flaviu Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 salut am avut un accident cu toyota, si ar trebuii o recarosare, ca nu cred ca se mai poate indrepta in sensul asta ma intereseaza daca sunt diferente intre cele doua modele mai sus mentionate cel dinainte de '90,cu faruri rotunde,si cel dupa '90, cu faruri patrate ma intereseaza daca pot sa pun o caroserie cu faruri patrate, pe sasiul meu din 1986, fara sa trebuiasca sa fac modificari de asemenea daca stie cineva ,daca fac modificarea asta, o sa am probleme la RAR ? orice sfat este binevenit mutumesc Flaviu Garbo Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pinti Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: diferente intre lj 70 din 86 si cel dupa 90 Legat de RAR nici unul de la ei nu cred ca are habar care este inainte sau dupa sau chestii de genul asta ,dar de ce vrei sa pui o caroserie de la modelul mai nou? ARO M461 din '65 Daca doi oameni iti zic ca esti beat este bine sa te duci sa te culci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: diferente intre lj 70 din 86 si cel dupa 90 Avem un LJ70 modelul nou pe caroserie si punti vechi! In afara de instalatia electrica nu mi se par modificate alte chestii! Ai sunat unde ti-am zis eu? Gaganul are o caroserie completa sau doar coaja (fara capota si usi) la un SUPERPRET! Odata ce incepe sezonul nu cred ca te vei mai intalni cu asemenea oferta! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: diferente intre lj 70 din 86 si cel dupa 90 Se poate pune dar difera instalatia electrica.Releul de incarcare de la alternator difera si te complici la instalatie . de preferat sa pui o caroserie originala usile nu sunt diferite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Decembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: diferente intre lj 70 din 86 si cel dupa 90 Legat de RAR nici unul de la ei nu cred ca are habar care este inainte sau dupa sau chestii de genul asta ,dar de ce vrei sa pui o caroserie de la modelul mai nou? am gasit o masina completa la un super pret si de aia ma gindeam la varianta asta dezavantajele ei ar fi ca-i modelul cu faruri patrate si volanul pe dreapta Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: diferente intre lj 70 din 86 si cel dupa 90 E posibil ca aparent sa nu fie modificari dar la montaj sa contati ca sunt totusi multe nepotriviri. Am 3 Toyota Landcruiser HJ60 din ani diferiti 83, 85 si 87 la care, daca te uiti, masinile par identice dar cu toate astea foarte multe piese sunt diferite. Eu zic sa cauti o caroserie exact ca si cea pe care ai avut-o daca nu vrei sa ai complicatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kata Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: diferente intre lj 70 din 86 si cel dupa 90 Tine minte: Simpla introducere a unei serii de caroserie in bazele de date RAR iti spune in ce an a fost fabricata si intre ce ani a fost fabricata. De asemenea, ce motorizari suporta caroseria respectiva.Chiar daca ar trece neobservata -stiu si eu cum?-o modificare, mai ales de serie, la RAR, in cazul unei revizii, al unui control intamplator, sau Doamne fereste al unui accident se pot descoperi neconcordante si te alegi cu un dosar penal. Daca nu folosesti masina pe drumul public nu te va intreba nimeni nimic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: diferente intre lj 70 din 86 si cel dupa 90 @kata ...seria de caroserie la lj ....e pe sasiu! Daca se schimba caroseria sasiul tot acolo ramane! Si mai are o placuta undeva sub capota (dar nimeni nu o baga in seama pe aia! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kata Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: diferente intre lj 70 din 86 si cel dupa 90 yonutz nu miza pe exceptii. este, de obicei o serie vizibila aplicata pe caroserie si una pe motor, dar sunt, in functie de autoturism, pana la 7 serii ascunse la caroserie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: diferente intre lj 70 din 86 si cel dupa 90 @kata lucrezi la RAR? Daca da, vinde-ne niste ponturi cu seriile ascunse! Iti expun urmatorul scenariu ...ma rastorn cu masina de mai multe ori peste cap! Schimb fizic 95% din caroserie adica: pedalier, stalpi, capota, usi, plafon, aripi, contra-aripi, pasaje aproape tot! E necesat sa trec pe la RAR? Eu cred ca nu! Si pana la urma ...stii ce se intampla cu aceste masini? Ne dam, le tocam bucata cu bucata ...pana se alege un sasiu, o podea si o cusca de teava ... Crezi ca ne doare in PIX de RAR? Pe de alta parte fa un drum aici si vezi cu ce se ocupa sectiunea respectiva si te rog sa (mai) citesti regulamentul odata sa vezi ce ai de facut inainte de a posta pe acest forum. Multumesc, Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ozo Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: diferente intre lj 70 din 86 si cel dupa 90 Legat de RAR nici unul de la ei nu cred ca are habar care este inainte sau dupa sau chestii de genul asta ,dar de ce vrei sa pui o caroserie de la modelul mai nou? Buna Am fost la RAR Arad si pot sa iti spun ca au habar.Anul asta am facut o schimbare de motor si o schimbare de caoserie.Este adevarat ca la caroserie nu s-au prea interesat inginerii de acolo, seria fotografiata fiind ce-a de pe sasiu. Dar daca montam o caroserie de Toyota Landcruiser dupa 1991 nu mai treceam de RAR asa usor. Diferenta intre cele doua masini (una fiind masina de pe care am luat piese a fost de 2 ani, (respectiv 1987si 1989). Sfatul meu este sa te interesezi inainte sa faci investitia. Vremurile e grele. oamenii e nervosi, are arme ,trage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate