Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 cine ma poate informa de fiabilitatea si performantele statiilor Cobra in general....si al acestui model Cobra 200GLT DX ......in special? :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Statii Cobra chiar nimeni nu stie? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Statii Cobra Despre modelul mentionat nu stiu, dar am la servici Cobra 700 si sunt foarte bune. Nu le folosesc pe raza mare, dar avem foarte multe betoane armate si pereti metalici si isi fac treaba. Acum depinde si pentru ce anume vrei sa le folosesti. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator geobyte Postat Februarie 4, 2010 Partajează Postat Februarie 4, 2010 Re: Statii Cobra chiar nimeni nu stie? :grin: E o statie super ,se claseaza mult peste medie.Putere maxima de emisie 100W(se poate duce si mai sus,dar sincer nu e nevoie),modulatie si receptie impecabila.Daca o gasesti noua sau foarte bine intretinuta nu sta pe ganduri.Am folosit si eu una,am fost servit impecabil de ea.Inca ceva,nu o influenteaza prea tare rezonanta antenei,asadar poti pune antena si in locuri mai nepotrivite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate