omoroka Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Salutare tuturor, ma tot holbez pe Google Earth in zona carpatilor de curbura si nu pot sa nu remarc zona culmii Telejanel care conduce din Maneciu la Tabla Butii si mai departe fie spre Muchia Predescu fie spre Muntii Siriu. Intrebarea mea este urmatoarea: a parcurs cineva muchia care conduce de la tabla butii (cimitirul eroilor) catre Nord-Est asa cum am indicat eu pe harta de mai jos? Alte informatii sau track-uri din acea zona sunt bine venite :h5 Multumesc Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Aici pe forum ... user-ul revo: memberlist.php?mode=viewprofile&u=1227 sta in Buzau si este expert in zona respectiva, il gasesti foarte activ pe atvforum.ro! -------------------- Off-topic ... imi place cum gandesti si mai ales imi plac propunerile tale! Tin foarte aproape! -------------------- Filme de la ultima iesire in zona a ATV-istilor din Cta (nu si eu): Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Aici pe forum ... user-ul revo: memberlist.php?mode=viewprofile&u=1227 sta in Buzau si este expert in zona respectiva, il gasesti foarte activ pe atvforum.ro! -------------------- Off-topic ... imi place cum gandesti si mai ales imi plac propunerile tale! Tin foarte aproape! Pai poate facem un traseu impreuna la un moment dat. Daca nu vii tu pe aici in curand (si nu cred ca mai sunt sanse, ca vine iarna deja) eu sigur voi merge in dobrogea la primavara :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? @omoroka: am editat poza pusa de tine si am atasat-o. am incercuit o intersectie. Cand vii dinspre barajul Siriu sa urci la Lacul Vulturilor la intersectia incercuita faci la dreapta. Pe drumul ce continua pe firul vaii este o bariera. Tare as vrea sa cercetam zona cand s-o imprimavara. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? @omoroka: am editat poza pusa de tine si am atasat-o. am incercuit o intersectie. Cand vii dinspre barajul Siriu sa urci la Lacul Vulturilor la intersectia incercuita faci la dreapta. Pe drumul ce continua pe firul vaii este o bariera. Tare as vrea sa cercetam zona cand s-o imprimavara. Salut alex. Ala e drumu care duce la Lacul Vulturilor, sau cel putin una din variantele posibile. Poti sa-mi spui care e scopu barierei acolo? Blocheaza trecerea, e ceva rezervatie acolo sau care e treaba? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? am fost eu, a fost soft. mai mult, am iesit in Sita Buzaului. Mai bine zis de acolo am plecat si am iesit la Maneciu. Linistit, fara probleme, frumusel dar nu spectaculos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexb25 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Salut alex. Ala e drumu care duce la Lacul Vulturilor, sau cel putin una din variantele posibile. Poti sa-mi spui care e scopu barierei acolo? Blocheaza trecerea, e ceva rezervatie acolo sau care e treaba? era si un panou cu ceva de genu: "Drum foretier nustiucum. Interzis circulatiei publice". bariera nu avea lacat se putea da la o parte. nu stiu de vreo rezervatie acolo. Poate ne ajuta un cunoscator al locurilor cu mai multe. am fost eu, a fost soft. mai mult, am iesit in Sita Buzaului. Mai bine zis de acolo am plecat si am iesit la Maneciu. Linistit, fara probleme, frumusel dar nu spectaculos. De la Sita Buzaului la Maneciu treci prin pasul Boncuta care e un pic mai la stanga fata de traseul desenat de omoroka. Am facut drmul asta si e soft intr-adevar. Jimnyholic inside :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? salut, salut! omoroka? ne tii la curent cu planurile? nu de alta, dar tare mi-ar placea sa ma alatur! :) Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Isuzu Rider Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Eu caut de ceva timp o trecere peste Siriu - Tabla Butii si sincer inca mai caut. :sr Sunt interesat de urmatorul traseu facut de un biker. Poate fi varianta castigatoare :banana Daca esti amator scrie PM si poate o facem impreuna :h5 Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? @ocserver: tinem aproape si te anunt cand lansez propunerea de traseu :h5 @Isuzu Rider: multumesc pentru informatii. Interesant traseul biciclistului. Ma indoiesc insa ca e fezabil pentru masina. Stiu din proprie experienta ca am batut ceva munti cu bicicleta iar in unele locuri pe unde treceam cu ea doar cu pasul se mai putea merge :grin: Dar te-ai prins bine ce caut, o trecere spre Siriu ca sa urc la lacul vulturilor. Pana una alta insa am construit un traseu, zic eu destul de tehnic, de aproximativ 20km pe creasta Telejenel. Astept o sclipire de vreme buna ca sa-l anunt, dar nu weekendul viitor pentru ca e Impotmoliada :grin: Dar daca ninge, il lasam pentru la primavara :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? @omoroka doresc sa ma alatur si eu echipei te rog sa ma ai in vedere. pana la primavara o sa am masina complet echipata(simex-uri, troliu, statie, etc) ehe ce sa-i faci ....microbu' :) abia astept o alta iesire :banana :banana dar pana atunci ne vedem duminica la frunzaresti! :happy Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? @ Alex vom face iar echipa! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? @omoroka: multumim, stau cu ochii pe topic. si da, pana atunci ne vedem la impotmoliada. nu pot sa nu dau o geana pe-acolo.. :) Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Salut! Cabd te gadesti sa faci traseul asta sa ne anunti si pe noi sa venim cu curajul. O sa vin eu cu Mitsu Verde ..la care o sa ii functioneze bine sistemul de racire, iar RAUL va veni cu un Mitsu Pajero tot 3000 V6 pe care azi dimineata l-am adus in tara. Cu stima, Sierra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Salut! Cabd te gadesti sa faci traseul asta sa ne anunti si pe noi sa venim cu curajul. O sa vin eu cu Mitsu Verde ..la care o sa ii functioneze bine sistemul de racire, iar RAUL va veni cu un Mitsu Pajero tot 3000 V6 pe care azi dimineata l-am adus in tara. Cu stima, Sierra Salut, Ne vedem duminica la impotmoliada? Poate plecam impreuna? ce zici? :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Din Tabla Butii am incercat toate drumurile spre Lacul Vulturilor.Ajungeti la cateva stane si de acolo ...gata.Nu mai incape masina.Este drum de caruta si devine periculos.Drumul devine brana.Daca a facut cineva acest traseu sa-l descrie .Sunt primul care se baga.. :hi "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Pai hai ca ne intalnim toata gasca acolo :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierra213 Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Nesum ...pai plecam impreuna la impotmoliada... si poate facem ceva sambata pe aici prin paduri ...pe aproape de ploiesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? In ian ma fac bulgar...dupa treaba asta nu mai am prbl...mergem peste tot. Pana atunci....te urmaresc pe net...OMOROKA.... :ha: ....tine-o tot asa,pana intru si eu in legalitate. :h5 daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Ma luati si pe mine? cu un Jimny stock cu Simex-uri? Daca tot va dati pe langa Ploiesti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? pfaaaa iar ratez dar acum am un motiv mai bun ma duc la munte la cota 1400 si de acolo teleleu pe platou doar ca perpedes nu 4x4 :hi Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? pfaaaa iar ratez dar acum am un motiv mai bun ma duc la munte la cota 1400 si de acolo teleleu pe platou doar ca perpedes nu 4x4 :hi Apropo in wkend va ninge pe Valea Prahovei. iti dai seama cum o sa fie sus in munte..? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Ma luati si pe mine? cu un Jimny stock cu Simex-uri? Daca tot va dati pe langa Ploiesti? Cu mare placere te luam! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Nesum ...pai plecam impreuna la impotmoliada... si poate facem ceva sambata pe aici prin paduri ...pe aproape de ploiesti. Din pacate nu pot sambata trebuie sa stau cuminte acasa :sr ca altfel nu pot merge duminica la "Impotmoliada" :happy Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? pfaaaa iar ratez dar acum am un motiv mai bun ma duc la munte la cota 1400 si de acolo teleleu pe platou doar ca perpedes nu 4x4 :hi Apropo in wkend va ninge pe Valea Prahovei. iti dai seama cum o sa fie sus in munte..? Ar fi super sa ninga initial vream sa ma duc cu masina la Piatra Arsa dar nenea de acolo mi-a zis ca nu e sigura treaba ca vremea sa poate schimba in rau foarte repede asa ca ma duc in sinaia la 1400 las masina si de acolo ma duc pe jos pana la Piatra Arsa daca nu o bate vantul rau. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate