Liviu-San Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Are cineva A/c pe niva? vreau sa-i montez si nu stiu de unde sa-l iau.Am gasit unul la 800 de euroi, fara montaj,dar cica unitatea din habitaclu, se monteaza separat, undeva sub policioara de la bord, nu e incorporata in bord. are cineva mai multe detalii? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! Da mai multe detalii despre instalatie. Din auzite, cica s-ar potrivi instalatia e pe Opel Astra. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! Serghei vindea instalatia care a avut-o pe Aro. Din cate stiu era functionala, de provenienta ruseasca si asa cum spui, nu era integrata in bord avea unitatea interioara separata sub bord. Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! Am pe Niva mea. Nu stiu cat costa, asa am cumparat-o. Nu stiu unde vine montata unitatea de habitaclu(daca are asa ceva) , dar la a mea in niciun caz sub bord. e foarte buna in special cand mergi pe drumuri pline de praf, in coloana. Diferenta de consum si pierderea de putere nu sunt semnificative. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! @b.b: Poti pune niste poze cu instalatia? Sa avem idee cum este amplasat compresorul, chestii de genul asta. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! Compresorul este in compartimentul motor. La fel si rezervorul de freon. O sa fac poze joi cu instalatia. http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moshu68 Postat Decembrie 8, 2009 Partajează Postat Decembrie 8, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! Am pe Niva mea. Nu stiu cat costa, asa am cumparat-o. Nu stiu unde vine montata unitatea de habitaclu(daca are asa ceva) , dar la a mea in niciun caz sub bord. e foarte buna in special cand mergi pe drumuri pline de praf, in coloana. Diferenta de consum si pierderea de putere nu sunt semnificative. Daca ati fi mers cu masini fara AC(SR,DAC,DACIA sau mai stiu eu ce)cateva zeci sau sute de km,atunci ai fi vazut caldura si praf,si sincer mie Niva fara AC si fara servo m-i se pare floare la ureche. Daca ai conduce un ZIL 157,tip autotren,in coloana pe drumuri neamenajate,vara,atunci sa vezi caldura si praf,o sa t-i sa para niva,cea mai tare limuzina. E ceva normal sa tindem spre mai bine,dar ,dc am avea toti masini de lux supraaccesorizate,rusii cui ar mai vinde Niva? Parerea mea este ca dc am luat masina ruseasca,trebuie sa stiu la ce sa ma astept :h5 Pute sa compara vreodata la dotari Niva cu Toyota,Nisan,G,sau alte acareturi care costa? Duceti-le pe astea scumpe in Siberia,sa vedeti ce fac si cat costa intretinerea lor. Mai zice cineva pe aici "Niva for ever",TOATA STIMA,inseamna ca-i place! :bravo Ma uit pe Discovery la emisiunile lor si ma minunez cand vad ca le plac masini simple,pe carburatie,clasice,care sunt usor de intretinut si de reparat :) Cu stima! :hi bau bau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! hm, am montat vreo 2 ani kituri de AC pe niva, ce sa zic, foarte mult de munca, operatiune laborioasa ce presupune demontari masive. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! hm, am montat vreo 2 ani kituri de AC pe niva, ce sa zic, foarte mult de munca, operatiune laborioasa ce presupune demontari masive. De unde l-ai acumparat? Blocul de comanda ramane acelasi, sau se schimba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! Am pe Niva mea. Nu stiu cat costa, asa am cumparat-o. Nu stiu unde vine montata unitatea de habitaclu(daca are asa ceva) , dar la a mea in niciun caz sub bord. e foarte buna in special cand mergi pe drumuri pline de praf, in coloana. Diferenta de consum si pierderea de putere nu sunt semnificative. Asteptam poze, la motor si interior! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! hm, am montat vreo 2 ani kituri de AC pe niva, ce sa zic, foarte mult de munca, operatiune laborioasa ce presupune demontari masive. De unde l-ai acumparat? Blocul de comanda ramane acelasi, sau se schimba? Cumparam Niva noi noute, le aduceam la mine la firma si le montam: -servodirectie -AC -geamuri electrice -bullbar -troliu -scari laterale suport roata rezerva...etc Kiturile de AC le cumparam din Rusia, erau dedicate pt Niva, cred ca costau in jur de 600-700E/kit. Masina cu toate astea era omologata la RAR ca Lada NIVA Caravan, firma noastra avand omologare de tip pt acest model de masina ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Decembrie 9, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! hm, am montat vreo 2 ani kituri de AC pe niva, ce sa zic, foarte mult de munca, operatiune laborioasa ce presupune demontari masive. De unde l-ai acumparat? Blocul de comanda ramane acelasi, sau se schimba? Cumparam Niva noi noute, le aduceam la mine la firma si le montam: -servodirectie -AC -geamuri electrice -bullbar -troliu -scari laterale suport roata rezerva...etc Kiturile de AC le cumparam din Rusia, erau dedicate pt Niva, cred ca costau in jur de 600-700E/kit. Masina cu toate astea era omologata la RAR ca Lada NIVA Caravan, firma noastra avand omologare de tip pt acest model de masina Am inteles! Cat m-ar costa sa montez si eu un A/C pe Niva la dvs,cu totul? Eu nu pot cumpara kitul de A/C, pt ca nu stiu de unde si oricum nu stiu sa-l montez, mi-am inchipuit ca este destul de dificil.Mie imi mai tre A/C si macarale electrice, restul este facuta toata... Poate imi lasati un nr de tel.Va multumesc! :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! cat ar costa si in cat timp ar fi gata ? poate va treziti cu o intrunire a nivelor acolo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
craiova13abc Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! acelasi lucru si despre servodirectie cit ar costa si in cit timp . multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Re: Aer conditionat pe NIVA! as monta si eu o servodirectie ! :h5 deocamdata! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate