worldscape Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 deschid acest topic pt a-mi ajuta niste colaboratori, despre ce este vorba: se cauta OffRoaderi in fiecare judet care in perioada de iarna nu au programul asa de incarcat si ar fi dispusi ocazional sa insoteasca in teren niste masini de asistenta la siturile cu piloni de GSM care sunt in paduri, pe dealuri...etc pt recovery si eventual ajutor la transportul unor echipamente / echipe de interventie. cei interesati sunt rugati sa de-a un reply cu locatia unde domiciliaza / se afle si cu un numar de telefon pentru contact. partea financiara o vom discuta telefonic de la caz la caz si este separata de plinul de combustibil care vi-l asiguram. Cu stima, Laur (worldscape) Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Florin S Brasov, imprejurimi cam 100-150 km 0748-231.103 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 16, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! merci mult @Florinte...te-am trecut in agenda... ca sa exemplific putin despre ce este vorba: avem nevoie de masini preparate care sa poata sa intre.... sau mai bine zis sa iasa din kkt ideea e cam asa.... in zona siturilor la o distanta de max maximorum 4-5 km exista drumuri de access ( asfaltate sau satesti ).... pb e de la acest drum de access pana la situri.... unde trebuie mers pin camp sau padure... si unde van-urile de asistenta nu pot ajunge ca se infunda.... de exemplu maine ma duc eu undeva langa Bucuresti unde azi nu au reusit cu Navara stock cu AT-uri.... ca s-a pus pe burta pe zapada afanata + camp arat si nu a mai iesit de acolo cu tot cu lanturi.... deci Masini de OffRoad pregatite + accesoriile din doate Obligatoriu ( troliu, sufe, lanturi ) caci forta umana exista, o echipa de asistenta este compusa din 3-4 oameni...deci are cine sa puna mana sa munceasca.... despre asta este vorba.... Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Mi-ar fi prins bine si mie un job, ca tot sunt somer, dar cu saracia aia de G-eu nici sa trec drumul nu pot, ca e la mecanic! :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Nan Florin-Dumitru Dej- Jud Cluj Tel 0741207112 Nissan Patrol + troliu + platforma acoperita integral cu tego utila pt transportul echipamentului. Pot sa ofer si factura, disponibil la orice ora din zi sau noapte. Partener Europe Assistance. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdanys Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Zil 131, 6x6 benzina e bun? :grin: e prin zona Brasov daca arde....dar numai daca arde rau....ca altfel doar sa ii dai cheie pleaca 50 ron in benzina... :P ai nr meu in pm isuzu trooper, lada niva,defender TD5, defender Td4, ZIL 131, LC 120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Decembrie 16, 2009 Partajează Postat Decembrie 16, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Suceava si imprejurimi 100km, toyota, troliu, cauciucuri simex si de iarna...si 2 snowmobile. Nelu...tel 0742 778 696 Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Turagmes....Bv si imprejurimi.... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! @Worldscape Specifica te rog si de ce gabarit e nevoie. Samuraiul meu e destul de dotat, dar nu este tocmai cea mai incapatoare masina :) Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Incerc sa ajut: ce dimensiuni si ce greutati au echipamentele care trebuie carate! Din ce zona trebuie preluate si in ce zone trebuie lasate ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gui michel Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Gui Michel, Timisoara si imprejurimi, 200-300 km, cu un pajero lung, mud, troliu. tel. 0748221747. mitsubishi pajero SWB/ opel vectra. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Serban,Constanta si imprejurimi 0723631553 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Incerc sa ajut: ce dimensiuni si ce greutati au echipamentele care trebuie carate! Din ce zona trebuie preluate si in ce zone trebuie lasate ... :grin: distanta de parcurs intr drumurile nationale, judetene....etc, asfaltate si siturile unde sunt amplasate antenele GSM.... distanta variaza intre 1 si 3-4 Km de drum neasfaltat, camp sau padure. ceea ce trebuie carat pe aceasta distanta, sunt antene ( dar niciodata mai mult de 2 ), tip parabola sau sector ( max 1.2 m diametru / 08 m lungime ) si ceva truse de scule.... dar cu alte cuvinte nu este greutate si nu este o problema de gabaritul masinii, si un samurai este perfect.... inclusiv masina care are taiat spatele, caci echipamentele/sculele astea sunt relativ usoare si pot fi prinse si pe "bara spate a masinii"... de ex: astazi am fost eu cu jeep-ul in zona "Mihailesti - Stalpu - Mihail Kogalniceanu" la primul Sit de langa Stalpu nu a fost o problema deoarece drunul era un drum satesc pietruit...iar din drum pana la sit erau vreo 300m.... insa Situl al 2-lea era la 3 Km de E70 (parca) pe un deal si accesul printr-un "proaspat" camp arat unde ieri au ramas pe burta cu un Nissan navara stock... acolo am facut 2 drumuri , primul carand legata de masina o parabolica tulumba de 1.2m si 200 de cablu, iar al 2-lea drum cu cei 3 oameni din echipa de asistenta... iar in rest am baut vreo 3 cutii de bere si m-am dat singur prin ravenene si dealul din jurul sitului + 2 ore de motait in masina la cald.... pana cand au dezafectat antena de pe pilon pe care am dus-o inapoi la van-ul baietilor si gata, eu am plecat caci nu mai avea rost sa stau pana terminau de instalat si reglat antena inlocuita.... caci 3 km prin camp puteau sa-i parcurga si pe jos... in total plecat la 6:30 de acasa si intors la ora 15:00 ( a se scade timpul pierdut de cca 1 ora prin Bucuresti )... ca si complexitate baietii au spus ca asta a fost o deplasare de nivel mediu ( al 2-lea sit ) si ne-a ajutat drumul la primul sit unde a fost usor... de nivel greu sunt siturile amplasate in paduri sau pe dealuri unde vara se ajunge relativ usor cu un 4x4 stock daca nu e noroi sau zapada. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Iasi si imprejurimi, Samurai preparat cu tot ce-i nevoie - masina mea cred ca o stii de la Iasi; numarul de tel il vei avea pe pm. :hi PS: daca e nevoie,vb si cu baietii de la club, ptr. continuitate si prezenta numeroasa - doar daca va fi nevoie. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PeCoclauri Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Ai PM si de la mine, pt. Oradea Noroi Bun !! LaGuraSobei.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Hop si eu... :grin: Brasov Troliu, accesorii. SPATIU (am scos banchete :wink: )...si nu in ultimul rand...O GROAZA DE TIMP. Cristi 0722847402 Club 4X4 Brasov Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Se are nevoie astazi de o masina in zona Ploiesti - Valea Calugareasca !!! cine este din zona sa ma contacteze urgent prin SMS sau tel : 0722-306.000 / 0751-306.000 va multumesc. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator morsa Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Dan - 0740663377 - Constanta Nissan Patrol cu tot ce vrei pe el, inclusiv portbagaj si platforma. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Februarie 24, 2010 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Se are nevoie URGENT de o masina in zona Ploiesti - Valea Calugareasca !!! cine este din zona sa ma contacteze urgent prin SMS sau tel : 0722-306.000 / 0751-306.000 Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Februarie 24, 2010 Partajează Postat Februarie 24, 2010 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Se are nevoie URGENT de o masina Laur, pe necunoscute, imi permit sa te corectez: "este nevoie" de ceva e corect.... sau "cineva are nevoie" de ceva... "se are" auzi in sectorul 5...preponderent. doar nu esti ruda cu vanghelie... ma doare rau cand vad/aud stalcirea limbii noastre. scuze de off-topic, dar nu m-am putut abtine. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Februarie 25, 2010 Partajează Postat Februarie 25, 2010 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! As fi mers eu dar am masina la Brasov la Marius si nu stiu daca e gata azi sau maine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ria auto trans Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! ionut,iasi si imprejurimi non stop.am firma de asistenta rutiera,platforme autospeciale cu troliu electric vw lt 46,mitsubishi pajero 2,8 td echipat.0758771760.daca mai e de actualitate cererea ta Nissan terrano r20 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Martie 31, 2010 Partajează Postat Martie 31, 2010 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! Adi, Resita si imprejurimi.muntele mic,muntele semenic,bozovici....0731 929 112 sau 0756 545 953 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gill Postat Aprilie 4, 2010 Partajează Postat Aprilie 4, 2010 Re: Ajutor pt iesiri in teren si ceva business in timpul liber ! GIL SIBIU 0745351785 sau 0722360654 gill.s Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate