frontera_arad Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Salutare.Stie cineva ce cotiera se poate adapta la un frontera sport?Am inteles ca nu se face ptr modelul asta.Daca si un loc de unde pot sa iau. Multam Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cotiera frontera Eu am pus o cotiera de " doi bani" din targ, s-a potrivit ok, si rezista de vreo 4 ani... LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cotiera frontera Nu pui te rog o paza sa vad cum arata? Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: Cotiera frontera Ok, se face, dar maine, azi ajung tarziu acasa... LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Cotiera frontera Pozele promise cu cotiera din Frontera :hi LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frontera_arad Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Cotiera frontera Mersi tare mult pentru poze.O sa-mi pun si eu una universala. Opel frontera sport c20ne 1994 Viata am primit-o cadou,de aceea sa nu o lasam sa treaca degeaba. Enjoy THIS day because tomorrow don't exist and yesterday is the past Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate