Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ajutor de la voi daca se poate

gonzo

Postări Recomandate

salut la toata lumea,

in luna asta imi apare pe piatza o revista de benzi desenate pentru copii. Cum nu am bani de publicitate pe tv si alte media pentru copii, doresc sa fac niste afise pe care sa le pun prin scolile generale si licee.

Problema este ca daca ma apuc sa bat drumul prin tara pana termin mi se intoarce revista de pe piatza. As vrea sa ma ajutati sa imi puneti si mie niste afise prin scoli, eu le trimit prin curierat. Findca sunt in criza si eu, nu va pot plati, dar promit ca daca merge bine si scot un alt numar , nikname-urile celor care m-au ajutat vor aparea prin revista la unele personaje de pe acolo :grin:

Probabil ca vor fi vreo 10 afise pe orasele mai importante din tara.

In revista apar si niste vehicule 4x4, poate o sa fiti voi soferii :h5 imi trimiteti poze cu voi si se rezolva.

Revista e un SF a carei acctiune se petrece pe la noi, prin Carpati si Dobrogea.

Multumesc pentru ajutor.

P.S. cand apare revista , cumparati-o si voi :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ajutor de la voi daca se poate

Te ajut cu cea mai mare placere, eu colaborez cu ceva gradinite si scoli cu fotografia, de stat si particulare in Bucuresti si imprejurimi, dar din experienta proprie iti spun ca vei intalni ceva reticenta de la unii directori/directoare.

De exemplu, luna trecuta un prieten avea niste afise despre educatie rutiera, avea aprobari de la politie si inspectoratul scolar sa le afiseze in fiecare scoala si cu toate astea la unele scoli s-a lovit de o reactie cel putin bizara a directoarelor care au pus agentii de securitate sa-l dea afara. :P

Intreb pe unde ma duc, chiar saptamana asta, si iti dau un semn cu cate sa imi trimiti daca vrei. :h5

"O acţiune umană devine tragică prin motivaţie." - P. Tutea.
Link spre comentariu

Te ajut cu cea mai mare placere, eu colaborez cu ceva gradinite si scoli cu fotografia, de stat si particulare in Bucuresti si imprejurimi.

merci mult !

Link spre comentariu

Cum as putea sa te ajut daca as cunoaste prin gradinite si scoli? Sa le comercializez acolo sau cum? tu le desenezi sau ai un program, ceva? Te intreb pt ca am nevoie de desenator! :grin:

E desenat de mine total, creion si colorat, vreau dor ce am spus mai sus, sa pun niste afise prin gradinite si scoli, desi pt gradinita nu prea merge , sunt prea mici.

Nu exclud si o colaborare cu cineva daca are posibilitatea sa vanda mai multe exemplare prin diferite scoli, prin inspectorate. Eu am aranjat cu distributia pe toata tara, dar nu ma opreste nimeni sa vand si pe langa.

Link spre comentariu

Bullbar te intreaba daca ai fi de acord sa colaborezi ptr ceva inedit voluntar la o revista de profil ... :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Cunosc la o scoala, dar daca te ajuta ma duc sa lipesc in gara! Sunt multi copii care merg cu trenul, daca ai distributie si acolo poate merge.

P.S. Da, te intrebasem daca vrei sa faci voluntar 50 de desen pe luna pt revista noastra. Nu te platim, doar iti zambim si iti dam sa bei si sa mananci cat poti cand treci pe la noi! :h5

Link spre comentariu

Cunosc la o scoala, dar daca te ajuta ma duc sa lipesc in gara! Sunt multi copii care merg cu trenul, daca ai distributie si acolo poate merge.

P.S. Da, te intrebasem daca vrei sa faci voluntar 50 de desen pe luna pt revista noastra. Nu te platim, doar iti zambim si iti dam sa bei si sa mananci cat poti cand treci pe la noi! :h5

nu e problema de bani, e vorba de timp. Eu ar trebui sa scot revista asta lunar si asta inseamna o munca groaznica avand in vedere ca fac singur toata revista, are 24 de pagini plus copertile, dar daca nu sunt desene complicate poate incercam ceva.

Eu fac distributia pe toata tara prin reteaua tutun si ziare, nu stiu unde are punctele de desfacere, am inteles ca sunt in jur de 600 de puncte. Deci daca se pot pune afise in gara sau mai stiu eu unde, e ok.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare