Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutati-ma sa ma decid - 4x4 - ce marca?

sean70

Postări Recomandate

Salutare,

Mi-am vandut Bmw-ul (E60,de fapt am cedat leasing-ul unui prieten) si vreau un 4x4 cu care sa pot merge unde vrea muschiul meu.

Urmaresc:motor puternic si fiabil,automata,reductor,confort,spatiu,diesel,consum decent,abilitati offroad.Merg mult - 60-70000 km pe an.

Prima mea optiune - LC120 - are na?ul meu una si am mers cu ea in Sardinia acum 2 ani;obisnuit cu Bmw-ul,pe sosea nu mi-a placut,dar acolo,prin stancile alea mi-a aratat ce poate sa faca.Acum masina are 120000 km si i-a schimbat un rulment in conditiile in care e hingherita intr-un mare fel - a ajuns masina de vanatoare si pescuit.

Am mers si cu Disco 3(doar pe asfalt si macadam) si mi-a placut dar am o retinere privind fiabilitatea,mai ales ca asta vara la 2 Mai am vazut unul caruia ii iesise planetara spate.

Mitsu Pajero - pare ok si pretul.

Mentionez ca nu as vrea sa ma intind peste 20000 euro net si sunt nevoit sa fac leasing.

Va rog sa va dati cu parerea!

Cu respecte :h5

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutati-ma sa ma decid - 4x4 - ce marca?

recomand TOYOTA.....

este cea mai buna alegere, calitate desavarsita, lux, comfort, fiabilitate......toate astea intr-un singur cuvant

TOYOTA

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

Pana acum unanimitate.Maine o sa vad una recuperata de leasing -echipare Vip 90000 km,2007.Au si Pajero la pret mai bun decat Toyota.Interesul lor e sa scape de ele asa ca preturile avansate la prima strigare sunt foarte discutabile.Mare avantaj daca ai cash dar la mine nu e cazul. :P

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Recomand NISSAN PATROL y 60 la un pret decent ...iar y 61 confort si tot ce vrei ......nu ca am eu dar face toti banii ...ff stabil ...rezistent ... confort ...motor 2800 cmc 6 cilindri ff echilibrat ca motor :h5

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

G-ul e visul meu dar e o palarie prea mare pentru mine acum.S-a castigat la loto?

Dragul meu, te sfatuiesc sa nu crezi in vise! Dar daca vrei, ti-l dau p'al meu: G280GE, din 88. Consuma...cat n-ai tu bani! E ruginit! Are trei rezervoare si toate trei sunt gaurite. Nu baga caldura! Nu incruciseaza nicio punte, decat poate pilotul bratele pe piept. Are faruri chioare. Papa ulei! Papa benzina precum un F16! Ii sar butoanele la gropi si troncane ca Dacia din plastice. Accept 10.000 pe masina. Si in lei! A...inca ceva: ti-am zis ca haleste 1litru benzina/1 metru teren? :grin: Contacteaz-ma! Masina e inca fierbinte: a fiert pe drumul inapoi de la impotmoliada! Pana ii dau foc...mai negociem un pic la pret!

Link spre comentariu

G-ul e visul meu dar e o palarie prea mare pentru mine acum.S-a castigat la loto?

Dragul meu, te sfatuiesc sa nu crezi in vise! Dar daca vrei, ti-l dau p'al meu: G280GE, din 88. Consuma...cat n-ai tu bani! E ruginit! Are trei rezervoare si toate trei sunt gaurite. Nu baga caldura! Nu incruciseaza nicio punte, decat poate pilotul bratele pe piept. Are faruri chioare. Papa ulei! Papa benzina precum un F16! Ii sar butoanele la gropi si troncane ca Dacia din plastice. Accept 10.000 pe masina. Si in lei! A...inca ceva: ti-am zis ca haleste 1litru benzina/1 metru teren? :grin: Contacteaz-ma! Masina e inca fierbinte: a fiert pe drumul inapoi de la impotmoliada! Pana ii dau foc...mai negociem un pic la pret!

scuzand de off topic, Petre prietena mea ti-a admirat masina. Daca ii arat postul, nu se mai plange ca Defenderul nostru e asa sau pe dincolo (desi evident, de fapt nu este... :h5 )

I am planning to live forever. So far, so good.

www.tudoroiu.com

Link spre comentariu

Recomandarea mea :

LC 120 Tems Automata 3,0 D

si fiindca toti iti vor spune plusurile eu iti voi spune cateva minusuri dpmdv :

1. motor zgomotos in jurul plajei de 2000 rot/min

2. pilotul automat se cupleaza laborios (putin peste mana)

3. i-ar lipsii cam 30 Cp pentru a putea zice ca are reprize (exp.80-120 Km/h) excelente.

4. cutie automata fara posib. selectarii manuale ( tip. + -)

5. nu are blocant spate

6. nu are xenon din fabrica pe nici o echipare.

7. da dependenta !

Daca ai intebari punctuale,

cu placere iti raspund.

:hi

LC 120 AT TEMS
Link spre comentariu

Treaba cu loto a fost o gluma,oricum nu joc pentru ca nu am incredere in astia.

Imi trebuie o masina fiabila si cu un consum decent pentru ca merg mult si va fi masina si de oras,si de sosea si de camp.Mai am masina nevestei,un A 160 CDI,in oras e super (7 G tronic) dar are nevoie de asfalt ca sa mearga.

Am plecat sa vad un LC 120,sper sa imi iasa ingineriile financiare cu leasing-ul si sa ma urc pe ea.

Revin diseara cu detalii.

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Recomand NISSAN PATROL y 60 la un pret decent ...iar y 61 confort si tot ce vrei ......nu ca am eu dar face toti banii ...ff stabil ...rezistent ... confort ...motor 2800 cmc 6 cilindri ff echilibrat ca motor :h5

:g :g :g asta e o M A S I N A .... si cu restul banilor.... mai vezi si tu ceva din muntii patriei ( din varf :grin: )...

intreaba de cei care au Patrol daca l-ar schimba cu altceva...

bafta la achizitie !

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

Eu gandesc astfel cand ma hotarasc sa-mi iau masina:

ma intreb...ce bani am sau pot aloca acestei achizitii?

aflu suma si revin cu intrebareanumarul 2.....ce an de fabricatie sa fie?

si ma uit .....simplu

patrol din 1991 costa 2500 euro

toyota din 1991 costa 6000 euro....

m-am hotarat, imi iau TOYOTA.

gogane24cm , ai microfonul.....

2...10, 2...10 goganuuuu, receptie :P

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Link spre comentariu

@Bullbar: ... e interesnt daca o dai la 10.000 RON ... s-ar putea sa gasesti ceva cumparatori ... :hi ...asta e daca ai vrut sa-ti iei o masina care cu putin efort e de o varsta cu tine :grin: ( P.S. din cate stiu modelele de dupa 90 au 3 blocanti daca nu ma insel... )

@sean70: eu iti recomand un Jeep, ori Cherokee ori un Wrangler... macar merge de rupe pe unde vrei tu si mai e si aspirator ( Wranglerul )... si in plus o sa ii oftici de mori pe o groaza de pe aici care mor de ciuda si invidie cand vad un Jeep :ha: :ha: :ha:

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

In cazul in care doresti sa folosesti masina in conditiile descrise mai sus, te sfatuiesc sa iti iei ceva mai de oras. Nu ai cum sa mergi pe munti cu ea, pe stanci, sa te rezemi de pomi si apoi sa mergi cu 150km/h pe sosea fara sa bagi bani grei in masina si sa iti tremure fundul la fiecare aplecare laterala. Prin urmare, ai nevoie de o masina HD de fabrica! Ideea este cum percepi tu offroadul si "campul", pt ca si eu ziceam ca o sa am grija de masina si...nu am rezistat sa nu bag bani multi in ea doar ca sa fac fata prietenilor de aici care ma provocau la "ravene". Deci....tu stii mai bine ce vrei sa faci cu ea. Apoi te sfatuim noi!

Link spre comentariu

un RAV 4 ti-ar prinde bine sau un CRV.....este suficient de ok

Link spre comentariu

".....vreau un 4x4 cu care sa pot merge unde vrea muschiul meu......"

.....patrol y60......e o vorba...: PATROLU nu ajunge primu dar ajunge oricum.......

P.S....daca resusesti sa cumperi unul intr-o stare buna.......cu minimum de intretinere te vei da multa vreme..... :h5

p.s.2.....@babone.....toyota dvs este un autoturism remarcabil, piele, clima, surround, 7locuri, sisteme anti derapare, preshuri de plush :fg1 .....dar aici se cauta totusi o masina de off road... :ha:

Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare