navara Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 domnilor vreau sa stiti ca hotii nu au disparut din romania.la intoarcerea mea dupa intalnire ajungand acasa cand am deschis valiza surprise:cea a fost deasupra 4 cartuse de tigari au disparut subit.tot au fost domni ca mi-au lasat si mie vreo 3 pachete. :bleah ...atentie daca zburati cu compania WIZZAIR sa aveti bagajele inchise cu lacat sau sigilate cu folie de nylon.raspunsul vestitei company :P Stimate doamna, stimate domn, Ne pare rau pentru neplaceriile cauzate la aeroport dar dupa cum puteti vedea si dumneavoastra in conditiile generale de zbor in bagajul predate nu sunt aceptate urmatoarele bunuri bani in numerar, titluri de valoare; bijuterii, metale pretioase, pietre pretioase sau semipretioase; calculator, aparat foto, camera video, telefon mobil si orice alt aparat electronic sau dispozitiv tehnic si accesoriile acestora; documente oficiale, de afaceri sau private; documente de calatorie sau de identitate; chei; lichide (exceptând: acidul din bateria unui scaun cu rotile); medicamente; obiecte de artă ,articole perisabile In cazul in care bagajul predat contine vreunul dintre obiectele enumerate mai sus, Wizz Air nu raspunde pentru pierderea, distrugerea, intarzierea sau deteriorarea acestor obiecte. Cu stima Pal Julia :P :bleah Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Octombrie 19, 2007 Partajează Postat Octombrie 19, 2007 :bleah :bleah :bleah :bleah :bleah 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Nu compania aeriana este vinovata pentru furt. Manipulantii de bagaje sunt angajatii aeroportului. Sigur ca te adresezi pentru orice problema transportatorului, si el ar trebui sa-ti rezolve mai departe problema. Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabic Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Cumnatele nu iti fa tu griji ca ala care le-o furat o sa aiba probleme cu plamani. GHITZA PRESEDINTE! www.ocb.ro www.gafa.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 ti le luau vamesii ca si asa nu ai voie mai mult de un cartusi de tigari .... ... si tutunul dauneaza grav sanatatii.... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 ... si tutunul dauneaza grav sanatatii.... Fals! Moartea dauneaza grav sanatatii!!! :old :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 In loc sa le fii recunoscator ca tin la viata pasagerilor, atat in timpul cat si dupa cursa :grin: , tu te revolti, mai, mai!!!!!! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate