Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

criza in romania... jucatori si pierzatori?

soimu

Postări Recomandate

Re: criza in romania... jucatori si pierzatori?

Soimule,surubul se strange usor,usor!

Asta fratilor e razboiol economic mondial,si,in paralel ne mai confruntam si cu un razboi de laborator in care se fabrica virusi ucigasi.

Principala chestie esta ca suntem vanduti centima cu centima,o sa ajungem sau chiar am ajuns,unii fbogati si unii f saraci. :twisted: Sa auzim numai de bine! (oare?)

:hi

bau bau
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

.......vom trai si vom vedea.......

Un lucru e clar......criza a fost declansata de baietii fooooarte destepti si foarte bogati care cumpara acum la preturi mici active imobile, afaceri, .......etc...

ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6
Link spre comentariu

Romania e un criza de ani buni numa ca acuma astia iau dat si o denumire "criza financiara" ca uni sa poata fura mai bine

incetul cu incetul vom ajunge in "estul salbatic"

Cei ce simpt a offroad-ului chemare pe asfalt sunt vesnic pierduti
Link spre comentariu

Interesanta abordare. Urban dupa parerea mea si-a inventat interlocutorul, nu cred ca a vrut sa-si asume integral supozitiile.

Nici un bancher din lume ,chiar beat sau in somn, nu ar face astfel de afirmatii .

In alta ordine de idei,ce dracu sa faca marii investitori cu cutiile noastre de chibrit, situate in blocuri ce stau sa cada,intr-un oras imbacsit si mizerabil.

Ce drc sa faca cu masa mare a muncitorilor romani slab pregatiti si depasiti tehnic (ca sa nu zic smecheri si puturosi) .Sunt piete mult mai interesante si mai ieftine ca a noastra. cred totusi ca Urban cam ''se abereaza''...............

Cand esti multumit sa fii pur si simplu tu insuti si sa nu te compari cu ceilalti, toti te vor respecta.
Link spre comentariu

O bulä de aer cald extrem de mare.

Nu are "dedesubt", multe vorbe "mari " si färä insemnätate!

DEZINFORMATIE. Si de ce?

Mie mi se pare cä e gälusca de ultimä secundä ca sä iasä Bäsescu in turu 2. Reiese FOARTE finut din context urmätoarea: cicä cu acutalu presedinte nu le a mers !!!

Cäcat cu ceapä!

Periculos pt. cine a citit articolu ästa, cäteva minute inainte sä meargä la urnä, se va simti BRUSC foarte patriot si contrar conceptiilor zdravene formate v a vota ceea ce uräste din adäncul päntecelor Bäsescu !

Asa se procedeazä cu dezinformatie la tanc la sdecundä. Iti dä un iz de "dezväluire de MAREEEE secret de stat". Pervers sistem, pervers omul ce apeleazä la gland lacrimogenä a poporului emotiv si sincer, avänd ca si scop.....un cäcat post de presedinte.

Asta säntem si pe de o parte säntem si mändri räu cä säntem asa, o rasä "mai deosebitä" fatä de toti, fie ei unguri, germani sau americani, am dreptate?

Dacä ne ar intreba cineva unde cäntä cel mai frumos Ciocärlia, toti ar spune cä la noi bineänteles, dar uitäm pe moment cä säntem incoltiti de noi insumi, alegem imputernicim nimicindune.

Plesneste mändria in noi, cänd ne aminteste vreunul, cät de tari säntem de ex.: Unde sa mai auzit in caz de omor pe zebrä....sä se

mute trecerea de pietoni 

si omu sä scape basma curatä? IN ROMANIA si numai in RO!

Unde este posibil sä fie

flota de stat vändutä

(Bäsescu)cu interes financiar privat? IN ROMANIA si numai in RO!

Unde sa mai auzit cä un parlamentar importä

combine agricole de sute de milioane

(Päunescu)cu interes particular, si se musamalizeazä procesul de nu se mai stie nimic dupä ceva ani?

:1 :sr :rules :P :hi :grin: :h5 slp :uameni :ban :happy de toate si la urmä tot aici aterizäm :twisted:

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Pare prea interesant pentru a fi adevarat... Omenirea mereu si-a cautat mistere de dezlegat, teoria conspiratiei la nivel planetar exista de multa vreme si se bazeaza pe setea de putere ABSOLUTA. Ori, tocmai aceasta sete de putere exclude a priori aliantele, cine o urmareste, O URMARESTE DOAR PENTRU EL, nu pentru o alianta.

Toata aceasta goana dupa senzational, dezvaluiri epocale, scenarii oculte eu as numi-o FRICA UNUIA CA CELALALT SE IMBOGATESTE.

Tipic romanesc, in loc sa ne vedem de treaba noastra ajugem sa consumam energie pentru a dezlega mistere...

Cat priveste articolul, domnul Urban ar trebui sa stie ca deja tara noastra a fost vanduta la pret de sold de-acum 10-15 ani (resurse naturale, active industriale), a mai ramas praful de pe toba adica agoniseala fiecaruia dintre noi... Iar bancile sunt facute pentru a face profit, deci nimic nou sub soare.

JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03

Link spre comentariu

M-da, se pare ca de la Zeirgest incoace, o parte din natiunea noastra, si anume nu ascultatorii de manele si privitorii la telenovele, ci clasa de mijloc dpdv intelectual, s-a procopsit cu o noua boala... ai zice "conspirativita" Se ia pe cale virala si se trateaza de la sine dupa cativa ani in care subiectul vede ca nimic din cataclismele propovaduite nu se materializeaza.

Agenda mea personala pt anu 2013 contine sicane zilnice prietenilor care tin cu tot inadinsu acu, in 2009 sa ma convinga ca in 2012 se "gata" lumea...

Hotarat lucru, toate "boalele" -s pe capu nostru...

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

.......vom trai si vom vedea.......

Un lucru e clar......criza a fost declansata de baietii fooooarte destepti si foarte bogati care cumpara acum la preturi mici active imobile, afaceri, .......etc...

Sigur ca da ! :twisted:

De la o simpla banca di usa,s-a ajuns la o criza mondiala,care incetul cu incetul ne-a cuprins pe toti ca o caracatita,si mai e o vorba:CAND OBAMA STRANUTA IN USA,RACESTE TOATA EUROPA! asa ca dc ne dam si cu posteriorul de pamant,in Romanica nu se va rezolva mare lucru.

Exact cum isi doresc baietii destepti si foarte bogati,asa se intampla.

Sa auzim numai de bine! :hi

bau bau
Link spre comentariu

bai Oli , dar cu cine tii mah?

nu vrei sa aibe dreptate sa mora dreaku toti in 2012, mai ales aia avansati?

bine zicea unu d epe forum, ca romania e in urma cu 100 de ani, si sfarsitul lumii intarzie pe aici, iar daca sfarsitul lumii trebuie implementat de guvern...ne-am scos de tot :grin:

acuma serios, am citit articolul, totul are o logica...cum are si orice teorie a conspiratiei, ca toate au logica si iau argumente din viata reala, dar cred ca fundul sacului va fi atins in 2012, lucru de fapt usor de prognozat MAI ALES DE URBAN SI ASOCIATII care au o megasocietate de avocati specializata in RECUPERARI creante

cred ca a fost scris cu iz electoral, dar tot asa de bine cred ca bancile cu creditele de consum, nu au castigat mare lucru , SI NU VOR CASTIGA NIMIC din faptul ca omul nu mai plateste masina de spalat, pt ca nu prea cred ca o sa poata sa mai scaota bani de la el, cu alte cuvinte, cred ca pierd bani multi, nu castiga mai nimic, la fel si cu imobiliarele, care nu prea se vand deloc, sau altfel spus, nu prea se cumpara deloc, indiferent de pret

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare