nessum Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? pfaaaa iar ratez dar acum am un motiv mai bun ma duc la munte la cota 1400 si de acolo teleleu pe platou doar ca perpedes nu 4x4 :hi Apropo in wkend va ninge pe Valea Prahovei. iti dai seama cum o sa fie sus in munte..? Ar fi super sa ninga initial vream sa ma duc cu masina la Piatra Arsa dar nenea de acolo mi-a zis ca nu e sigura treaba ca vremea sa poate schimba in rau foarte repede asa ca ma duc in sinaia la 1400 las masina si de acolo ma duc pe jos pana la Piatra Arsa daca nu o bate vantul rau. Daca te duceai cu masina sambata o mai luai la Pastele din 2010 :ha: Multi turisti omit sa se informeze despre conditiile meteo din zona in care calatoresc. Nu te lua dupa vremea de afara ci este cel mai bine sa se ti cont de anotimpul in care te afli! :P Omoroka care are multa experienta pe munte poate confirma acest lucru! :p Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? stiu bre' tocmai de aia l-am sunat pe nenea ala la cabana si i-am cerut parerea nu sunt dala sa ma aventurez aiurea mai bine stau acasa la :x .am fost asta vara de vreo 3 ori in Bucegi si inca se vedeau urmele zapezi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? stiu bre' tocmai de aia l-am sunat pe nenea ala la cabana si i-am cerut parerea nu sunt dala sa ma aventurez aiurea mai bine stau acasa la :x .am fost asta vara de vreo 3 ori in Bucegi si inca se vedeau urmele zapezi. inteleapta decizie! :bravo muntele in acest anotim este f. inselator si nu trece o iarna fara sa-si ia tributul. nu sunt prapastios "cred eu" dar am avut o prietena care a murit pe jepii ici. era prin decembrie acum 20 ani frumos afara si toti din gasca "pantofari" cu teribilism pe ei ....gen hai sa urcam pe aici! dupa ceva timp s-a lasat ceatza si apoi a inceput sa ninga si cam aia a fost..! :sr RIP. Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Iata si traseul pregatit in M-tii Buzaului: viewtopic.php?f=38&t=14117 Incepand de lunea viitoare vom tine un ochi pe vreme (sa vedem daca ea va tine cu noi :grin: ) si vom nota lista de participanti :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Aprilie 26, 2010 Partajează Postat Aprilie 26, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Ai ajuns sau nu la Lacul Vulturilor? Daca nu, aranjam imediat o plimbare pana acolo. Suntem o gaska de enduristi din Valeni, unii au si 4x4 (sunt vreo 3-4 Vitara) si mergem des in zona aceea. La urmatoarea iesire iti dau un mesaj pe privat, sa te anunt. Sus la cabana de vanatoare se lasa cu gratar si daca e rost de chef si voie buna, putem sa ramanem acolo. Mai discutam. O sa caut prin comp sa pun cateva poze cu traseul. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brutaru Cristian Ionut Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? cand iesiti ?:cl vin si eu !!!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Musiu Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? si eu vreau... father of three. ex HZJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 28, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Ai ajuns sau nu la Lacul Vulturilor? Daca nu, aranjam imediat o plimbare pana acolo. Suntem o gaska de enduristi din Valeni, unii au si 4x4 (sunt vreo 3-4 Vitara) si mergem des in zona aceea. La urmatoarea iesire iti dau un mesaj pe privat, sa te anunt. Sus la cabana de vanatoare se lasa cu gratar si daca e rost de chef si voie buna, putem sa ramanem acolo. Mai discutam. O sa caut prin comp sa pun cateva poze cu traseul. He he, n-am mai apucat sa facem traseul anu trecut pentru ca a venit iarna. Din pacate inca nu este timpul cel mai potrivit pentru acest traseu. La munte e inca zapada chiar si la altitudini mai joase. In plus masina mea e rablagita rau si trebuie bagata in curand in service. Dar facem traseul, poate incepand cu jumatatea lui Mai sa ne gandim la el. :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Eu sper ca in maxim 2 saptamani sa am motocicleta asamblata, ca nu mai e mult de lucru la ea, si dau o fuga pana acolo sa vad cum stam cu zapada. Mie imi place oricum. Daca ajung, pun poze sa vedeti. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 28, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Eu sper ca in maxim 2 saptamani sa am motocicleta asamblata, ca nu mai e mult de lucru la ea, si dau o fuga pana acolo sa vad cum stam cu zapada. Mie imi place oricum. Daca ajung, pun poze sa vedeti. ar fi super! dar totusi anunta-ne cand mergi, eventual sa schimbam numere de telefon, daca ti se intampla ceva sa venim dupa tine 0730588558 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Omoroka eu spun prezent ca si data trecuta inainte de zapada! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Aprilie 28, 2010 Partajează Postat Aprilie 28, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? E o regula care spune ca atunci cand pleci pe coclauri sa nu pleci niciodata singur. Cine doreste sa vina cu mine si sa imparta un carnat fript sus la cabana, e invitatul meu. O sa va anunt din timp. Drumul nu e deloc greu, exceptand 2 pante putzin mai abrupte, unde o sa trebuiasca sa cuplati 4x4. Dar exista si o ruta care le ocoleste in caz ca nu se poate urca din cauza noroiului. http://community.webshots.com/user/Afrika_Twin Intrati aici sa vedeti poze de pe traseu. Cu motocicleta galbena e Leo, posesor si de Vitara, iar cu motocicleta alb cu rosu si albastru, subsemnatul. Pozele sunt puse la gramada, nu sunt prelucrate si sortate, asa ca incercati sa le luati pe sarite sa nu va plictisiti. O sa ma interesez si de cheia de la cabana in cazul in care vreti sa ramanem acolo, in apropiere e si o stana de unde "lupul" o sa manace un miel in seara aceea, o branza, mamaligutza... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 29, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? E o regula care spune ca atunci cand pleci pe coclauri sa nu pleci niciodata singur. Cine doreste sa vina cu mine si sa imparta un carnat fript sus la cabana, e invitatul meu. O sa va anunt din timp. Drumul nu e deloc greu, exceptand 2 pante putzin mai abrupte, unde o sa trebuiasca sa cuplati 4x4. Dar exista si o ruta care le ocoleste in caz ca nu se poate urca din cauza noroiului. http://community.webshots.com/user/Afrika_Twin Intrati aici sa vedeti poze de pe traseu. Cu motocicleta galbena e Leo, posesor si de Vitara, iar cu motocicleta alb cu rosu si albastru, subsemnatul. Pozele sunt puse la gramada, nu sunt prelucrate si sortate, asa ca incercati sa le luati pe sarite sa nu va plictisiti. O sa ma interesez si de cheia de la cabana in cazul in care vreti sa ramanem acolo, in apropiere e si o stana de unde "lupul" o sa manace un miel in seara aceea, o branza, mamaligutza... buna treaba. stii cumva daca trasel atasat in primul post se poate face? am impusca astfel doi iepuri dintr-un foc: http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=527368&postcount=1 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos nivaru Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Salutari tuturor! Si eu prezent in mod cert! Gabi te rog sa ma treci pe lista alaturi de voi! Eu zic ca ar trebui sa stabilesti data si sa facem o lista! yo9gdj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 29, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Salutari tuturor! Si eu prezent in mod cert! Gabi te rog sa ma treci pe lista alaturi de voi! Eu zic ca ar trebui sa stabilesti data si sa facem o lista! Facem lista, stabilim si data numai lasati-ma sa-mi fac si eu masina ca nu e instare in momentu asta sa urce nici macar o bordura :grin: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Aprilie 29, 2010 Partajează Postat Aprilie 29, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Teretic se poate face traseul. Practic, o sa ma uit pe gps sa vad daca nu cumva corespunde cu un traseu pe care l-am facut anul trecut. De ajuns de ajunge sigur de la Tabla Butii la Lacul Vulturilor, dar nu imi dau seama daca acela e traseul, cel trasat pe harta ta. Miercuri ajung pe uscat, si cand ajung acasa o sa ma uit pe gps sa vad track-ul. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 30, 2010 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Teretic se poate face traseul. Practic, o sa ma uit pe gps sa vad daca nu cumva corespunde cu un traseu pe care l-am facut anul trecut. De ajuns de ajunge sigur de la Tabla Butii la Lacul Vulturilor, dar nu imi dau seama daca acela e traseul, cel trasat pe harta ta. Miercuri ajung pe uscat, si cand ajung acasa o sa ma uit pe gps sa vad track-ul. excelent! :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Azi am ajuns la Lacul Vulturilor :D pe Chiojd.... dar e jalnic drumul forestier... neintretinut deloc.Era uscat dar gauri mari de sari de pe scaun in sus :))....apoi am cobort spre Crasna de Covasna unde forestierul e parfum, apoi am luat-o la stanga spre Intorsura Buzaului, iar din introrsura spre Vama Buzaului, apoi spre Tabla Butii si am cobort spre Maneciu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 2, 2010 Autor Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Azi am ajuns la Lacul Vulturilor :D pe Chiojd.... dar e jalnic drumul forestier... neintretinut deloc.Era uscat dar gauri mari de sari de pe scaun in sus :))....apoi am cobort spre Crasna de Covasna unde forestierul e parfum' date=' apoi am luat-o la stanga spre Intorsura Buzaului, iar din introrsura spre Vama Buzaului, apoi spre Tabla Butii si am cobort spre Maneciu :)[/quote'] nu era zăpadă deloc la lacul vulturilor şi la tabla buţii? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Mai 2, 2010 Partajează Postat Mai 2, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Ultima data cand am fost eu, tocmai terminasera de asfaltat tot drumul pana la cabana, si se apucasera sa il marcheze si sa faca trecerile pentru pietoni. :ha: E normal sa fie cu gauri, din moment ce e drum forestier, prin care trec camioane cu lemne si carutze. Dar cu un 4x4 nu sunt probleme, iar portiunile cu gauri nu sunt mari. Am vazut si dacii papuc pe acolo... Si din cate am inteles, mergem la plimbare, nu la rally raid... Ma bucur ca ai reusit sa faci traseul, mai ales ca ai facut unul destul de lung, din cate povestesti. Abia astept sa dau si eu o fuga sa imi mai incarc bateriile. Ultima data nu am reusit sa urc pana sus pe creste, din cauza unor probleme cu lantul... Anul acesta vreau sa fac poze din cel mai inalt varf. Si sper sa gasesc si ceva noroaie pe traseu, ca pana acum de fiecare data m-am umplut de praf... No mud... no glory... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? nu era zăpadă deloc la lacul vulturilor şi la tabla buţii? La doar 5min cu masina de Lac erau 2 zone cu zapada pana la genunchi, dar sambata am stat la gratar la Crasna si am dat o fuga pana sus si n-am trecut de portiunea cu zapada :D, insa am dat cu pamant mult pe ea sa se topeasca. :DLa Tabla Butii era uscat uscat ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Mai 3, 2010 Partajează Postat Mai 3, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Salutare tuturor, ma tot holbez pe Google Earth in zona carpatilor de curbura si nu pot sa nu remarc zona culmii Telejanel care conduce din Maneciu la Tabla Butii si mai departe fie spre Muchia Predescu fie spre Muntii Siriu. Intrebarea mea este urmatoarea: a parcurs cineva muchia care conduce de la tabla butii (cimitirul eroilor) catre Nord-Est asa cum am indicat eu pe harta de mai jos? Alte informatii sau track-uri din acea zona sunt bine venite :h5 Multumesc Asta vara am ajuns pana in "punctul X" de pe harta... iar de acolo pare infundat, e foarte abrut si e doar poteca de capre.... Ar merge si ceva de genu : Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 4, 2010 Autor Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Asta vara am ajuns pana in "punctul X" de pe harta... iar de acolo pare infundat' date=' e foarte abrut si e doar poteca de capre.... Ar merge si ceva de genu :[/quote'] astea chiar sunt informatii utile. mii de multumiri. :h5 va trebui sa analizam atent tura, mai ales ca vor multi sa vina si n-as vrea sa avem probleme. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Mai 4, 2010 Partajează Postat Mai 4, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? Vrem si noi ... cei din Cta! Cand? Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
banu adrian Postat Mai 5, 2010 Partajează Postat Mai 5, 2010 Re: Muntii Buzaului - a parcurs cineva traseul asta? as iesi si eu in weekend-ul acesta la un off mai soft (am gume cam de strada). sau daca are cineva grija de mine sa ma mai ajute? buzaul pare atragator(omoroka ai reparat veveritoiul?), dar nici la o dobrogea nu as zice nu! babele ar fi interesant? sigur mai este zapada! poate in asociere cu un sprit si un gratar la o cabana simbata seara? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate