maitre Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Am citit pe unele forumuri australiene de optiunea de inaltare suspensie cu amortizoare Bilstein, care se pare ca sunt chiar mai bune decat OME. Are cineva idee despre acest subiect? Ma intereseaza pentru Pajero. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein cica se fac la brasov.... sunt bune bune, dar nu stiu cum imtrii pe filiera, ca ies mult mai ieftin si probabil mai bune forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein http://www.bilstein.ro/index.htm vad ca au ca si contact ......sibiu http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Decembrie 4, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein Tot studiez pe net si din review-uri reiese ca sunt dimensiunea celor standard, deci banuiesc ca nu ma ajuta sa inalt utilajul. Daca cineva a folosit pentru suspension lift poate ne da cateva idei. Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boczarionut Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein ooo ce mi-as dori si eu amortizoare de la Bilstein am auzit numai de bine despre ele Patroll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein la patrol am constatat ca amortizoarele standard si cele +5 sunt identice...ca deschidere maxima sau original patrolul meu era preparat cu ceva +5 forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maitre Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein Ce arcuri imi recomandati pentru inaltarea unui Pajero scurt, in combinatie cu amortizoare Bilstein ? Am nevoie de maxim 5 cm. Daca in spate il pot inalta din arcuri, ce solutie pot adopta pentru inaltarea in fata? Ma ajuta la ceva operatiunea de ball joint flip? Vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada? Fa-ti planuri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein in ambele cazuri poti lua de la OME . Cred ca si ToughDog fac cate ceva pentru Pajero. Pe spate pui arcuri mai lungi iar pe fata se pot castiga 2-3 cm din barile de torsiune stock. eventual le inlocuiesti cu unele OME care nu se intaresc asa tare pe masura ce inalti cotetzul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein Pana la urma si-a pus cineva Bilstein pe Patrol? M-ar tenta si pe mine unele care sa mearga la un +5... aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein Bilstein se fac in Romania la Sibiu. Colegul nostru @Milan lucreaza acolo. Din pacate produsele merg direct la extern. Nu se vinde nimic direct in Romania. Asa ca trebuie sa le cumparam cu multe adaosuri pana ajung inapoi la noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 11, 2014 Partajează Postat Mai 11, 2014 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein Bilstein se fac in Romania la Sibiu. Colegul nostru @Milan lucreaza acolo. Din pacate produsele merg direct la extern. Nu se vinde nimic direct in Romania. Asa ca trebuie sa le cumparam cu multe adaosuri pana ajung inapoi la noi. Multumesc Max, E bine ca sunt in Sibiu, dar e rau, cum spuneai, ca nu le putem cumpara direct din "poarta fabricii". Chiar si asa, tot sint curios daca exista si se pot pune pe o inaltare modesta de 5cm. Sorin. aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein Cele mai uzuale pentru ce ne intereseaza pe noi sunt: - Bilstein B6 off road, se folosesc cu arcuri standard - Bilstein 5100, se folosesc pentru arcuri cu pana la +5 fata de origine. Ambele sunt monotub, ulei, lifetime warranty. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein Cele mai uzuale pentru ce ne intereseaza pe noi sunt: - Bilstein B6 off road, se folosesc cu arcuri standard - Bilstein 5100, se folosesc pentru arcuri cu pana la +5 fata de origine. Ambele sunt monotub, ulei, lifetime warranty. Multumesc pentru informatie! Ramane sa vad de unde s-ar putea cumpara. Sorin aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 (editat) Re: inaltare cu amortizoare Bilstein de la ei de pe site: Magazin "Bilstein Shop" Tel: +40-269-207 259 , 249 Fax: +40-269-207 300 Eu am sunat, am vb cu ei. Mi-au spus sa le comunic ce modele ma intereseaza, ei trimit proforma, achiti parca 50% avans si apoi vine marfa. Nu am discutat de curier / transport / livrare pentru ca avea cine sa mi le ridice din Sibiu :) ca sa te orientezi catalogul online este aici http://www.bilstein.de/en-uk/products/search-service/online-catalogue/ desigur pentru echipare standard Din pacate nu am gasit si catalogul pe dimensiuni - de acolo ar fi fost mai usor sa iti alegi - tinand cont ca vrei inaltarea respectiva Editat August 22, 2014 de alexei 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein La preturile astea eu, unul, nu vad de ce mi-as lua Bilstein in loc de OME..... (exemplificarea din poza este pentru Toyota KZJ78, masina mea) REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nclaur Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 (editat) Re: inaltare cu amortizoare Bilstein de la ei de pe site: Magazin "Bilstein Shop" Tel: +40-269-207 259 , 249 Fax: +40-269-207 300 Eu am sunat, am vb cu ei. Mi-au spus sa le comunic ce modele ma intereseaza, ei trimit proforma, achiti parca 50% avans si apoi vine marfa. Nu am discutat de curier / transport / livrare pentru ca avea cine sa mi le ridice din Sibiu :) ca sa te orientezi catalogul online este aici http://www.bilstein.de/en-uk/products/search-service/online-catalogue/ desigur pentru echipare standard Din pacate nu am gasit si catalogul pe dimensiuni - de acolo ar fi fost mai usor sa iti alegi - tinand cont ca vrei inaltarea respectiv a Bilstein 4600 sunt pentru standard, se pot folosi cu arcurile originale. Pt Pajero am gasit pe stoc in tara la 550 lei cu TVA. Bilstein 5100 sunt pentru lift de 2" - 6". Detalii pe. http://www.allshocks.com/v-1-bilstein-offroad-shocks.aspx http://www.bilsteinus.com/products/truck-off-road/5100-series-lifted-light-trucksuv/ http://www.bilsteinus.com/fileadmin/user_upload/user_upload_us/pdfs/offroad-catalog-2011.pdf Cred ca in Europa folosesc denumire B6, B8 iar in State 4600, 5 100...asta nu am inteles exact Editat August 22, 2014 de nclaur Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat August 24, 2014 Partajează Postat August 24, 2014 Re: inaltare cu amortizoare Bilstein de la ei de pe site: Magazin "Bilstein Shop" Tel: +40-269-207 259 , 249 Fax: +40-269-207 300 Eu am sunat, am vb cu ei. Mi-au spus sa le comunic ce modele ma intereseaza, ei trimit proforma, achiti parca 50% avans si apoi vine marfa. Nu am discutat de curier / transport / livrare pentru ca avea cine sa mi le ridice din Sibiu :) ca sa te orientezi catalogul online este aici http://www.bilstein.de/en-uk/products/search-service/online-catalogue/ desigur pentru echipare standard Din pacate nu am gasit si catalogul pe dimensiuni - de acolo ar fi fost mai usor sa iti alegi - tinand cont ca vrei inaltarea respectiva Foarte fain! Eu nu stiam de optiunea asta. Multumesc! aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate