Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

joc maneta schimbator viteze

Vizitator madpuku

Postări Recomandate

Vizitator madpuku
Salutare tuturor!!! Am o problema la vitaruta mea si nu am gasit ajutor la nici un topic. Am cumparat de cateva luni masina si o folosesc zilnic si sunt foarte multumit de ea. Problema mea este ca in ultima luna imi intra tot mai greu in viteza a doua si parca si jocul manetei de la schimbator s-a marit. la fel cand vreau sa o pun in masarier intra greu si dupa ce o pun in I ia intra mai usor. Am gasit aceasi problema dar la un samurai si din cate am citit era vorba de un surub care regleaza jocul manetei. Sincer as incerca sa repar eu problema daca se poate dar vreau parerea voastra daca o pot face singur.... Multumesc anticipat
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: joc maneta schimbator viteze

desfa din interior plasticurile si scoate maneta de la schimbator din cutie iar pe capatul acesteea este o bucsa de plastic si mai mult ca sigur e uzata .

suzuki vitara 1995

bmw x5 2008

suzuki ltr 450 2008

yamaha raptor 2006

Link spre comentariu

Re: joc maneta schimbator viteze

Buna. Am patit si eu ceva asemanator. Era tot mai greu cu schimbatul vitezelor si simteam ca maneta este tot mai "libera", pana am ramas cu ea in mana la un moment dat, in sensul ca se mai tinea doar in burdufurile de cauciuc. Dupa ce am desfacut plasticaraiele am constatat ca maneta este apasata inspre cutie de un arc de forma conica, aflat intre capacul de tabla si semisfera. Acela arc era rupt in 3 buc. Am inlocuit arcul cu unul gasit prin ograda, si merge ceas. Nu am gasit arc de forma conica dar am potrivit unul de forma cilindrica si nu am avut probleme. Este aici o poza de la mesterul reax, care te poate ajuta, cel putin pentru a-ti face curaj sa desfaci sandramaua de acolo.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=40242&highlight=schimbator+vitara&page=2

Succes.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare