Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aer conditionat pe NIVA!

Liviu-San

Postări Recomandate

Are cineva A/c pe niva? vreau sa-i montez si nu stiu de unde sa-l iau.Am gasit unul la 800 de euroi, fara montaj,dar cica unitatea din habitaclu, se monteaza separat, undeva sub policioara de la bord, nu e incorporata in bord. are cineva mai multe detalii? :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Aer conditionat pe NIVA!

Am pe Niva mea. Nu stiu cat costa, asa am cumparat-o. Nu stiu unde vine montata unitatea de habitaclu(daca are asa ceva) , dar la a mea in niciun caz sub bord. e foarte buna in special cand mergi pe drumuri pline de praf, in coloana.

Diferenta de consum si pierderea de putere nu sunt semnificative.

Link spre comentariu

Am pe Niva mea. Nu stiu cat costa, asa am cumparat-o. Nu stiu unde vine montata unitatea de habitaclu(daca are asa ceva) , dar la a mea in niciun caz sub bord. e foarte buna in special cand mergi pe drumuri pline de praf, in coloana.

Daca ati fi mers cu masini fara AC(SR,DAC,DACIA sau mai stiu eu ce)cateva zeci sau sute de km,atunci ai fi vazut caldura si praf,si sincer mie Niva fara AC si fara servo m-i se pare floare la ureche.

Daca ai conduce un ZIL 157,tip autotren,in coloana pe drumuri neamenajate,vara,atunci sa vezi caldura si praf,o sa t-i sa para niva,cea mai tare limuzina.

E ceva normal sa tindem spre mai bine,dar ,dc am avea toti masini de lux supraaccesorizate,rusii cui ar mai vinde Niva?

Parerea mea este ca dc am luat masina ruseasca,trebuie sa stiu la ce sa ma astept :h5

Pute sa compara vreodata la dotari Niva cu Toyota,Nisan,G,sau alte acareturi care costa?

Duceti-le pe astea scumpe in Siberia,sa vedeti ce fac si cat costa intretinerea lor.

Mai zice cineva pe aici "Niva for ever",TOATA STIMA,inseamna ca-i place! :bravo

Ma uit pe Discovery la emisiunile lor si ma minunez cand vad ca le plac masini simple,pe carburatie,clasice,care sunt usor de intretinut si de reparat :)

Cu stima! :hi

bau bau
Link spre comentariu

hm, am montat vreo 2 ani kituri de AC pe niva, ce sa zic, foarte mult de munca, operatiune laborioasa ce presupune demontari masive.

De unde l-ai acumparat? Blocul de comanda ramane acelasi, sau se schimba?

Link spre comentariu

Asteptam poze, la motor si interior! :grin:

Link spre comentariu

hm, am montat vreo 2 ani kituri de AC pe niva, ce sa zic, foarte mult de munca, operatiune laborioasa ce presupune demontari masive.

Cumparam Niva noi noute, le aduceam la mine la firma si le montam:

-servodirectie

-AC

-geamuri electrice

-bullbar

-troliu

-scari laterale

suport roata rezerva...etc

Kiturile de AC le cumparam din Rusia, erau dedicate pt Niva, cred ca costau in jur de 600-700E/kit.

Masina cu toate astea era omologata la RAR ca Lada NIVA Caravan, firma noastra avand omologare de tip pt acest model de masina

IMG00002.JPG.f4469478433d974463401b370367737a.JPG

IMG00004.JPG.1a0048bc7d2198ef361939b63af93c7a.JPG

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Cumparam Niva noi noute, le aduceam la mine la firma si le montam:

-servodirectie

-AC

-geamuri electrice

-bullbar

-troliu

-scari laterale

suport roata rezerva...etc

Kiturile de AC le cumparam din Rusia, erau dedicate pt Niva, cred ca costau in jur de 600-700E/kit.

Masina cu toate astea era omologata la RAR ca Lada NIVA Caravan, firma noastra avand omologare de tip pt acest model de masina

Am inteles! Cat m-ar costa sa montez si eu un A/C pe Niva la dvs,cu totul?

Eu nu pot cumpara kitul de A/C, pt ca nu stiu de unde si oricum nu stiu sa-l montez, mi-am inchipuit ca este destul de dificil.Mie imi mai tre A/C si macarale electrice, restul este facuta toata...

Poate imi lasati un nr de tel.Va multumesc! :hi

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare