Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Noul Forum!

vstef_is

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Noul Forum!

Se pare ca "forumul nou" este de fapt cu vre-o 10 ani mai batran decat mine :ha1

P.S. Nu mai sunt "valabile" Smilies-urile de pe forumul vechi? Sau inca se lucreaza la asta?

Probabil ca este o anumalie legata de transferarea datelor de pe fourmul vechi.

Se lucreaza intens si la Smilies-uri, formatari de text etc...

Vor fi de toate. Si mie imi lipsesc. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnilor, daca dati un clk pe smiles (aflate in partea din stanga a paginii jos) veti gasi acolo tot ce va intereseaza. Copiati codul se smiles care va intereseaza si problema e rezolvata! Stefan nu a avut inca timp sa faca o scurtatura spre ele ...dar o sa fie! Pe de alta parte verificati toate optiunile acestui nou format de forum ...o sa gasiti lucruri extrem de interesante! Nu va spun nimic (nici mie nu mi-a spus nimeni)...va las le gasiti singuri ...o sa fiti placut surprinsi ...:)

Editat de Yonutz

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vbulletinul are o gramada de functii care o sa le descoperim pe rind fiecare ,asa ca sa nu fim circotasi

Sugestii pertinente sint oricind binevenite

Felicitari stefan.

Da, da, da, editor-ul nou este super tare!!! :mrgreen:

Open mind for a diferent view.... and nothing else matters
Link spre comentariu

Eu sunt de parere ( asa ,in viata de zi cu zi ) ca tot ceea ce este bun, probat si functioneaza, nu trebuie schimbat ( daca poti )

Parerea mea, mon cher !

Iar parerea despre noul forum este atat de proasta incat nu o pot descrie. Repet:parerea mea.

Nici la partea de look, nu sunt impresionat sa dau pe spate.

Oricum, parerile pozitive exprimate inaintea mea ma obliga sa apreciez efortul si munca depusa.

Bravo baieti, voi munciti, ne dati si noua de lucru, lumea nu intra in monotonie.... si ne si descarcam emotional prin insiruiri de cuvinte vulgare dupa incercarile nereusite de logare, cautare a posturilor vechi, a linkurilor, a multor altele lipsa de altfel.

Dar asta e, ne obisnuim noi cu mai totul in viata.

Noroc cu zilele libere, ca poate asa pot sa inteleg si eu forma asta noua.

Sport Utility Truck

USA99XJ

Link spre comentariu

S-ar putea seta sa fie mai mult de 10 mesaje pe pagina?

In rest, vom vedea daca e mai bun sau nu. Pana acum e doar mai obositor, in rest descopar in continuare.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

S-ar putea seta sa fie mai mult de 10 mesaje pe pagina?

In rest, vom vedea daca e mai bun sau nu. Pana acum e doar mai obositor, in rest descopar in continuare.

Eu am setat 40 de mesaje pe pagina :intra in "panou utilizator" apoi in "editare optiuni" si poti seta mai multe lucruri de acolo.

Nu prea-mi suna bine "lipicios" si poate varianta englezeasca ar suna mai bine-daca se poate face asa ceva.

Land Rover Discovery td5 1999

Jaguar XJ8 2002

Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017

Link spre comentariu

Peste o saptamana o sa ne obisnuim cu toti.Fiind inca in lucru poate simplificati cautarea mesajelor proprii.Acuma trebuie sa intri in user(dreapta sus langa Bun venit),cauti Statistics(scris mic),dupaaia click cauta toate posturile lui.....Odata facute toate aste vezi numai mesajele tale si nu evolutia topicului(adik nu vezi si parerile altora fata de subiectul discutat).Inainte era foarte simplu in sensul ca facei un clic si iti apareau postarile tale cu tot cu evolutia topicului.In rest totul pare mai coplicat ca o masina cu multa electronica.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu

Conceptual este extrem de similar.

Ca si detalii intradevar, difera, dar pentru orice intrebari va stau la dispozitie.

Salut, cum fac sa schimb si numele de utilizator, G-fun stiu ca era atribuit altui membru al forumului. La mine era simplu, Andrei Museteanu.

Multumesc.

Link spre comentariu

Mi se intampla fenomenul urmator:

Imi indica esaj nou in forumul Aro (dau un exemplu, dar se intampla la toate), intru acolo, citesc, ies pe pagina principala si mesajul imi ramane afisat ca fiind necitit. Nu conteaza daca intru prima data in forumul respectiv si dupa aia in topic sau sar direct la ultimul mesaj de pe pagina principala. Pana acum singura metoda pe care am gasit-o e ca dupa citirea mesajului sa ies prima data in forumul Aro si dupa aceea pe pagina principala.

Link spre comentariu

Despre modul de afisare in cadrul unui subiect:

Eu personal il aveam setat sa vad totdeuna ultimul mesaj ca fiind primul. Cum pot sa fac acest lucru si sa ramana implicit?

Cu stima,

Paul

M Pajero MK I - 2.3TD - 86

T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92

Link spre comentariu

Felicitari pentru munca depusa! personal m-am lovit deocamdata doar de problema cu posturile mai vechi ... dar progresul cere sacrificii :grin:

:rsp

Mesaj pt. straini:

Daca vine sfarsitul lumii, haideti in Romania ca noi suntem cu 100 de ani in urma.:uameni

Link spre comentariu

Eu sunt de parere ( asa ,in viata de zi cu zi ) ca tot ceea ce este bun, probat si functioneaza, nu trebuie schimbat ( daca poti )

Parerea mea, mon cher !

Iar parerea despre noul forum este atat de proasta incat nu o pot descrie. Repet:parerea mea.

Nici la partea de look, nu sunt impresionat sa dau pe spate.

Oricum, parerile pozitive exprimate inaintea mea ma obliga sa apreciez efortul si munca depusa.

Bravo baieti, voi munciti, ne dati si noua de lucru, lumea nu intra in monotonie.... si ne si descarcam emotional prin insiruiri de cuvinte vulgare dupa incercarile nereusite de logare, cautare a posturilor vechi, a linkurilor, a multor altele lipsa de altfel.

Dar asta e, ne obisnuim noi cu mai totul in viata.

Noroc cu zilele libere, ca poate asa pot sa inteleg si eu forma asta noua.

Tu zici ca cel dinainte era bun si functional?

Te plangeai la un moment dat ca iti tot aparea eroare aproape la fiecare pagina.

Ei bine, acum nu mai exista eroarea respectiva.

Cat despre look, forumul nu este facut pentru look ci pentru continut. Nu o sa il aduc pe Pininfarina sau pe Bertone ca sa creeze un design deosebit pentru forum. el trebuie sa fie functional si util.

Legat de utilizarea forumului, asa cum eu stau si invat ca sa il folosesc, daca doresti sa il utilizezi, si tu poti face acelasi lucru. Forumul nu are nimic lipsa ci dimpotriva are mai multe optiuni decat celalalt.

Cand iti cumperi o Toyota te duci la dealeri si ii spui ca esti dezamagit pt ca nu are butoanele in acelasi loc ca si la Jeep-ul pe care l-ai avut? Nu. Asa e si aici. Sunt platforme diferite, creeate de oameni diferiti. O sa ne obisnuim pana la urma cu noul stil. Asa cum ne-am obisnuit pana acum cu toate schimbarile forumului.

Link spre comentariu

Exista o problema legata de postarea imediata, in functie de "replay" a postului. In sensul in care daca eu postez ceva pe un topic, cand dau refresh, imediat dupa ce am postat, replica mea nu aduce topicul in fruntea listei. Adica celebrul "up" este inutil! E vreo chestie pe care eu nu am setat-o?

Link spre comentariu

Cristi nu te impacienta ...La fel mi s-a parut si mie la inceput! Acum insa prin multitudinea de optiuni mi se pare foarte misto! Sapa peste tot si exploateaza-i noile optiuni. In cateva zile stam de vb!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Cristi nu te impacienta ...La fel mi s-a parut si mie la inceput! Acum insa prin multitudinea de optiuni mi se pare foarte misto! Sapa peste tot si exploateaza-i noile optiuni. In cateva zile stam de vb!

o modificare bine venita. felicitari pentru noua infatisare.

Link spre comentariu

Felicitari pt noua forma pregatita de sarbatori, multe aprecieri pt munca depusa si multumiri pt ajutor si sfaturi !

:gr1 :gr1 :1

Sper ca dupa atita bataie de cap si munca cu aceasta schimbare toti moderatorii si organizatorii sa se bucure de sarbatori! :10

Sorin Priboi, aproape pieton ....

________________________________________________________________________________________________________

Daca stii sa vezi ceva bun in fiecare om, aproape toti vor sfarsi prin a vedea ceva bun si in tine. -Ben Carson

Link spre comentariu

e interesanta noua infatisare a forumului, dar:

- inca imi e foarte greu sa-mi vizualizez topicurile proprii, sau nu am gasit inca optiunea;

- nu atau in prima pagina topicurile cu raspunsuri active... acea varianta de "up"

sunt multe elemente noi si interesante, dar mai sunt si altele de remediat....

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare