Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

concurs de miss in brazilia

ady_petre

Postări Recomandate

Re: concurs de miss in brazilia

A dracu bunicute. Tare asi vrea sa le vad in fata sobei cum imi impletesc o pereche de manusi

tu esti mai pervers ca si noi... :ha:

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La brazilienii astia pina si bunicutele sunt exotice......dar si cam injectate......daca nu cumva fotoshop are fani pe tot globul.....

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

AdiPetre: No dástea poze sa pui tu in magazin, sa vezi ce ti-o iei de la nevasta-ta..... ca sigur ai tu ceva cu ele.....

"De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani

"Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene

Link spre comentariu

Un prieten care a stat 4 ani in Rio, spunea ca realitatea depaseste orice inchipuire.

Acolo in Rio sansa sa nu te "imprietenesti" cu cineva e la fel cum la noi te-ar refuza un prieten sa vina la o cafea sau o bere. Multe din fete vin din placere si depinde de bunul ta simt daca vrei sa faci un cadou sau sa oferi o cina. Din totalul locuitorilor, in Rio sunt peste 70 % femei...

Sunt si multe fete de meserie dar am inteles ca au 3 dif. blocabile :grin: :grin: :grin:

Barbatii din familiile de nemti mai deschise la minte primesc liber 2-3 zile din vacanta sa-si revitalizeze bine anumite vase sanguine...

Asa cum musulmani sunt obigati sa merga o data in viata la Mecca si noi ar trebui sa ne deplasam macar o data la Rio, zicea amicul meu.

:h5

LC 120 AT TEMS
Link spre comentariu

Confirm spusele prietenului lui Nik.

In prezent nu mai e nevoie de viza.

La momentul cand am fost eu era, si conditiile de viza erau mai dure decat la SUA :P : trebuia sa demonstrezi ca ai la tine 2000 USD (la sua nu te intreaba cati bani o sa ai la tine!)

In afara de Rio, care este destul de periculos, recomand calduros Florianopolis, o insula 'de bogatasi' mai in sud.

Si inca ceva: acum la ei e vara :h5

Link spre comentariu

e nevoie de viza? :ha:

Doar de acasa , ca de la ambasada se obtine usor.... :P

Eu am negociat cu nevasta, ea va merge in Israel sa vada locurile sfinte, in timp ce eu voi fi in Brazilia :ypu :ypu

LC 120 AT TEMS
Link spre comentariu

e nevoie de viza? :ha:

Doar de acasa , ca de la ambasada se obtine usor.... :P

Eu am negociat cu nevasta, ea va merge in Israel sa vada locurile sfinte, in timp ce eu voi fi in Brazilia :ypu :ypu

Asta consider si eu concediu in familie. Asta e adevaratul concept de concediu. Nu? Cu nevasta esti toata ziua. Macar in concediu sa faci altceva. :grin:

Daca citeste Cornelia asta iar ma ia la omor. :wi :beat :hm :e

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare