gheorghe 28 Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Va rog frumos sa ma sfatuiti in legatura cu problema pe care o am cu sistemul de racire , SUZUKI VITARA 1.6 ,8v din 1995 . Am achizitionat recent autoturismul si am facut schimbul de antigel ( G12 -1 la 1 )Problema este ca se ridica nivelul in borcan si creste temperatura martor bord aproape de rosu , am observat ca scoate si ,, bule de aer" in borcan la cald. am schimbat si termostatu , degeaba tot asa , eu cred ca e garnitura de chiuloasa sau poate trebuie aerisit sistemul cumva , mecanicul la care am facut schimbul a zis ca nu trebuie . Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Re: probleme cu sistemul de racire la vitara nu trebuie aerisit ca se aeriseste singur instalatia daca ai garnitura de chiuloasa belita uitate la ulei daca se mareste nivelul,daca face spume daca desfaci busonul de umplere cu ulei acolo ar trebui sa vezi daca apa iti intra in ulei nivelul apei nu scade? suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: probleme cu sistemul de racire Ai grija sa nu fierbi motorul! Inainte de a schimba antigelul, nu-ti facea figura asta? Poate fi garnitura de chiuloasa dar ar trebui sa-ti scada nivelul in borcan si/sau sa-ti creasca nivelul pe joja de ulei... Verifica si pompa de apa, sa nu fie crapata carcasa, rulment gripat, etanseitati... Bafta! __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gheorghe 28 Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: probleme cu sistemul de racire Si inca ceva iese abur pe esapament cam mult, pe joja de ulei nu am observat ridicari de nivel si pare curat.Poate sa fie fisurata garnitura pe evacuare ? Multumesc, pt. sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: probleme cu sistemul de racire Ai garnitura de chiulasa belita prietene, mergi si rezolva problema urgent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: probleme cu sistemul de racire Ai garnitura de chiulasa belita prietene, mergi si rezolva problema urgent. Garnitura de chiulasa impuscata intre evacuare si racire. :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gheorghe 28 Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: probleme cu sistemul de racire Multumesc pentru informatii tuturor , maine ma duc la mecanic sa rezolv problema . :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate