Paragusul Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Am si eu nevoie de un electronist auto bun care sa ma scoata din galeata: [Am un nissan y61] - am pozitiile arse, de fapt lumineaza pe frane - mi s-a ars ceva la proiectoare si se deschid, dar nu se mai inchid - se inchid doar cand iau borna de minus de la baterie - nu mai merge priza de bricheta de pe spate - nu mai am lumini in bord si nu mai merge instalatia de ridicat/coborat farurile - vreau sa mut semnalele din bara in triplele alea mari - vreau sa mai montez doua proiectoare pe bara - cu relee separate - vreau sa instalez a doua baterie (am deja o punte dioda) si sa mut pe ea cele doua statii de amplificare, proeictoarele si troliul. Ma ajuta cineva cu o recomandare de electronist care sa imi rezolve aceste probleme elegant? Cu mii de pipe si purici, Paragusul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Probleme electrice serioase - pliz help Astea toate de cand ai intrat in apa si ai "inundat" motorul? Sau asa , dintr-o data? "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Probleme electrice serioase - pliz help Salut stiu pe cineva doar ca el teoretic se ocupa doar de electromotoare si alternatoare dar te duci vorbesti si cred ca te poate ajuta.Eu am fost la el m-a rezolvat cu electromotorul mi-a schimbat fisele la baterie verificat instalatia etc.Are atelierul pe Baicului chiar in capatul strazii aproape ultima casa pe dreapta.Il cheama Nicu telefon 0721 258 636 are un atelier destul de ok cu vreo 5-6 baieti pe treaba.Vorbeste cu el inainte ca e cam ocupat uneori.Nu stiiu insa daca te poate ajuta cu montarea celei de a 2-a baterie dar cu problemele la faruri cred ca poate. Bafta si sa imi spui ce ai facut. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate