andreic Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Cica va avea loc in acest weekend la Cheile Gradistie. Dar nu e o informatie la care sa avem acces noi muritorii de pe forum ci doar zeitatile :) Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prislopan Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Intrunire Comisia Nationala de Offroad Esti tendentios. Au fost invitate cluburile care fac parte din conventie. Sunt cativa "muritori de pe forum" care vor participa, dar nu sunt obligati sa dea explicatii pe forum pentru acest lucru. Nissan Patrol Y60 2.8, 1989 Suzuki Samurai 1.3i, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreic Postat Decembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Intrunire Comisia Nationala de Offroad si eu voi participa. Problema cum o vad eu este ca parca se fac lucrurile pe ascuns din nou. parerea mea Just Me Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Intrunire Comisia Nationala de Offroad Pai la sfatul "batranilor" nu intra si plebea! Vorba lui sorin (prislopan): ce treaba avem noi cu CNOR-ul? :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Intrunire Comisia Nationala de Offroad Pai la sfatul "batranilor" nu intra si plebea! Vorba lui sorin (prislopan): ce treaba avem noi cu CNOR-ul? :ha: :ha: Atat timp cat ni se permite sa organizam Cupe/Prietenesti fara implicarea si fara a fi sub tutela CNOR, noi plebea nu avem treaba...dar...presimt ca ni se pregateste ceva...poate's mai carcotas din fire sau poate e "presiunea atmosferica" prea scazuta... Parerea mea :p Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Intrunire Comisia Nationala de Offroad Mai cum va place voua sa creeati scenarii fanteziste... :P Este vorba de sedinta anuala a cluburilor din Conventie. Aceste cluburi au fost anuntate. Nu este o adunare a membrilor forumului asa ca nu este necesar un anunt pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Intrunire Comisia Nationala de Offroad Si nevasta-mea zice la fel - Paul, scenarist trebuia sa te faci! :ha: Scuze pentru off-topix :hi Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Intrunire Comisia Nationala de Offroad ''Max'' tinene la curent daca sunt noutati in leg. cu off-road. cu respect. suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Intrunire Comisia Nationala de Offroad ''Max'' tinene la curent daca sunt noutati in leg. cu off-road. cu respect. Orice informatie de interes general legata de offroad-ul din Romania va fi pusa de catre mine pe forum. Inclusiv calendarul competitional pe 2010 care se va stabilii la aceasta sedinta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate