Tractozaur Postat Decembrie 5, 2009 Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Dupa cum spune si titlul :grin: dupa lupte seculare care au durat..., 5 luni :ha: am reusit in sfarsit sa definitivez noul meu proiect referitor la noul look al Tractozaurului :h5 Cum toata saptamana am stat pentru mici rahatisuri, dar esentiale, de electrica de pus la punct in Legend Service la unul din vechii mei prieteni, Cristi Dragomir (sa fac o paranteza, "pour les connaiseurs" :grin: se stie ca e unul dintre cei mai tari electricieni auto din Bucuresti :ypu ) si cum omu` poseda una bucata Veveritoi de culoare rosie incaltat cu 33-uri si dupa cum tot ma ameninta de ceva timp ca vine sa facem un off-road impreuna, m-am decis sa-l invit cu MICUL :ha: lui Samurai cu tot (ca Tractozauru` are inca trac de Patroale :wink: i se trage de asta vara :ha: si atunci am zis ca o sa se simta bine cu unul mai mic... :roll: , aiurea :ha: o sa vedeti si in poze, Veveritoiu` are garda mai mare la sol decat Tractozauru` :P ) sa mergem pe un traseu pe la baltile de peste (ca am uitat sa va spun, amicu` e si mare pasionat de pescuit si cand a auzit de PESTEEEE :ha: ) de pe langa Prunaru si daca tot suntem pe acolo si campurile, mlastinile si padurile aferente... :h5 1 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Zis si facut! Am plecat dis de dimineata din fata service-ului lui de pe strada Alunisului (da, da, acolo unde este celebra intersectie :ha: :ha: ) catre Jilava si de acolo pe centura pana la Bragadiru si pe urma Mihailesti, Valea Plopilor, Ghimpati, Naipu si Prunaru, adica vreo 45 km de asfalt, urmand sa parcurgem mai apoi, verificand pe trip, inca pe atata dar de data asta in off-road! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Si incet, incet am intra si in off cica :wink: , dar cum in ultimele saptamani nu a prea plouat serios :grin: ne-am pus pe cautat noroiul mult visat :ha: de Tractozaur..., si l-am gasit :ypu ,aveti putintica rabdare :) un pic mai incolo o sa vedeti :ha: ..., cu varf si-ndesat! :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Si ne-am pus pe cautat in continuare si parca a inceput sa ne vina inima la loc :grin: cand am vazut ca apar baltitze razlete :ha: numai bune de vopsit masina in nuanta specifica off-road-erilor :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 5, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 5, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Am continuat pe camp, printr-o zona care fusese candva inundata cu apa si ne apropiem incet :grin: dar sigur, catre una din binecunoscutele balti din zona... :roll: ca doar ii promisesem omului ceva... :grin: care s-a dovedit a fi in final..., o surpriza :wink: :ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Si am ajuns si la balta :grin: si daca tot eram acolo si am vazut ca secase un pic :ha: , m-am decis sa ma bag un pic cu Tractozauru` in mlastina :grin: ca doar am "inclinatii" :ha: catre asa ceva si spre "mirarea" unora (a se citi Cristi :ha: ) am reusit si sa ies cu bine mai ales ca la un moment dat..., a fost cat pe ce... :ha: ! :ypu :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Ceea ce s-a intamplat cu amicu` Cristi :grin: care s-a decis sa-si incerce si el norocu`... :roll: si a ramas! :sr :ha: :P :grin: :h5 Trebuie totusi remarcat faptul ca Micul Samurai cu un motor de NUMAI 1000 cc :bravo e tot numai suflet si trage intr-un mare fel niste 33/12,5/15 :1 pe mine m-a impresionat si trebuie sa-i spun :bravo :h5 [youtube:2z54xk85] [/youtube:2z54xk85] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Exemplificam si cu poze :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Hai bine ati revenit pe micul ecran ... tu si Tractozauru ... :1 si celorlalti participanti la iesire :h5 :bravo ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Pt. plummer Ca de obicei ai fost, esti si vei ramane un simpatic :grin: :h5 Multumesc mult de vorbele frumoase de acum, precum si de cele din trecut :wink: ..., sti tu... :grin: :h5 Si bineinteles ca a trebuit sa apelez la "magica" :grin: si faimoasa mea sufa cinetica :ha: la care au apelat multi amici din off-road :wink: in trecut pentru a-i scoate din kkt..., nu dam nume :grin: ca sunt vedete acum :P :ha: :ha: :ha: :h5 [youtube:1ytfbkd3] [/youtube:1ytfbkd3] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Si apropo de sleauri :grin: , pardon, santuri :ha: katerinca maxima :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Ca de obicei ai fost, esti si vei ramane un simpatic :grin: :h5 Vai domnu` da va rog ... ma maguliti ... :ha: Ai iesit la 4 ace la offroad din cate vad :dr2 :smb :h5 PS : super Tractozaur :tr si super veveritza :j ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Sincer plummere, nu-mi propusesem chesti :grin: , tresti :ha: socoteli d-astea..., dupa cum bine ai remarcat din modul cum eram imbracat :ha: ..., adica ideea era sa-i arat omului baltile :grin: si imprejurimile, un gratar pe urma :) si cand colo... :grin: :ha: Ma bucur ca iti place cum arata Tractozauru` si chiar e super tare si Veveritoiu` :bravo , mai ales ca-l stiu de cand era o biata veverita cu blana naparlita :ha: :ha: :ha: si ce mandrete de animal a ajuns acum! :grin: :h5 Si hai lasa, lasa ca nu te-am magulit :uameni :ha: , imi exprimam si eu un punct de vedere sincer, vizavi si de atitudinea ta din trecut, intr-un moment sa zicem dificil din viata mea... :grin: Stima! :h5 Cand ajung prin Constanta e musai sa ne vedem! :h5 Si mica noastra aventura continua... :wink: Ne revedem dupa pauza! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Felicitari pt inaugurarea FIERULUI..... :h5 ....arata kiar bine :grin: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Va multumesc la amandoi si in special tie tatucule :grin: :F ce rau esti :grin: ca de obicei slp :ha: noroc ca m-am obisnuit si nu mai pun la inima nimic din ce-mi aud urechile de la off-road-eri :P :uameni :happy Apropo :grin: ce e ala un SAMURARIU? :P :ha: :ha: Cred ca departarea de casa si limba aia ciudata pe care o vorbesti tu p-acolo :grin: te face sa scri ciudat de "frumas" :happy Acuma daca a vazut Cristache al meu ca nu i-a prea mers cu presiune mare in pneuri la Veveritoi :ha: , logic, nuu? :P :ha: s-a gandit ca ar fi mai bine sa scada de la 2,5 la 0,5 atm ... :ha: mai ales ca l-am avertizat ca urma sa mergem mai departe catre o alta balta :grin: dar care de data asta este in mijlocul padurii si in drum spre, vom fi nevoiti sa trecem si printr-o mica mlastina cu stuf si tot tacamu`... :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Si am ajuns si la mlastina cu pricina :grin: "la izvoare" cum ii spun localnicii, si am inceput sa cercetam terenul totusi inainte de a ne arunca cu pieptul inainte :ha: :ha: Dupa ce ne-am asigurat ca totul e in regula si ca ne putem juca un pic linistiti :grin: si fara riscuri :P :ha: ne-am apucat pe un culoar verificat si uscat..., sau mai uscat :grin: sa-i dam gaaaaz! :h5 Noroc cu seceta din ultimul timp, ca altfel in zona cu pricina nu scapi fara troliere (in urma cu doi ani, 5 masini ne-am troliat in acelasi loc 3 ore :banana ), sau esti nevoit sa ocolesti o bucata de drum ca sa ajungi la padure..., asta a fost un fel de "pe de-a dreptul"! :grin: :h5 [youtube:7h4co02l] [/youtube:7h4co02l] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) :grin: :grin: :grin: [youtube:1urut1kr] [/youtube:1urut1kr] Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) @tractozaurul ... Ti-ai luat iar numele in serios numele de "runner"! Sincer imi pare rau ca nu am apucat sa vad "zaurul" in caroserie si teava, desi se pare ca am avut ocazia. Imbatranim incet si sigur, noi si fiarele noastre, nu mai suntem ce eram odata "tineri flacai cu pleata-n vant" ...si mintea nu ne mai vine odata ... :grin: Ei, ce sa-ti zic: SA-TI FIE DE BINE si tie si fierului ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) @tatucu schimba-ti avatarul! Esti pe un forum de offroad, nu de politica! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Multumesc pentru corecturi(mahmureala,sfintii Nicolae,etc),! Insa parca pare MULTTTT mai vioi Samuraiul in filmulet decat Tractozaurul....sa fie de vina oare din cauza centralei termine ce o care in spate? Se pare ca a picat proba cu cantarul! Oricum....sa ai parte de mari bucurii cu ea si sa nu pui la suflet glumele mele! häßlich Auto ... :ha: tatucule, esti un simpatic ca de obicei, glumele tale sunt o pata de culoare :grin: , so relax & don`t worry :h5 ..., faptul ca eu merg mai incet in ultimul filmuletz e ca Tractozauru` nu se chinuie :grin: , e relaxat :ha: si nu are nevoie de gaz la maxim ca sa treaca printr-o mlastinutza! :P Sti si tu foarte bine :grin: , Benzinaru` ca de obicei, albinutza, Diesel-ul, plosnita :ha: :ha: :ha: @tractozaurul ... Ti-ai luat iar numele in serios numele de "runner"! Sincer imi pare rau ca nu am apucat sa vad "zaurul" in caroserie si teava, desi se pare ca am avut ocazia. Imbatranim incet si sigur, noi si fiarele noastre, nu mai suntem ce eram odata "tineri flacai cu pleata-n vant" ...si mintea nu ne mai vine odata ... :grin: Ei, ce sa-ti zic: SA-TI FIE DE BINE si tie si fierului ... :grin: Da` si mie mi-a parut rau, eu am avut intentia, dupa cum bine sti (sper ca si intentia conteaza :wink: )..., c`est la vie :grin: avem timp! Runneru` te saluta! :h5 @tatucu schimba-ti avatarul! Esti pe un forum de offroad, nu de politica! Bullbare, ma bucur ca ai urmarit topicul si sper ca-ti place noua mea "masina de expeditie" ca sa te parafrazez :grin: Tractozauru` te saluta! Sper sa-ti gasesti cat de curand jumatatea! :grin: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Bullbare, ... sper sa-ti gasesti cat de curand jumatatea! :grin: :h5 Si-a gasit-o, a atins punctele la un G! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) Bullbare, ... sper sa-ti gasesti cat de curand jumatatea! :grin: :h5 Si-a gasit-o, a atins punctele la un G! :h5 Ioane, ma bucur tare ce aud, G-ul este o alegere serioasa :grin: :h5 Oricum :grin: va fi o veritabila "masina de expeditie" :P :ha: :ha: :h5 Ne-am continuat drumul :grin: si am ajuns la marginea padurii si la cealalta balta promisa anterior :grin: :shrk :fh :ti Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) :tr :j :ft :ft :ft :Gr Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) :gr1 :ft Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Decembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: The return of TRACTOZAUR! :) In cele din urma am decis sa incheiem mica plimbare de sambata :wink: si sa iesim la asfalt :grin: , nu de alta dar deja sfaraia gratarul la casa de vacanta a familiei mele si ni se facuse cam foame! :cort :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate