aerozone Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Salut, Am cautat la magazinele de piese chederul exterior de la trapa pentru pajero scurt din 93 si se pare ca nu aduc asa ceva. Poate s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema si ma poate ajuta cu sfaturi.Trapa este manuala. Multumesc! Pajero sport 2.8TD :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aerozone Postat Decembrie 8, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Cheder exterior trapa pajero 2.5 td scurt din 93 Dupa regula eu centrez eu dau cu capul tot cautand pe internet acest cheder am gasit ceva dar care nu e original aici: http://cgi.ebay.co.uk/Mitsubishi-Pajero%2FShogun-SWB-sunroof-seal-NEW_W0QQitemZ220504419063QQcmdZViewItemQQimsxq20091107?IMSfp=TL091107169003r11166 Daca nu are altcineva o solutie mai buna o sa o folosesc pe asta. M-am uitat pe vanzarile anterioare ale vanzatorului si lumea e multumita.Daca mai sunt interesati poate cumparam mai multe. Pajero sport 2.8TD :pl1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Cheder exterior trapa pajero 2.5 td scurt din 93 Ai putea incerca la dezmembrari, sa gasesti una in stare buna nu este exclus. Varianta 2 ar fi sa incerci ceva in genul chederelor la metru, si eu am agatat trapa mai exact chederul respectiv cand am mers cu ea deschisa prin crengi si am observat ca nu e asa sofisticat, deci unul clasic s ar putea sa vina la fix. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate