Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 servus la toata lumea, sunt oraan, lucru in bucuresti in presa auto, dar de felul meu is moroshan; fuck 4 wheels de cand am 2 roti, but love 4x4; am visat vreo 2 ani sa am patrol pana cand mi-am dat seama ca ma depaseste, asa ca o sa iau un jimny si intru in clubul suzuki! :) deci... inca nu am masina, da si cand oi avea-o... am doar putine cunostinte de off-road, de aceea vreau sa incep usurel, deci nu va sfiiti sa faceti misto de mine (la modul pozitiv) o sa incerc sa asimilez cat mai multe de la voi, da numai aseara am descoperit forumul asta, ca de o saptamana stau pe celalalt, concurentul... si de vreo doua saptamanai pe mobile.de si autoscout24.de, ca sa gasesc masina potrivita :P :P no mareamasii!!!! amu vad in coltul stanga sus ca intalnirea offroad din mm a fost intre 5 si 7 oct! :(((((( in fine... c u in clubul suzuki Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Sal! Bine ai venit! :h5 Si eu care credeam ca 8-ul de la jimny8 se refera la motor... V8... :? :P :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 nope, e numarul meu norocos... si jimny cam seamana cu un 8, asa, dupa o noapte de palinca... :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Salut si bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Palinca... de ce ne zgandari?! La tine in zona se face palinca buna... :dr4 ... da' pe la noi... :? :cry: ... cred ca trebuie sa aduci... :lol: :lol: :lol: :2dr :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 nu tre sa aduc, ca am aici in capitala... fac cinste la o adunatura unde imi bagati si mie la tartacuta ce tre sa stiu sa nu par asa de prost :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 sal si bine ai venit !!!! :W Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Salutare si bine ai venit in clubul suzuki :D Cred ca merita sa-l iei din germania,daca e euro3 taxele sunt mici. Lori si-a adus de curand,el ar trebui sa-ti dea mai multe informatii. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Salut! Bine ai venit. Dar poate ne spui si noua ce fel de 2 roti ai si ce faci su el in timpul liber :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 cfantana - xcuse me, cine e lori? adica asta este nick-ul lui, dupa care sa il caut in cartea de tel? deceneu - pai aci parca vorbim de 4x4, nu? :)) am un kawasaki er5 twister din 2000 (mai multe poze aici: http://www.oraan.ro/motorul-meu/ ), naked, mai de incepator mediu. nu sunt vitezist, imi place ridingul normal, sentimentul de libertate si de control al destinului (oups, sau astea se aplica la clubul off-road??) folosesc motorul zi de zi, pentru mers la birou sau pe oriunde - din pacate nu se preteaza la drumuri f lungi, adica vara asta a cazut planul de a face un drum pana la sighet cu el :( ma gandeam la anul sa imi iau n hornet... dar deja m-am atasat foarte tare de kawa al meu :) cred ca raman pe el, in cazul in care nu tre sa il vand ca sa investesc in jimny :) timp liber? pai asta este faza, ca vreau sa imi petrec timpul liber cu viitorul meu jimny si cu VOI :) ah... cred ca am uitat sa mentionez ca sunt o moara stricata... defect profesional, deh... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Lori e Nautilus pe forum. :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 :roll: multam fain, dar... am trimis un mesaj privat si imi apare ca nu am nimic la mesaje trimise.. oare i-o fi ajuns? ca ma gandeam sa nu il sun din prima pe om sa il stresez... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Bine ai venit !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 salve, sper sa intru si io in curand in categoria "everyone"... pentru descrierea ta :) apropo, am avut ocazia anul trecut sa iau un discovery, nu mai stiu exact cat era, parea cam ieftin pentru cat de modificat era (suspensie, roti, bull bar - era al unui tip care il folosea la vanatoare si era cam 6000 de euro parca). numai ca era benzinar si m-am speriat. chiar is supergurmande discovery-urile? plus nefiabile? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 salve, sper sa intru si io in curand in categoria "everyone"... pentru descrierea ta :) apropo, am avut ocazia anul trecut sa iau un discovery, nu mai stiu exact cat era, parea cam ieftin pentru cat de modificat era (suspensie, roti, bull bar - era al unui tip care il folosea la vanatoare si era cam 6000 de euro parca). numai ca era benzinar si m-am speriat. chiar is supergurmande discovery-urile? plus nefiabile? ____________________________________________________________ 1)LR Discovery V8 este SUPER GURMAND pentru Romania / Europa / Mentalitate europeana; in America 90% din posesorii de LRD au V8 !... :shock: 2)LR Discovery stock este super fiabil atata timp cat nu este folosit la EXTREM !... :roll: In momentul in care pui roti mari, si aici exista 5 stadii de modificari cu specificatiile respective, urmeaza nenumarate modificari / costisitoare pentru nestresarea transmisiei, suspensiei, directiei, franelor etc.... Reputatia de nefiabilitate a LR se datoreaza unor baieti ( nu dau nume ) care au bagat aceasta masina la EXTREM punand doar niste gume ceva mai mari, stadiul 3/4, fara alte modificari + motorizare foarte slaba 112 CP / TD la o masina de 2 t = nenumarate diferentiale / planetare rupte... :roll: + condus agresiv ( mega prostie )... :roll: 8) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 io vorbesc de nefiabilitate nu din surse romanesti :) poanta este ca LR discovery e tare ca mecanica, dar e slabut la partea de dotari, electronica, electrice... cel putin din ce am citit pe forumuri si site-uri si reviste de specialitate straineze. acum, de exemplu, I'm digging pentru jimny :) si ma bucura ca gasesc numai lucruri de bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 io vorbesc de nefiabilitate nu din surse romanesti :) poanta este ca LR discovery e tare ca mecanica, dar e slabut la partea de dotari, electronica, electrice... cel putin din ce am citit pe forumuri si site-uri si reviste de specialitate straineze. acum, de exemplu, I'm digging pentru jimny :) si ma bucura ca gasesc numai lucruri de bine... ____________________________________________________________________________ 1)Depinde de ce forumuri si reviste discutam !... :roll: Forumurile si revistele serioase / cu probitate morala figuraza pe topicul special destinat Land Rover de pe acest forum... 2)Cat priveste partea de dotari, electrica, electronica etc., Discovery este nava spatiala fata de alte 4x4 din acelasi an de fabricatie...Nici macar regina Angliei sau alte persoane cu scame'n sange / nobilime engleza nu au avut nimic de reprosat dotarilor, poate eventual la masinile foarte noi ca au prea multe dotari si-ti prinzi urechile'n ele... :twisted: 3)Ceea ce este extraordinar la LR este suspensia si BRICOLABILITATEA !... :roll: 8) :grin: 4)Important la LR este mentenanta / intretinerea regulata; multi isi imagineaza ca daca au cumparat asa ceva este un perpetum mobile, care merge de la sine si nu inteleg de ce au probleme, DESIGUR DIN CAUZA ZGARCENIEI SI NEPRICEPERII !... :P 5)Parerea mea e sa-ti iei Jimny, lucrurile vor fi mult mai simple si mai usoare !... :grin: 6)Un Land Rover poti sa-l iubesti sau poti sa-l urasti; in orice caz nu-l poti ignora !... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 asa e, respekt cel mai mult punctul 5! :)) Jimny o sa fie! numai sa il iau odata :)) P.S. de acord, LR Discovery era super dotat fata de concurenta, dar... a fost blamata fiabilitatea acestor dotari: geamuri electrice, aer conditionat, cablaje, boxe, etc... draq, ca acum vorbesc din amintiri, nu iti pot da sursele exacte :) a, una dintre surse era Auto&Fuoristrada, pe care o devoram, laolalta cu alte reviste auto, dupa revolutie. :) ai al draq de mare dreptate cu intretinerea si atentia pentru masina: daca e off-road, nu inseamna ca e indestructibila in timp! si io am de gand sa am grija de jimny :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Punctul 6 ma impresioneaza pe mine. :grin: :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 na, ca tre sa gasim si pentru jimny o zicala de asta adanca!! :) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 bine ai venit! ...mai usor cu Land Rover :D Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 na, ca tre sa gasim si pentru jimny o zicala de asta adanca!! :) :h5 Mai "adanca" decat Jimny?!!! :? Cam greu... :? In ce priveste LR... Nu e nici pe departe o masina slaba - vorbind de 88, 90, 109, 110, 130, Discovery I si II, Range-Rover seriile 1 si 2 - sau "nefiabila"!!! Daca stau sa ma gandesc bine, dupa ce am "studiat" ceva materiale despre LR si dupa ce am plimbat un Rover SD-1 - produs al aceleiasi firme - LR este un promotor in categoria lui, o legenda, o masina care a facut istorie, a dus razboaie - la propriu, e o sursa de inspiratie pentru altii... Pot spune asta si despre o parte din modelele Toyota, care au facut istorie in fenomenul 4x4 si poate se mai pot adauga cateva modele de la alte marci - CJ, G, Patrol, Pajero, Trooper... bineinteles primele serii, nu cele noi! Un bun "barometru" de calitate si fiabilitate e armata! Ai sa vezi in cadrul armatei LR-uri, LC-uri, G-uri, GM-uri, facand cele mai grele sau murdare servicii! Nu am facut nici-o referire la Jeep - un pionier in domeniu - pentru ca la ora actuala nu mai are aceiasi pondere in cadrul armatei - fiind devansat de GM si HUMVEE, nu pentru ca nu ar fi fiabile. Oricum, linia generala adoptata de constructori distruge imaginea reala de tot-teren, conceptul de off-road autentic. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 ok, gata, promit ca nu ma mai intereseaza altceva decat Jimny :) si suzuki e foarte tare, cel putin in india armata si serviciile speciale folosestela greu samuraie facute de maruti, in diverse structuri. stiti pe cineva de incredere care aduce masini de afara? sa imi aduca si mie un jimny ok? :) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 ... si suzuki e foarte tare, cel putin in india armata si serviciile speciale folosestela greu samuraie facute de maruti, in diverse structuri.... Si armata romana foloseste ARO... din aceleasi motive pentru care si indienii folosesc Maruti... Oare care sunt motivele?! Cumva financiare?! Ca de fiabilitate nu prea cred... Maruti a lucrat sub licenta, sau in colaborare, mai multe modele 4x4, de la mai multi fabricanti. Bineinteles, modele la care a putut plati licenta, sau de la fabricanti care au acceptat calitatea Maruti. :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 eu ma dau batut pana imi iau jimny... :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate