Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Daihatsu Rocky DT

nivaforever

Postări Recomandate

Am gasit un Daihatsu Rocky DT Station, inmatriculat prima data prin 91, turbo diesel, 2800 cmc, 102 CP si aproape 170.000 km rulati, cel putin asa spune neamtul. Pretul este 1900 euro. Masina nu a vazut terenul, de altfel nici nu a prea avut unde in Germania, iar starea tehnica este buna. Masina are tot istoricul de service. Asta-i tot ce stiu, am vazut masina doar in poze, deocamdata este in Germania. As vrea sa stiu daca isi merita banii, cit este de fiabila, cum se comporta acest motor tinind cont de km rulati, care sunt posibilitatile de preparare pentru off-road, daca se gasesc sau nu piese de schimb si cit de costisitoare este intretinerea. Modelul este cel clasic, cu ampatament marit, hard top, punti rigide fata/spate si arcuri lamelare. Nu are blocant nici pe fata nici pe spate. Nu ma intereseaza prepararea pentru extrem, competitii sau altele de genul asta. M-ar tenta pentru pescuit si raiduri turistice.
cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Daihatsu Rocky DT

pretene...stiu 2 lucruri

1. o sa ceri sa se schimbe ID ul tau pe forum

2. o sa ai mult de sapat dupa filoane de piese de daihatu

rocky sunt masini f bune

fiabile si usor de modificat (au sasiu independent) dar nu cred ca sunt multe piese nici aftermarket nici second hand), la pretul asta cred ca e o investitie f buna

parerea mea, persoana care NU a avut roki, dar am vrut sa iau si am vorbit cu cei cativa posesori care se dadeau pe la concursuri cu ele

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

am avut un rocky dar era din 1985,preparat pt. off road,masina buna pana la inlocuit piese care nu prea erau si daca le gaseam era f. scumpe ex. kit ambreiaj schimbat , de inmatriculat in ro. nici vorba.in rest mi-a placut masina . altfel soimu a punctat bine despre masina .

TRANSSYLVANIA OFF ROAD CLUJ

Link spre comentariu

Este un Rocky vis-a-vis de INSTITUTUL DE MARINA si baiatul face tractari cu el...duce masini in Bg.Am vorbit cu el de citeva ori si a zis ca este multumit de masina.Nu am numarul lui de telefon dar daca treci pe acolo si vezi masina ,s-ar putea sa fie inscriptionata.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Sunt citiva useri care au asa ceva.....

Mai insista si o sa dai de cei ce au asa ceva....bafta ...eu zic ca merita daca motorul este ok,restul se face

@Bunicu are unul cu care merge la concursuri si dupa un an se tine bine.....este masina de zi cu zi

Piese.....nu stiu detalii....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Dupa parerea mea este o masina extraordinar de rezistenta. Gogo, Marius, Bunicu se dau cu ele la concursuri de ani de zile si nu prea rup mare lucru...bine exceptandu-l pe Gogo datorita stilului smuls... :ha:

Just Me
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare