Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

atentie aeroport baneasa

navara

Postări Recomandate

domnilor vreau sa stiti ca hotii nu au disparut din romania.la intoarcerea mea dupa intalnire ajungand acasa cand am deschis valiza surprise:cea a fost deasupra 4 cartuse de tigari au disparut subit.tot au fost domni ca mi-au lasat si mie vreo 3 pachete. :bleah ...atentie daca zburati cu compania WIZZAIR sa aveti bagajele inchise cu lacat sau sigilate cu folie de nylon.raspunsul vestitei company :P

Stimate doamna, stimate domn,

Ne pare rau pentru neplaceriile cauzate la aeroport dar dupa cum puteti vedea si dumneavoastra in conditiile generale de zbor in bagajul predate nu sunt aceptate urmatoarele bunuri bani in numerar, titluri de valoare; bijuterii, metale pretioase, pietre pretioase sau semipretioase; calculator, aparat foto, camera video, telefon mobil si orice alt aparat electronic sau dispozitiv tehnic si accesoriile acestora; documente oficiale, de afaceri sau private; documente de calatorie sau de identitate; chei; lichide (exceptând: acidul din bateria unui scaun cu rotile); medicamente; obiecte de artă ,articole perisabile

In cazul in care bagajul predat contine vreunul dintre obiectele enumerate mai sus, Wizz Air nu raspunde pentru pierderea, distrugerea, intarzierea sau deteriorarea acestor obiecte.

Cu stima

Pal Julia :P :bleah

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu compania aeriana este vinovata pentru furt. Manipulantii de bagaje sunt angajatii aeroportului. Sigur ca te adresezi pentru orice problema transportatorului, si el ar trebui sa-ti rezolve mai departe problema.

Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare