NICU007 Postat Decembrie 9, 2009 Partajează Postat Decembrie 9, 2009 Salutare, deschid un subiect care a mai fost discutat de cateva ori dar nu am gasit acolo explicata solutia completa. As vrea sa montez jucariei o instalatie de servodirectie. Am tot intrebal in stanga si in dreapta si nu am gasit in tara una de Samurai. Am mai vazut in alte topicuri ca se poate pune caseta de Vitara sau de Omega. Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna de unde as putea sa procur una? Nici cu timpul nu stau foarte bine pentru a alerga prin tara sa caut prin parcurile de dezmembrari. Ce am mai gasit este una pe ebay: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Suzuki-S ... ccessories Este instalatie de servo completa. Necesita modificari multe pentru a o putea monta pe masina? Mentionez ca montajul o sa-l fac pesonal. ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Servodirectie Samurai Parerea mea, din experienta altora, nu iti recomand sa achizitionezi piese si accesorii SH la licitatiile de pe ebay - TEAPA. Servodirectia indicata de tine are componentele principale : caseta directie, pompa ulei si rezervorul. La acestea iti trebuie si alte accesorii : placa de prindere a casetei, alta fulie la vibrochen s.a. Modificarea nu e atat de simpla precum pare la prima vedere si fiind vorba de directie ai grija mare. In Bucuresti, la Tzuparu poti rezolva problema fara batai de cap, baietii au experienta in ceea ce inseamna modificari-adaptari profesionale. :h5 SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Servodirectie Samurai Iti recomand sa ,, NU INCERCI ASTA ACASA" mergi la Costin de la Dojo, o sa scapi de dureri inutile de cap si buzunar; in ceea ce priveste ce sa montezi, iti recomand de Omega A, am eu pe masina si face fata cu succes, iar de costat costa pana in 1o mil toata instalatia ; separat este montajul , care , nu e chiar floare la ureche, mai trebuiesc cate ceva adaptarii, modificarii, dar pana la urma , merita cu varf si indesat. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Decembrie 10, 2009 Partajează Postat Decembrie 10, 2009 Re: Servodirectie Samurai @NICU007 : linkul de pe Ebay care este postat de tine contine KIT SERVO VITARA .... in jur de 3 zile dureaza reparatia , asta in caz ca stai de ea si ai toate piesele ... in sfarsit aseara am terminat si eu la mine de pus SERVO si am iesit la o tura cu Sami se comporta excelent ... Deci , iti trebuie un Kit Servo Vitara complet ... (pompa,caseta ,rezervor,fulia dubla + levierul de directie ) dupa care iti trebuie 2 piese facute la strung .... Suport pompa montat pe blocul motor si suport(pana) pentru caseta de directie montat pe sasiu ... Merita efortul ...da mi un PM pentru mai multe detalii ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate