vstef_is Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Iata si noul forum asteptat de ceva vreme. Nu a fost prea simplu, si a durat mult mai mult decat mi-as fi dorit. Exista si destule probleme. O sa spicuiesc cateva dintre schimbarile aduse: + Alta platforma, profesionala (vbulletin in loc de phpbb) + Alta grafica (discutabila ca si aspect, dar noua) - Necesitatea de a reseta parolele (nimeni nu stie parola dvs, vbulletin si phpbb o cripteaza in mod diferit, si ele nu pot fi decriptate) - Linkurile vechi (cate alte posturi) nu mai functioneaza - Avatarele s-au pierdut - Unele texte sunt supradimensionate. - Fisierele video youtube nu mai functioneaza - Traducerea in limba Romana nu este completa De asemenea, temporar, nu mai exista nici un moderator. Tehnic a fost mai usor ca toti sa fie tecuti membri simpli, iar ulterior repusi in drepturi. Asta nu inseamna ca puteti abuza sau scrie orice, in aceste cateva zile. Nu insist pe partile pozitive, le veti descoperi pe parcurs. Daca intampinati dificultati tehnice sau sesizati inadvertente, lucruri care nu functioneaza, etc, va rog sa le semnalati si ma voi ocupa de TOATE, unul cate unul. Discutii placute! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Re: Noul Forum! Va rugam sa aveti rabdare, in cateva zile totul va fi avea o forma mult mai profesionista si mult mai safe la volumul de informatie existent! Injuraturile va rog sa le directionati la mine pe mail sau pm! Nu ma supar (ca doar vine Craciunul ...si ninge atat de frumos ...chiar si pe noul forum)! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Re: Noul Forum! Yonutz te rog sa nu monopolizezi injuraturile, vreau si eu! Deci cu directionarea si la mine. Lasand gluma la o parte, desi acum forumul este functional, nu este inca 100% gata, si se vede. In cateva zile va fi asa cum ar trebui sa fie, si vor fi si modificari de atitudine, regulament, moderare, calitate si informatie. Vrem sa fie mai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Re: Noul Forum! De cand astept .... Stefane, ne pui sa invatam lucruri noi acum la batranete dar merita. Multumim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Decembrie 20, 2009 Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Re: Noul Forum! Se intampla sa ai o mica nostalgie vis a vis de vechiul format...data de obisnuinta. Asa este si cand treci de la xp la vista, de la Y 60 la Y61, de la Lc 90 la 120, etc. Avem rabdare sa descoperim ''THE NEWS'' ! Felicitari pentru munca depusa ! LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 20, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2009 Re: Noul Forum! Asa e... sper totusi ca trecerea aceasta sa nu fie ca de la xp la vista, ci mai degraba ca de la LC90 la LC120... Stiu ca va fi o perioada de acomodare, dar in final merita... sunt sigur de asta, altfel nu ne chinuiam atat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei.T Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Arata super bine! Nu mai semnez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Arata bine. Dar, deja mi-am prins urechile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Conceptual este extrem de similar. Ca si detalii intradevar, difera, dar pentru orice intrebari va stau la dispozitie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Va felicit si va multumesc pentru tot ce ati facut. Spor la treaba in continuare. 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Chiar si cu yahoo nu a durat mai putin de 2 min sa fac procedura de relogare. Arata binisor.. Incerc sa ma acomodez. Multumim. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ocserver Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! felicitari, arata foarte bine!!! nu stiu prea multe despre vbulletin, insa am sa caut sa citesc si eu cate ceva. inca odata, felicitari pentru efort. imi inchipui ca a fost mult mai complicat decat sa instalezi vista peste xp... :) Mitsubishi Pajero Sport 2.5 TD "Portzelanul" (care s-a dus de cativa ani buni...) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Arata foarte bine si se misca mult mai repede!!! FELICITARI !!!!! Multumim! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mosu Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Bravo! Oare ninsoarea se poate oprii!!!! Imi fug ochii dupa fulgi.....:) Sarbatori Fericite! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Dupa ce zic si eu ca arata bine, dar se misca la fel, mai am 2 nelamuriri. 1. Pot sa editez mesaje mai vechi de 3 zile. Oare o fi bine? 2. Nu pot sterge mesajele private. Le-am selectat, am ales din dropdown list "sterge", dar nu se intimpla nimic. Pe ce mai trebuie sa apas? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! este varianta sterge toate mesajele dar nimic mai mult nu am gasit eu am alta problema a disparut topicul lu soimu si nu pot sa imi modific parola ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Nu a disparut. La comanda de afisare a mesajelor noi, am impresia ca nu sorteaza coerent toate topicurile. Si eu l-am cautat pe cel ce l-am scris inaintea ta ceva vreme. Trebuie sa acesezi forumul in care este topicul si doar asa il arata ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! asta am descoperit ,dar am mai vazut ca ultimul post nu mai apare la mesaje noi,indiferent cine il scrie ,vezi anuntul lui flavius cu caroseria de toyo si in continuare nu vrea sa ma lase sa modific parola,se poate sa coincida cu a altcuiva? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! asta am descoperit ,dar am mai vazut ca ultimul post nu mai apare la mesaje noi,indiferent cine il scrie ,vezi anuntul lui flavius cu caroseria de toyo si in continuare nu vrea sa ma lase sa modific parola,se poate sa coincida cu a altcuiva? Pinti, parola se modifica in panoul utilizatorului/modificare parola si o pui pe aia care ai primit-o pe email! Trebuie sa fi atent sa completezi TOATE campurile acolo. Atentie insa la majusculele din parola! (eu am reusit) La mesaje noi ...apar toate! (eu cel putin le vad, fara a avea un statul special) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Felicitari pentru noua forma . Am o singura problema: nu gasesc "butonul" de "Vizualizare mesaje propri" A disparut sau nu il gasesc eu ? i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Decembrie 21, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Forumul functioneaza putin diferit. Pe linkul "Mesaje Noi" sunt afisate exclusiv mesaje noi pe care nu le-ati citit inca. Pe vechiul forum, aici erau afisate si mesajele recente, dar citite. Pentru a le vedea, in "Legaturi Rapide" este linkul "Mesaje de Astazi" care afiseaza toate mesajele recente, chiar daca le-ati citit. Pentru casuta de mesaje private. Limita este de 500 de mesaje, iar pentru a sterge din mesaje, marcare mesaje, ales de jos din drop-down "Sterge mesaje" si click pe Salt (x)... (care va deveni in scurt timp Go (x) pentru ca Salt suna cam neintuitiv. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 (editat) Re: Noul Forum! Felicitari pentru noua forma . Am o singura problema: nu gasesc "butonul" de "Vizualizare mesaje propri" A disparut sau nu il gasesc eu ? "Vizualizare mesaje propri" era o particularitate a acestui forum ... eu il foloseam de fiecare data! Acum putem sa ne regasim mesajele cu "Legaturi rapide"/"Topicuri urmarite"! Din pacate, de multe ori citeam doar mesajele proprii si nu citeam tot ce este nou ... nu era bine! Acum citim tot cu "Mesaje Noi"! Editat Decembrie 21, 2009 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! "Mesajele noi" si "Mesaje private" le-am descoperit, dar ma interesau mesajele propri postate in topicurile care m-au interesat. Am gasit butonul de "topicuri urmarite" in legaturi rapide ,dar acolo apar doar acelea postate astazi ,in noul format al forumului. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Search dupa user-ul tau ... deschizi topic-urile vechi si le dai "Urmareste aceasta Discutie"! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 21, 2009 Partajează Postat Decembrie 21, 2009 Re: Noul Forum! Apasa pe userul tau in derapta sus. Unde scrie Bun venit. Apoi, in stinga, unde scrie despre mine, mai ai 2 optiuni: statistics si contact info. Apasa pe statistics, si ai link catre mesajele proprii. Bafta mare! I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate