blavenstein Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: distantiere - home made M-ai convins...cumpar !:y Multumesc! Inca o intrebare: Am tot citit pe forum ca se pot smulge prezoanele din flansa distentiera. Nu e posibil ca prezoanele sa fie fixate pe flansa, dupa infiletare, cu un punct de sudura? gandesc io ca in cazul asta nici nu se desfac si nici nu se smulg din filet...! da,se pot smulge din filet dar numai la flansele din aluminiu si cele facute din otel care nu tin filet adica din material slab calitativ tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Februarie 27, 2010 Partajează Postat Februarie 27, 2010 Re: distantiere - home made da,se pot smulge din filet dar numai la flansele din aluminiu si cele facute din otel care nu tin filet adica din material slab calitativ da, cred ca o sa le fixez printr-un punct de sudura! nu stiu din ce material imi face flansele...si ptr orice eventualitate...ma asigur ca nu voi avea probleme ...! Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Martie 4, 2010 Partajează Postat Martie 4, 2010 Re: distantiere - home made dupa indelungi cautari si multe pareri studiate despre flanse am ales firma de la cluj,confectioneaza flanse pt export de 15 ani,am dat un ban in plus si astept maine sa ma conving....flanse de aluminiu de 40mm.....650 lei cu tot kitul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ab03fge Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: distantiere - home made Vezi daca te ajuta dimensiunile astea. Oricum masoara inainte de a le face. Poza am luat-o de pe net de undeva. desenul a fost postat pe forumul acesta de @florum. cu desenul asta nu ajungi nicaieri. trebuie modificat. vrei sa cumperi prezoane dupa desen sau sa te interesezi pe piata care prezoane sant mai potrivite mai accesibile.. putin modificat desenul se potrivesc de minune prezoanele de dacia. pentru a le prinde de fuzete ar trebui folosite piulite de dacia, au gulerul mai mare si conul antidesfacere. chiar daca s-ar desface nu pot cadea deoarece este janta deasupra lor. am o cunostinta care are aproape 40 ani vechime in domeniul prelucrarilor prin aschiere. cine zice ca un strung e deajuns nu stie ce vorbeste. legat de zone in care se pot face gauri sau mai stiu eu ce pentru a fi mau usoare cele de fier(otel), iarasi e o poveste lunga. daca nu sant facute simetrice o sa apara batai la roata si vibratii. cel mai important utilaj pentru gaurile flansei este divizorul, pentru a impartii gaurile exact altfel apar batai si vibratii. am 4 flanse facute sant mai groase pentru a intra piulitele de dacia. oricum preturile practicate pentru flanse ''home made'' mi se par cam mari. eu nu fac pentru vanzare flanse .(sa nu cumva sa creada cineva ca fac reclama ascunsa cu postul meu) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: distantiere - home made Mentiune pt cei care citesc printre rinduri : prezoane -de ele se vorbea la momentul respectiv -e suficient un strung . Trebuie doar sa vrei sa poti si sa ai o minte deschisa . Nu o arunc din tastatura , am stat destul cu mina pe cheia de universal . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: distantiere - home made Mentiune pt cei care citesc printre rinduri : prezoane -de ele se vorbea la momentul respectiv -e suficient un strung . Trebuie doar sa vrei sa poti si sa ai o minte deschisa . Nu o arunc din tastatura , am stat destul cu mina pe cheia de universal . Ai strung ???Am de facutceva fff fin.... Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: distantiere - home made E uite ca am .Dar nu e de ceasornicarie , ci e o bruta brutala . Insa se poate rezolva aproape orice cu capul pt rectificat . Ca o ironie a sortii , cu nu mult timp in urma am comandat piesele pt utilajele mele , tolerantele erau prea strinse pt mine ca neprofesionist. Scuze pt offtopic . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naspet Postat Martie 10, 2010 Partajează Postat Martie 10, 2010 Re: distantiere - home made E uite ca am .Dar nu e de ceasornicarie , ci e o bruta brutala . Insa se poate rezolva aproape orice cu capul pt rectificat . Ca o ironie a sortii , cu nu mult timp in urma am comandat piesele pt utilajele mele , tolerantele erau prea strinse pt mine ca neprofesionist. Scuze pt offtopic . Scuze de off --topic . Nu orice om poate fi mare OM!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: distantiere - home made In final, am reusit! Flanse din otel, 35 mm, facute de o firma specializata, prezoane 70mm, M12, pas 1,25, piulite de Dacia, care merg perfect pe jantele originale de la Vitara. Nu vibreaza la 130km/ora, nu scartaie, nu ating in curbe gumele de 215x75 BFG MT. O vaga impresie o am cu privire la verticalitatea rotilor fatza...! N-am verificat inca dar parca se aduna in partea de jos, pe asfalt. E posibil sa ma apuc de marit gaurile din suportul amortizor pentru a modifica unghiul de cadere al rotilor. In rest, e ok...! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: distantiere - home made scolco? :wink: vitara softop '97(de vanzare): :dr2 ->:cort ->:fh woo cielo '96(de vanzare) craysler voyager 2.4 benzinar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: distantiere - home made scolco? :wink: 100 ron, un spritz pentru meseriasii care au facut lucratura! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator soso-bum Postat Aprilie 20, 2010 Partajează Postat Aprilie 20, 2010 Re: distantiere - home made In final, am reusit! Flanse din otel, 35 mm, facute de o firma specializata, prezoane 70mm, M12, pas 1,25, piulite de Dacia, care merg perfect pe jantele originale de la Vitara. Nu vibreaza la 130km/ora, nu scartaie, nu ating in curbe gumele de 215x75 BFG MT. O vaga impresie o am cu privire la verticalitatea rotilor fatza...! N-am verificat inca dar parca se aduna in partea de jos, pe asfalt. E posibil sa ma apuc de marit gaurile din suportul amortizor pentru a modifica unghiul de cadere al rotilor. In rest, e ok...! poze si pretul final:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sclipici Postat Aprilie 21, 2010 Partajează Postat Aprilie 21, 2010 Re: distantiere - home made poze si pretul final:tk Pretul final? 100 ron flansele, prezoanele 0 ron, 10 ron piulitele de Dacia, plus 10 ron un taron nr 3 M12*1,25 (am filetat gaurile ptr prezoane, au fost filetate numai cu tarod 1 si 2) Azi ploua aici, dar maine fac poze si le asez pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate