Vizitator hirschpek Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Bun gasit la toata lumea, Imi plac foarte mult masinile de teren,imi place sa si calatoresc si chiar daca momentan conduc o masina de oras (Ford Focus sh), pe viitor poate ma voi lipi si de un 4x4. IMS-ul mi-a placut mult chiar daca multi se uita doar la partea estetica,pacat ca nu se mai fabrica. Adus la zi cu partea mecanica ar fi supermasina. stima Victor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 fi bine venit !!! :c Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Octombrie 17, 2007 Partajează Postat Octombrie 17, 2007 Salut! Bine ai venit. Sper ca nu vrei sa te lipesti de un 4x4 cu Ford-ul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Bine ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator pc_pici Postat Octombrie 18, 2007 Partajează Postat Octombrie 18, 2007 bun venit to the :c Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate