Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme incalzire in masina

Vizitator bogdan vet

Postări Recomandate

Vizitator bogdan vet
Am un Pajero de 2500 cc, din 1992, climatronic, si are ceva probleme cu incalzitrea cred.Daca reglez temperatura la 25 grade de ex. dureaza foarte mult pina se incalzeste si aerul care iese prin gurile de ventilatie e mai mult rece.Numai din spate de sub bancheta iese aer cald.POate sa fie o pronblema de termostat sau de la senzorul de temperatura din interior?Daca se poate as dori sugestii de verificare si remediere.Multumesc!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme incalzire in masina

Salut,

Daca ar fi probleme cu termostatul in momentul in care folosesti sistemul de incalzire temperatura apei din motor ar trebui sa scada vizibil. Cel putin asta am patit eu la un Pajero V6, temperatura apei scadea astfel incat imi activa socul electric chiar in mers constant cu 90 km/h.

Link spre comentariu

mai degaba este de la clapete (ectrovane s-au ce are climatronicul tau), un burete de etansare ,nu inchide aerul rece bine.Altfel nu se explica fata-rece,spate-cald.banuiesc ca in bord ai o problema

-succes!

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

Sau poate caloriferul din fata e infundat, nu mai trece apa prin el si nu se mai incalzeste. La spate vine cald pentru ca ai alt radiator, sub canapea. Banuiesc ca e caroseria LWB.

Am patit asta la o Alfa Romeo si am facut o benga intr-o iarna pana am descoperit buba... :hw

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare