Caphonne Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Salutare in urma unei discutii aprinse la sectiunea mecanica se pare ca castigatoare ar fi MRL-urile manuale cel putin in cazul meu care am automate nu pot sa cuplez 4x4 in mers iar cand decuplez tre sa dau inapoi am mai vorbit noi asta candva. Cum nenea Magnum m-a sfatuit ca ar fi mai bune unele manuale as dori sa stiu cam in ce consta schimbarea acestora si daca in afara de ele mai trebuie schimbat si altceva ca sincer nu ,m-as lega la cap prea tare. Multumesc anticipat. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watcher Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Re: Schimbare MRL automate cu manuale Operatia de schimbare a MRL urilor este destul de complicata: - trebuie sa gasesti unele - exista aici pe forum decat vreo 3 vanzatori : Calinvas, Luigi, Traco, (Gepetto?) - trebuie sa le cumperi (nimeni nu le da gratis) - trebuie sa astepti vreo 1800 secunde pana le instaleaza cineva (fie vanzatorul - Luigi sau Traco fie un mecanic daca le iei de la Calinvas) PS: e o gluma ;-) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammoga80 Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Re: Schimbare MRL automate cu manuale este prins in maxim 8 suruburi,deci nu e o mare hiribie de schimbat suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Re: Schimbare MRL automate cu manuale este prins in maxim 8 suruburi,deci nu e o mare hiribie de schimbat fiecare are 12 suruburi 8 suruburi cu inbus de 8 mm parca, la corp 8 suruburi cu Torx T20 parca, la capac nu poti desface corpul fara sa desfaci capacul durata cam 10 minute/buc, cu scos cel vechi....curatat, gresat etc. ma uit maine si iti spun EXACT ce chei iti trebuiesc sa nu pui multa vaselina, fix un "varf de cutit" ca sa zic asa, gastronomic, intins bine, piesele respective nu au frecare, ungerea le ajuta sa cupleze usor si sa evite ruginirea iar de schimbat altceva, nu este cazul, decat la nevoie din 4x2 in 4x4....manual la fiecare roata... Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adammoga80 Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Re: Schimbare MRL automate cu manuale eu asi indica spray de vaselina in loc de vaselina traditionala,este mult mai subtire si la cat este nevoie la mrl este super ok suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angler Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Re: Schimbare MRL automate cu manuale Si sa verifici daca ai siguranta pe capul de planetara....... Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 Re: Schimbare MRL automate cu manuale Si sa verifici daca ai siguranta pe capul de planetara....... care siguranta, shefu'? parca am vazut un canal de seeger acolo, dar nu pare sa aiba treaba cu AVM-ul. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angler Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 (edited) Re: Schimbare MRL automate cu manuale care siguranta, shefu'? parca am vazut un canal de seeger acolo, dar nu pare sa aiba treaba cu AVM-ul. pai asta am si zis, sa verifice daca are siguranta acolo - nu stiu de ce, dar de obicei, cele automate vin fara sigurantele astea; sigurante se gasesc la orice service sau magazin de piese; dupa ce montezi sigurantele, ca sa nu se plimbe planetarele ,,in & out" montezi AVM -urile. Edited December 22, 2009 by Angler Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted December 22, 2009 Share Posted December 22, 2009 (edited) Re: Schimbare MRL automate cu manuale pai asta am si zis, sa verifice daca are siguranta acolo - nu stiu de ce, dar de obicei, cele automate vin fara sigurantele astea; sigurante se gasesc la orice service sau magazin de piese; dupa ce montezi sigurantele, ca sa nu se plimbe planetarele ,,in & out" montezi AVM -urile. DUPA ce montezi sigurantele Seeger, cu SIGURANTA nu mai montezi nici un MRL... cat despre jocul IN-OUT al planetarelor, dupa cate stiu eu pana acum, OUt nu se pot misca pt. ca au sigurante Seeger dupa pinionul planetar, IN nu se pot misca pt. ca le opreste pinionul planetar...eu mi-am montat singur AVM-urile si nu am inteles rostul acelui canal de siguranta Seeger, foloseste poate la MRL-urile automate....nu stiu poate ne (si ma) lumineaza cineva, nu am pretentia ca detin adevarul.... (ala se cheama patriciu) acum am vazut ca tu vorbesti de cele automate...parca noi vorbeam de manuale...sunt luminat cumva deja? unde dreaq sunt emoticoanele alea?????? Edited December 22, 2009 by giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dok Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Re: Schimbare MRL automate cu manuale Salutare in urma unei discutii aprinse la sectiunea mecanica se pare ca castigatoare ar fi MRL-urile manuale cel putin in cazul meu care am automate nu pot sa cuplez 4x4 in mers iar cand decuplez tre sa dau inapoi am mai vorbit noi asta candva. Cum nenea Magnum m-a sfatuit ca ar fi mai bune unele manuale as dori sa stiu cam in ce consta schimbarea acestora si daca in afara de ele mai trebuie schimbat si altceva ca sincer nu ,m-as lega la cap prea tare. Multumesc anticipat. Sfatul medicului: lasa-le pe astea ... si la cele manuale trebuie sa cobori ... si sa dai inapoi si ... dupa cum vezi, din spusele colegilor, daca nu ti le monteaza un service specializat, e mai mare daraua decat ocaua ... Nissan Patrol Y61 / 2006 = PATROCLE, pregatit pentru noroaie Nissan Pathfinder / 2006 = PASHA, stock + BFG/AT Bicicleta TREK 3700 "Life is not about waiting for the storms to pass ... it's about learning how to dance in the rain." 4x4Maniac's is where we are Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdaddy Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Re: Schimbare MRL automate cu manuale Ceea ce spune PASHA e adevarat (Nu sariti la bataieeeee!) - adica MRL-urile automate sunt OK atat timp cat functioneaza corect. Si sunt muuuult mai comode decat cele manuale. Totusi, pentru mai mult control sa zicem asa - se pot monta cele manuale. Legat de inelul de siguranta... E OBLIGATORIE montarea lui, deoarece acesta asigura fixarea axiala a capului de planetara in butucul rotii (vorbesc de punte independenta , cu bascule + planetara - ex. Nissan Terrano ). Mai mult, la Nissan Terrano II de exemplu, prin schimbarea inelelor de sigurata de diverse grosimi se regleaza jocul axial al planetarei in butucul rotii (0.1 pna la 0.3 mm). Daca lipseste inelul de siguranta, pe langa efectele mecanice distructive care pot apare mai e o problema. Pe partea interioara (dinspre motor) a butucului rotii exista un simering ... daca luneca axul planetarei spre interior exista toate sansele sa "luati apa" la rulmenti si/sau sa distrugeti simeringul. Cam asa se prezinta situatia la puntea independenta. La cea rigida las pe altii sa se pronunte, lucrurile acolo poate stau putin diferit. Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Caphonne Posted December 23, 2009 Author Share Posted December 23, 2009 Re: Schimbare MRL automate cu manuale multumesc tuturor pentru raspunsuri oricum sunt asteptate si alte pareri pro contra automate vrs manuale cititm analizam si pe urma mai vedem. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgel Posted December 23, 2009 Share Posted December 23, 2009 Re: Schimbare MRL automate cu manuale fiecare are 12 suruburi 8 suruburi cu inbus de 8 mm parca, la corp 8 suruburi cu Torx T20 parca, la capac m-am uitat trebuie: bit Torx T15 inbus de 8 mm si daca trebuie scoasa si remontata siguranta, trebuie cleste pt. sigurante, de exterior, 19-60mm si sunt 6+6 suruburi, nu 8+8, cum am scris mai sus eram obosit....:-) cu siguranta Seeger nu stiu, eu am punte rigida, si nu era nici o siguranta acolo. rog sa ne spuna cineva care stie exact, daca (si la ce fel de punte) trebuie sau nu. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darius Posted December 28, 2009 Share Posted December 28, 2009 Re: Schimbare MRL automate cu manuale Stie cineva cam cat costa pe la noi un MRL pentru Pajero din 96? Ale mele, uneori, cam scot niste sunete, in special la mersul inapoi, in 4x4, evident. "Umblati cu bine!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotizo Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Re: Schimbare MRL automate cu manuale Pentru M461 stiti daca s-ar potrivi ceva AVM-uri? M-am uitat pe site-ul lor si am vazut AVM-uri pentru Aro Ischia, in 6 suruburi - oare ar merge? Sau de la GAZ 69? Niciodata nu esti destul de paranoic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dan CHIRIAC Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Re: Schimbare MRL automate cu manuale cotizo, ce mecanica ai pe IMS? de ARO mare? daca da, vezi ca este tipul 415 de la AVM, ala la care scrie M240. Cele de ARO Ischia sunt pentru ARO seria 10. Ischia este denumirea sub care s-a comercializat ARO 10 in Italia. ARO 244, an 1997, motor L25 ARO 244, an 2001, motor Toyota 2L-T, zis si "Torpilorul" - furat din Bucuresti, Sector 6, pe 29 Ianuarie 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotizo Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Re: Schimbare MRL automate cu manuale Alea de Aro nu au prindere in 10? Eu am vazut pe ebay de GAZ, care arata cam asa: Niciodata nu esti destul de paranoic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Re: Schimbare MRL automate cu manuale DUPA ce montezi sigurantele Seeger, cu SIGURANTA nu mai montezi nici un MRL... Nu este adevarat, pot fi montate! Chiar este indicat sa o faci. Lipsa lor permite planetarei (asa cum s-a mai zis) sa "se plimbe"... Pe langa alte belele, cea mai mare cred ca poate fi uzura mare a planetarei, in priza din grup... In concluzie, eu as monta siguranta.. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts