bga Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Salut! M-am gandit ca ar fi bine sa renunt la vechiul Samurai, ce-i drept, cu greu, dar...... si sa trec la o clasa ceva mai mare....Patrol 4.2 diesel :) 1994...englezoiaca. Ca prima intrebare, ce-mi recomandati pentru inaltare, pentru ca e cam joasa? Merci!! PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CIUPERCA Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: inca un patrol...:) oare de unde cunosc eu aceasta masina ? aaaaa da mi-a fost colega de drum 3 mii km :banana :banana :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: inca un patrol...:) :)) danke!! danke!! sar'na!! sar'na! Mult Heineken si Pilsner!! Sper sa lasi si tu mitshu si sa te bagi pe asa ceva!! :rsp :rsp :rsp :jp1 PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Priboi Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: inca un patrol...:) Sa o stapinesti sanatos :h5 Sorin Priboi, aproape pieton .... ________________________________________________________________________________________________________ Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexbikerul Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: inca un patrol...:) poti sa treci la un ome +5 si asa ai sa inalti masina ca sa poti baga roti mai mari.33 sau 35.in modul asta se va inalta.so stapanesti sanatos mitsubishi l200 patrol y60 2,8 patrol y60 4,2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: inca un patrol...:) sa-l stapanaesti sanatos, e o masina pe cinste!!!! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: inca un patrol...:) La Mall arata super! La noroi cu o arata? :grin: Sa o stapanesti si sa o asupresti sanatos! :1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: inca un patrol...:) merci! e pe feri...nu e mall:) PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aasergiu Postat Decembrie 7, 2009 Partajează Postat Decembrie 7, 2009 Re: inca un patrol...:) Salutare,am gasit un patrol la 4000 euro adus din anglia cu volam pe dreapta din 1999 cu motor de 2800 cm,as vrea sal cumpar dar la ce probleme m-as putea astepta de la un patrol din 1999 (piese,motor,cutie) este o masina beton sau nu ?????????????va rog sfatuitima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate