Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Carburator pentru Suzuki

Benga

Postări Recomandate

Dupa cum am spus am un SJ-413 din 87 si carburatorul imi creaza probleme, conditiile meteo ma impiedica sa-i desfac carburatorul, de altfel m-am si saturat sa-l tot desfac ca sa-i curat mizeriile din interior, in plus s-a bulit si inelul de etansare al valvei de pe carburator (sau cum io fi zicind) motiv pentru care nu sta la relantiu:

1- ce fel de garnitura de etansare pot sa-i adaptez?

2- in cel mai neferit caz ce carburator pot sa-i adaptez dar in asa fel incit sa nu-i creasca consumul sau sa-i afecteze performantele

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Carburator pentru Suzuki

eu am avut pe un samurai carburator de dacia 1,4.mergea super fain.a trebuit sa imi faca un meserias o flansa de adaptare.

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Re: Carburator pentru Suzuki

Poate ai mizerie multa in rezervor. Pune 2 filtre de benzina inainte de carburator si ideal inainte de pompa (nu stiu unde are Sami pompa de benzina). Daca nu ai incotro si o pui inainte de pompa, e bine sa ai niste filtre care suporta ceva presiune.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare