Vali alias Babu Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Colegul nostru Drujba a avut un incident cu masina si nu se poate deplasa, are bara de directie rupta, daca puteti sa-l ajutati va rog sunati-l 0731 49 17 25 sau 0722 33 77 67 se afla intre Petrosani si Tg Jiu pe DN66 :h5 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel66 Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Re: Ajutor pe Valea Jiului!!! rezolvat vali eram plecat la tara dar am luat legatura cu el,am trimis o platforma sper sa ajunga la el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f_zoltan Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Re: Ajutor pe Valea Jiului!!! Acum am revenit de pe defileu. Masina a fost urcata cu bine pe platforma si a plecat spre Daniel66. Super rezolvare, eu nu reusisem sa dau de nici una din cele 2 platforme pe care le stiu in Petrosani. Samurai incepator Link to comment Share on other sites More sharing options...
drujba Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Re: Ajutor pe Valea Jiului!!! Va multumesc din suflet pentru ajutor, sunteti baieti :h5 alea, alea, piesele..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Catalin.V Posted December 27, 2009 Share Posted December 27, 2009 Re: Ajutor pe Valea Jiului!!! rezolvat vali eram plecat la tara dar am luat legatura cu el,am trimis o platforma sper sa ajunga la el. Felicitari !!! "Prietenul la nevoie se cunoaste" Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts