ady_petre Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 daca tot e frig afara :h5 http://cti97.ro/2009/10/21/concurs-de-m ... -brazilia/ raportat la topicul cu barbatia :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: concurs de miss in brazilia :T :top Tre sa vezi ca sa crezi asa ceva....... M-a lasat fara cuvinte..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: concurs de miss in brazilia Pai la cati nepoti suntem pe forum ... e ok sa vina sa aiba grija seara de noi :twisted: :grin: :g ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: concurs de miss in brazilia A dracu bunicute. Tare asi vrea sa le vad in fata sobei cum imi impletesc o pereche de manusi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: concurs de miss in brazilia A dracu bunicute. Tare asi vrea sa le vad in fata sobei cum imi impletesc o pereche de manusi tu esti mai pervers ca si noi... :ha: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: concurs de miss in brazilia Io vreau sa le vad si buletinul ca altfel nu cred. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vinatorul Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: concurs de miss in brazilia Io ma declar gerontofil gata :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: concurs de miss in brazilia Sa se faca lista .... ...ma inscriu cu doua bilete.... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: concurs de miss in brazilia cate unu....cate unu.....sa ajunga la toata lumea :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: concurs de miss in brazilia La brazilienii astia pina si bunicutele sunt exotice......dar si cam injectate......daca nu cumva fotoshop are fani pe tot globul..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: concurs de miss in brazilia astea chiar fac si ciorba buna .... au experientza ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
night bird Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: concurs de miss in brazilia AdiPetre: No dástea poze sa pui tu in magazin, sa vezi ce ti-o iei de la nevasta-ta..... ca sigur ai tu ceva cu ele..... "De cand s-au inventat notariatele, nu mai exista...cuvant de onoare... Papaiani "Uneori, intregul, poate insemna mai mult decat ... suma partilor" Un Nene Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SorinD Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: concurs de miss in brazilia .. acum are sens de ce lupul o papa pe bunicutza in povestea "Scufitza rosie"...era din Brazilia !!! :banana __________________________________ JEEP GRAND CHEROKEE 2,7 TD '03 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: concurs de miss in brazilia .. acum are sens de ce lupul o papa pe bunicutza in povestea "Scufitza rosie"...era din Brazilia !!! :banana Stii tu sigur ca o papa..... :ha: Asta e versiunea pentru copii :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: concurs de miss in brazilia Un prieten care a stat 4 ani in Rio, spunea ca realitatea depaseste orice inchipuire. Acolo in Rio sansa sa nu te "imprietenesti" cu cineva e la fel cum la noi te-ar refuza un prieten sa vina la o cafea sau o bere. Multe din fete vin din placere si depinde de bunul ta simt daca vrei sa faci un cadou sau sa oferi o cina. Din totalul locuitorilor, in Rio sunt peste 70 % femei... Sunt si multe fete de meserie dar am inteles ca au 3 dif. blocabile :grin: :grin: :grin: Barbatii din familiile de nemti mai deschise la minte primesc liber 2-3 zile din vacanta sa-si revitalizeze bine anumite vase sanguine... Asa cum musulmani sunt obigati sa merga o data in viata la Mecca si noi ar trebui sa ne deplasam macar o data la Rio, zicea amicul meu. :h5 LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: concurs de miss in brazilia e nevoie de viza? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: concurs de miss in brazilia Confirm spusele prietenului lui Nik. In prezent nu mai e nevoie de viza. La momentul cand am fost eu era, si conditiile de viza erau mai dure decat la SUA :P : trebuia sa demonstrezi ca ai la tine 2000 USD (la sua nu te intreaba cati bani o sa ai la tine!) In afara de Rio, care este destul de periculos, recomand calduros Florianopolis, o insula 'de bogatasi' mai in sud. Si inca ceva: acum la ei e vara :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: concurs de miss in brazilia e nevoie de viza? :ha: Doar de acasa , ca de la ambasada se obtine usor.... :P Eu am negociat cu nevasta, ea va merge in Israel sa vada locurile sfinte, in timp ce eu voi fi in Brazilia :ypu :ypu LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: concurs de miss in brazilia e nevoie de viza? :ha: Doar de acasa , ca de la ambasada se obtine usor.... :P Eu am negociat cu nevasta, ea va merge in Israel sa vada locurile sfinte, in timp ce eu voi fi in Brazilia :ypu :ypu Asta consider si eu concediu in familie. Asta e adevaratul concept de concediu. Nu? Cu nevasta esti toata ziua. Macar in concediu sa faci altceva. :grin: Daca citeste Cornelia asta iar ma ia la omor. :wi :beat :hm :e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 19, 2009 Partajează Postat Decembrie 19, 2009 Re: concurs de miss in brazilia Cu alte cuvinte, nevasta se duce sa se roage pentru iertarea pacatelor sotului. Foaaarte tare frate! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate