Mugur Iacob Postat Decembrie 4, 2009 Partajează Postat Decembrie 4, 2009 Dragilor, de ceva vreme ma straduiesc sa gasesc cauciucurile potrivite pentru Jimny-ul meu stock......si sincer nu am fost lamurit deloc .....unele pareri spun ca maximul pentru Jimny stock ar fi 215/70/R15....dar am zis ca mai bine mergem pe varianta standard a dimensiunilor. In aceasta seara am montat Simex (Super track) 205/70/R15 (reesapat)adica dimensiunea standard si vreau sa spun ca atunci cand virezi maxim stanga marginea din dreapta a cauciucului trece milimetric pe langa bara fata(evident cand virezi dreapta la fel...) milimetric adica nu incape un deget nici macar de copil din cauza crampoanelor... Maine adica...azi ca acu e vreo 2 am voi face proba in teren si sa vedem daca scapam de taiat sau nu.... Modelul este cel dupa 2005 cu 4x4 la buton si implicit bara fata este mai mare adica mai joasa... revin cu poze si status-ul din teren sper sa foloseasca si altora care vor avea aceleasi dileme ca si mine daca puneam 215/70/R15 sau mai mari.....acum ma chinuiam sa vand 4 cauciucuri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator IULIAN_ Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Dim. cauciucuri Jimny stock(model dupa 2005) profil simex foloseste flanse si scapi de probleme... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Dim. cauciucuri Jimny stock(model dupa 2005) profil simex Salut, Mugur. Tare sunt curios cum arata. Vreau sa-mi iau si io la primavara. Sa zici si cum se comporta masinuta in teren/asfalt cu ele. Pune, te rog ceva poze. multam. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Dim. cauciucuri Jimny stock(model dupa 2005) profil simex 205/70/r15 am pus si eu , dar dupa 600km le-am dat jos ... din pacate atingeau ... povestea aici: viewtopic.php?p=154850#p154850 Mi-am comandat flanse la user-ul dangerous! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Dim. cauciucuri Jimny stock(model dupa 2005) profil simex Eu am Pneus Elite Svamper (copie bogger), 205/70, sunt un pic mai mari in diametru ca 205/70 originale (cam 1.5 cm), dar nu ating. Cand mi-am matrasit bara fata si contra-aripa atarna un pic, doar atunci frecau. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Dim. cauciucuri Jimny stock(model dupa 2005) profil simex Modelul este cel dupa 2005 cu 4x4 la buton si implicit bara fata este mai mare adica mai joasa... Eu am Jimny model anterior si asta e mai tolerant, bara fata e mai joasa. Ma intereseaza si pe mine cum se comporta masina... pe asfalt. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate