Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am atins punctul G!!!!!

Petre Niteanu aka bullbar

Postări Recomandate

Re: Am atins punctul G!!!!!

:h5 si sincere felicitari :1

Sa te bucuri de masina cu drag!

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 81
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

TRADARE !!!

:grin: :grin: :g :g :g :g :g :g :g :P :ha: :h5

:1 bine ai revenit :bravo ..., ah si era sa uit sa-ti urez :P :ha:

O sa iasa o super masina pentru expeditie! Felicitari! :h5
Link spre comentariu

Daca tot mai crezi ca masina ta este una de offroad, te invit la trial la Frunzanesti! :grin: Asta ca sa vezi diferenta dintre o "masina la puscarie" cum e a ta :ha: si un G stock! :h5

:ha: :ha: :ha:

Domnuuuu.....cand aveai NISSAN.....nu vedeai punctul...G... :uameni

:cl
Link spre comentariu

Daca tot mai crezi ca masina ta este una de offroad' date=' te invit la trial la Frunzanesti! :grin: Asta ca sa vezi diferenta dintre o "masina la puscarie" cum e a ta :ha: si un G stock! :h5[/quote']

Domnuuuu.....cand aveai NISSAN.....nu vedeai punctul...G... :uameni[/quote:2chtlmqc]

hary, eu voream de piesa aia dintre scaun si volan, nu de abilitatile mecanice

Link spre comentariu

Daca tot mai crezi ca masina ta este una de offroad, te invit la trial la Frunzanesti! :grin: Asta ca sa vezi diferenta dintre o "masina la puscarie" cum e a ta :ha: si un G stock! :h5

Auzi ce i-a zis Alcatrazul incaltat in simexuri!....era sa uit:ORIGINALE :ha: :ha: Presimt ca o sa intre si Goganu in scena...asa fac fratiorii!

.........lasa i sa se manance de vii........... :ha: :ha: :ha: :ha: ........eu nu mai postez nimic doar ma dau si atat :h5.....

on topic......am vazut aseara pe viu G lu @petre......pe sosea.......in teren vom vedea :grin:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

Daca tot mai crezi ca masina ta este una de offroad' date=' te invit la trial la Frunzanesti! :grin: Asta ca sa vezi diferenta dintre o "masina la puscarie" cum e a ta :ha: si un G stock! :h5[/quote']

Domnuuuu.....cand aveai NISSAN.....nu vedeai punctul...G... :uameni[/quote:s74iiwef]

hary, eu voream de piesa aia dintre scaun si volan, nu de abilitatile mecanice[/quote:s74iiwef]

aia e marfa da .....tri blocanti.... :h5

:cl
Link spre comentariu

:ha ce gluma buna :P :ha: ia de vezi ce fac eu duminica :uameni ca altfel nu ratam eu ditamai evenimentu`..., daca nu aveam eu unul programat deja cu un an inainte... :F http://www.ninbukan.org/continut/omote_ ... lendar.htm

Crezi ca G-u` o sa te ajute mai bine decat Patrolu` in teren :grin: ca nu mai tin sirul de cate ori te-am tras la sufa in teren... :happy

Ah :grin: si ai grija sa nu tragi gresit de volan si sa te rastorni la trial, ca G-u` tau e stock si mai e si cu volan pe dreapta si nu are gratii ca la "altii" sa te protejeze..., si e pacat de frumusete de Animal (ma refeream la G-u` evident!) :P :ha: :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare