Nautilus Postat Octombrie 21, 2007 Partajează Postat Octombrie 21, 2007 JimnyWorld Salut, si bine ai venit . Ar fii bine ca sa mergi tu dupa masina , ca sa vezi masina la fata locului cum arata(va fii o aventura si experienta placuta).Nu gasesti la fiecare colt de strada Jimny in Germania, trebuie studiata din timp oferta de pe net, putini dealeri sunt care vand la preturi bune. Sper sa te vedem cat mai curand aici cu poze: http://www.suzuki-samurai.nl/jimny/andere-jimnys2/index-eng.html Bafta! (ti-am trimis pm.) ...JIMNY goes anywhere... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Octombrie 22, 2007 Partajează Postat Octombrie 22, 2007 BINE AI VENIT! :h5 :1 :B http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Noiembrie 2, 2007 Partajează Postat Noiembrie 2, 2007 :W :W 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator jimny8 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ave! de la un nou rookye UPDATE: finally, I've got it! descriere: - mic - tzafnos - auriu (ma rog, bej in acte) - isi merita porecla de veverita si numele de, bineinteles, jimny8 tehnic: - 1.328 cmc, 82 CP (nu stiu cati s-au pierdut in 5 ani si 110.000 km...) - stare f buna (l-am citat pe cfantana) - luat de la importatorul suzuki b&s motors (deci carte service la zi si promisiunea ca a fost intretinut corect), pret confindential... - dotari: abs, ac, alarma, pneuri AT Yokohama putin uzate; din pacate, nu are carlig de remorcare mai multe despre masina, cum se comporta si ce o sa ii fac - in jurnalul personal http://www.oraan.ro/masina-mea-suzuki-jimny/ P.S. nu mi se uploadeaza poza (are 200 kb) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ave! de la un nou rookye sa-l stapinesti sanatos si la noroi cu el... zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ave! de la un nou rookye Sa-l stapanesti sanatos si sa-ti aduca numai satisfactii !... :grin: :h5 :1 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ave! de la un nou rookye :hi :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ave! de la un nou rookye :ha: :ha: vad ca te tine ocupat deja :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Ianuarie 5, 2009 Partajează Postat Ianuarie 5, 2009 Re: ave! de la un nou rookye Sa-l stapanesti sanatos...pe coclauri. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate