator negrotaur

BROVO, BRAVO, BRAVO.....

sper sa ai parte de fatisfactie maxima cu aceasta masina, cred ca este alegerea perfecta.

multa bafta.

Link spre comentariu

Petre punctul G o sa-l atingi la pompa cand mergi sa alimentezi :ha: :ha: :ha:

In rest numai de bine,e o masina foarte misto si fiabila.

Daca ai probleme poti sa apelezi.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Petre punctul G o sa-l atingi la pompa cand mergi sa alimentezi :ha: :ha: :ha:

In rest numai de bine,e o masina foarte misto si fiabila.

Daca ai probleme poti sa apelezi.

Mult'am! Chiar ca vin la tine cand dau de greu! Apropo....prin ravene...merge? :ha: :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare