Vizitator bebe Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 sunt un posesor de statie si am avut un mic incident, mi-a fost masina in service si mecanicu care a lucrat la masina a legat un halogen de microfon (cu cel care vb) si la topit tot. M-ar interesa de unde pot sa cumpar cat mai ieftin un microfon fara cablu numa partea din capatul cablului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: care ma poate ajuta Ai PM "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Decembrie 6, 2009 Partajează Postat Decembrie 6, 2009 Re: care ma poate ajuta daca esti din bucuresti te pot ajuta eu, am acasa un microfon President, ti-l dau degeaba. 0723.040.287 Gabone In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: care ma poate ajuta-microfon statie Nu orice microfon se potriveste la oricce statie, chiar daca au aceeasi mufa. Am incercat eu un microfon de la alta statie si s-a ars siguranta pe alimentare. Avea alta configuratie la mufa. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate