Vizitator madpuku Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Salutare tuturor!!! Am o problema la vitaruta mea si nu am gasit ajutor la nici un topic. Am cumparat de cateva luni masina si o folosesc zilnic si sunt foarte multumit de ea. Problema mea este ca in ultima luna imi intra tot mai greu in viteza a doua si parca si jocul manetei de la schimbator s-a marit. la fel cand vreau sa o pun in masarier intra greu si dupa ce o pun in I ia intra mai usor. Am gasit aceasi problema dar la un samurai si din cate am citit era vorba de un surub care regleaza jocul manetei. Sincer as incerca sa repar eu problema daca se poate dar vreau parerea voastra daca o pot face singur.... Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU DOM Postat Decembrie 18, 2009 Partajează Postat Decembrie 18, 2009 Re: joc maneta schimbator viteze desfa din interior plasticurile si scoate maneta de la schimbator din cutie iar pe capatul acesteea este o bucsa de plastic si mai mult ca sigur e uzata . suzuki vitara 1995 bmw x5 2008 suzuki ltr 450 2008 yamaha raptor 2006 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
phat Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: joc maneta schimbator viteze Buna. Am patit si eu ceva asemanator. Era tot mai greu cu schimbatul vitezelor si simteam ca maneta este tot mai "libera", pana am ramas cu ea in mana la un moment dat, in sensul ca se mai tinea doar in burdufurile de cauciuc. Dupa ce am desfacut plasticaraiele am constatat ca maneta este apasata inspre cutie de un arc de forma conica, aflat intre capacul de tabla si semisfera. Acela arc era rupt in 3 buc. Am inlocuit arcul cu unul gasit prin ograda, si merge ceas. Nu am gasit arc de forma conica dar am potrivit unul de forma cilindrica si nu am avut probleme. Este aici o poza de la mesterul reax, care te poate ajuta, cel putin pentru a-ti face curaj sa desfaci sandramaua de acolo. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=40242&highlight=schimbator+vitara&page=2 Succes. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate