terrano Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Am nevoie de un capac de termostat, din pacate s-a crapat si curge antigelul. Piesa este din bachelita am incercat sa-l lipesc dar tot se prelinge printr-o crapatura apa. Atasez poza cu piesa si locul unde vine montat. Motor 2,7 TDi 2001, Terrano II http://img62.imageshack.us/img62/7554/p1110327.jpg http://img686.imageshack.us/img686/3645/p1110328.jpg Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Capac termostat Nissan Terrano II crapat se poate repara.....DOAR prin inlocuire. nu exista sudura in bachelita . :sr In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Capac termostat Nissan Terrano II crapat ... Piesa este din bachelita ... Ma indoiesc ca e bachelita. Bachelita e un fel de plastic. Capacul ala trebuie sa fie din aluminiu sau magneziu sau ceva aliaje ale celor doua metale neferoase. Teoretic, se poate lipi cu poxipol. Eu am lipit niste fisuri la o pompa de apa (aluminiu) care au tinut inca vreo 40k km fara probleme. Ideal ar fi sa cauti unul nou sau de la dezmembrari. Bafta mare! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Capac termostat Nissan Terrano II crapat ... Piesa este din bachelita ... Ma indoiesc ca e bachelita. Bachelita e un fel de plastic. Capacul ala trebuie sa fie din aluminiu sau magneziu sau ceva aliaje ale celor doua metale neferoase. Teoretic, se poate lipi cu poxipol. Eu am lipit niste fisuri la o pompa de apa (aluminiu) care au tinut inca vreo 40k km fara probleme.! Corect. Merita incercat cu poxipol, atentie insa trebuie degresat corespunzator si lasat suficient sa se "intareasca" :grin: - eu il las circa 48 de ore. Bineinteles unul "intreg" de la dezmembrari e si mai bun. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Capac termostat Nissan Terrano II crapat Se sudeaza , am reparat in Galati capacul de la termostat de la patrolul lui Dulceanu .Capacul arata asemanator , defectul a aparut de la montarea gresita , aparent era irecuperabil .L-am sudat WIG , la un atelier care mai repara si AC etc cu radiatoare din Al . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Decembrie 11, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Capac termostat Nissan Terrano II crapat Multumesc de sfaturi dar totusi se pare ca la Terrano este din bachelita. Mi-a confirmat service-ul unde este masina momentan. Am dat fire in tara poate este vreun capac la dezmembrari. Daca stiti si voi ceva stau cu ochii pe topic. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Capac termostat Nissan Terrano II crapat daca nu gasesti si sti un strungar bun se poate face. eu mi-am facut la un opel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 11, 2009 Partajează Postat Decembrie 11, 2009 Re: Capac termostat Nissan Terrano II crapat Exact .Si eu am fost tentat sa strunjesc o cupola cu flansa si sa sudez un racord la ea .Dar s-a intimplat ca reparatia sudata a fost mai la indemina . Piesa seamana foarte mult cu cea de pe motorul de 2800. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Capac termostat Nissan Terrano II crapat avand in vedere ca are bucsi metalice la gaurile de fixare, s-ar putea sa fie dintr-un fel de plastic.... sa coste o avere unul nou oare? este o piesa vitala totusi, crapa greu, dar cand te lasa....esti mort. daca este plastic si il lipesti, gandeste-te ca trebuie sa reziste la variatii repetate de temperatura si de 100 de grade Celsius... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Capac termostat Nissan Terrano II crapat Este comandata piesa noua, ajunge in 6 zile lucratoare, (2 au si trecut :) costa 260-300 RON. Ai dreptate cu importanta piesei , ramai efectiv fara apa in motor, deci blocat. Multumesc pentru ajutor. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Decembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Capac termostat Nissan Terrano II crapat A costat 225 lei. Sarbatori fericite! Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate