Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Gala Campionilor 2009

Niva

Postări Recomandate

Vineri , 04.12.2009 , in cadrul evenimentului Gala Campionilor 2009 , vor fii premiati cistigatorii anului 2009 la rally raid.

Programul Galei:

* 15:00 – 17:00 Rally show pe B-dul Carol I din centrul orasului Sinaia

* 17:30 – 19:30 Decernarea trofeelor Galei Campionilor – Teatrul Cazino Sinaia

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Gala Campionilor 2009

A fost un eveniment organizat de FRAS , calificativ 10 / ffb.

In afara de categoriile bine cunosvute de CN Rally , VTM , Autocross ,Rallysprint ,Paralele , s-au decernat premiile si la Offroad si Rally raid , fiind singurele specialitati ce se practica cu masini de teren 4x4 .

Clasamentul la Offroad a fost cel de la Iasi , (cum ajung in posesia lor am sa-l postez , de si nu a fost nimeni ca sa-si ridice trofeul ), iar la Rally raid campionii anului 2009 sunt fratii Mihai si Iulian Leonte pe Arover - Brasov .

Voi revenii cu poze.

Link spre comentariu

Vizitator Robert Coca

Felicitari d-le Ferencz pentru locu 2 in campionat! :1 Si vreau sa va multumesc inca odata ca mi-ati dat oportunitatea sa va fiu navigator pentru etapa de sambata de open de la Covasna Trophy :banana :bravo

Link spre comentariu

Placerea a fost de partea mea Rober . Singur si plinsul e greu :hi , ajutorul tau a fost super bine venit , trolierea la bolovani nu stiu cum o rezolvam singur . Inca odata i-ti multumesc pentru ajutor si pozele care le-ai facut . Sa ne vedem cu bine !

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare