Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

The return of TRACTOZAUR! :)

Tractozaur

Postări Recomandate

Re: The return of TRACTOZAUR! :)

Poze cu Japanese "french" kiss :ha: si o foarte mica parte din gratar :ypu :h5

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bah ce carcotasi sunteti ... :grin: Nu poate omul sa traiasca, ca voi pac ...indreptati vantul spre el ...pentru casa se oftice!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Mah nepoate, io chiar am intrebat serios. Acuma ca tatucu vine cu rautacisme ... treaba lui. Daca o sa vada vreodata pe viu cum da Cristi cu sabiile alea ale lui ... o sa-i treaca :grin:

Cristi, sper ca nu te-ai ofticat. Intrebarea nu am pus-o cu subintelesuri sau ginduri ascunse :hi

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Bine ca te-ai returnat :grin: :hi La cite kg a ajuns???

Cand era in forma originara, Tractozauru` ajunsese la 2500 kg :grin: , perfect echilibrat fata-spate adica 1250 axa fata, 1250 axa spate, cantarita cand i-am facut ITP-ul... Acum nu am cantarit-o, dar in curand trebuie sa-i fac ITP-ul, asa ca am sa vin cu vesti :grin: . Ideea este ca bullbaru` care-l aveam pe fata era foarte greu, d-abia il ridicau doua persoane si asta fara troliu, pe cand rollcage-ul a fost ridicat destul de usor de doua persoane... Iar mie personal mi se pare ca masina trage mai bine, ca este mai sprintena, probabil si datorita faptului ca greutatea este distribuita cat mai uniform... :h5

Bah ce carcotasi sunteti ... :grin: Nu poate omul sa traiasca, ca voi pac ...indreptati vantul spre el ...pentru casa se oftice!

Ioane, :tk :tk :tk si nu, nu m-am ofticat! :grin: :h5

Mah nepoate, io chiar am intrebat serios. Acuma ca tatucu vine cu rautacisme ... treaba lui. Daca o sa vada vreodata pe viu cum da Cristi cu sabiile alea ale lui ... o sa-i treaca :grin:

Cristi, sper ca nu te-ai ofticat. Intrebarea nu am pus-o cu subintelesuri sau ginduri ascunse :hi

Marcele :grin: am eu grija de tatucu :twisted: :hw :bb :bx :hm :bc :fr :hl :F :cr2 :ps :jp1 :e :wi :sht :fk2 :beat :ha

@Cristi, e Tractozaurul gata si n-ai venit cu el la Olanesti?!?!?!?

Nu pot sa cred, omule!

Pe cand o excursie in zona?

Tavi :grin: :sr , cat pot de repede ajung in zona, d-abia astept sa ma dau cu Lupii Albi din nou :grin: :h5

Cel mai probabil in ianuarie ne vedem cu siguranta! :h5

Link spre comentariu

Foarte misto arata botul, masca aia custom da personalitate masinii si o face inconfundabila. :bravo

Sa te duca cu bine pe oriunde vrei s-o conduci! :h5

SENSEI NI REI! :grin: :h5 Ma bucur ca-ti place si sa ne vedem in teren! :hi Ne auzim pe PM! :h5

Marcele :grin: am eu grija de tatucu :twisted: :hw :bb :bx :hm :bc :fr :hl :F :cr2 :ps :jp1 :e :wi :sht :fk2 :beat :ha

Hehe...ce sabii,ce centuri ,ce Dani sau Danuti ..cum le-o zice....NIMIC nu se compara cu fugamea ! Si cand mai poti apela si la calutii de sub capota (nealterati si neingraditi) :ha: tinetiva bine... :ha

Si ca sa vezi: am invatat sa dau quote :grin:

Cristi ai uitat sa ne zici ce soarta a avut meseriasul de ti-a impletit Patrolu....ma gandesc ca nu a fost asa de norocos ca mine fiindu-ti in preajma!

Tatucule, :1 ca te-ai prins cum e cu quote-ul! :grin: :bravo

Un vechi prieten de-al meu, Teo Avramescu, centura neagra 2 Dan Judo, comentatorul Fight Club de pe Eurosport, are o vorba :grin: : "Maitre, cand artele martiale nu mai merg :grin: , atunci atletism tata! :ha: :ha: :ha:

Cat despre meserias... :twisted: , care meserias? :roll: :grin: :happy

Link spre comentariu

Ce iti e si cu invidia asta... :ha: O sti p-aia cu vulpea si strugurii... :happy Am glumit :P , nu ma intereseaza mai aratos, mie imi place asa cum e :ypu

Oricum discutiile astea nu mai au nimic de-a face cu topicul...

Rog unul dintre moderatori sa inchida topicul!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare