Benga Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Dupa cum am spus am un SJ-413 din 87 si carburatorul imi creaza probleme, conditiile meteo ma impiedica sa-i desfac carburatorul, de altfel m-am si saturat sa-l tot desfac ca sa-i curat mizeriile din interior, in plus s-a bulit si inelul de etansare al valvei de pe carburator (sau cum io fi zicind) motiv pentru care nu sta la relantiu: 1- ce fel de garnitura de etansare pot sa-i adaptez? 2- in cel mai neferit caz ce carburator pot sa-i adaptez dar in asa fel incit sa nu-i creasca consumul sau sa-i afecteze performantele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurake Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Carburator pentru Suzuki Merge carburator weber sau de dacie:d dar trebuiesc facute niste modificari ca sa potriveasca :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Decembrie 17, 2009 Partajează Postat Decembrie 17, 2009 Re: Carburator pentru Suzuki eu am avut pe un samurai carburator de dacia 1,4.mergea super fain.a trebuit sa imi faca un meserias o flansa de adaptare. o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: Carburator pentru Suzuki Poate ai mizerie multa in rezervor. Pune 2 filtre de benzina inainte de carburator si ideal inainte de pompa (nu stiu unde are Sami pompa de benzina). Daca nu ai incotro si o pui inainte de pompa, e bine sa ai niste filtre care suporta ceva presiune. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate