Dudas Adrian Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 care cunoaste pe cineva in brasov sau in imprejurimi la care sa pot sabla foiile de arc si inca niste piese...nimic mare.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 15, 2009 Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: sablari in brasov Te pot ajuta eu ...la BUCURESTI .. :grin: ..sablat vopsit in camp electrostatic :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Decembrie 15, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2009 Re: sablari in brasov iti sunt recunoascator....dar prefer in brasov.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Decembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: sablari in brasov nici o idee nimic? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: sablari in brasov mersi....:) firme mari care se ocupa cu sablari cunosteam....dar au niste preturi pentru niste nimicuri ...de aceea eu am zis k poate e careva care sa aiba aparatura nu ceva super dar cu care sa poata sabla lucruri mai marunte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dudas Adrian Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: sablari in brasov intradevar asta ar fi o idee...mersi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate