Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Aro 10 si bughyy -LERESTI CL

Vizitator SERGHEI-ARO

Postări Recomandate

Vizitator SERGHEI-ARO

Iesire cu un mic grup de turisti in zona Leresti de Arges (CL ) organizata de colegul Adi Herisanu..(care ,,ie mai mult cu surubareala decat cu manevrarea tastaturii" )

si fotografii :http://picasaweb.google.com/TheTijssen/ARO10SiBUGGYLerestiArges19122009#

Editat de SERGHEI-ARO
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator SERGHEI-ARO

Re: Aro 10 si bughyy -LERESTI CL

motor 1.6 dacia ,carburator ..si doua sasie de aro 10 taiate si reasamblate (doar fetele)...

Zona CL,Leresti are trasee foarte frumoase pt iesiri de sfarsit de saptamana.Adica sa faci si off-road,peisaje,adrenalina dar sa te intorci si cu masina acasa fara cea mai mica problema.Noi,sau mai bine spus eu, prefer sa ies in zona aia pt ca orice s-ar intampla la masina ,,am logistica asigurata " si nu raman pe coclauri cu ea.Traseele sunt de vis,peisajele fantastice in absolut toate anotimpurile..Daca un aro 10 sau 24x pot calarii potecile alea fara probleme va dati seama ce poti face pe acolo cu o masina.Zona aia este de nota 10 pt ,,pus de un busines" numai ca ,,perioada este total nepotrivita"...Este relativ aproape de Bucuresti si cum am ,,ghid local" este pacat sa nu ies cu ei la o zapada.

Link spre comentariu

Vizitator SERGHEI-ARO

Foarte frumoase peisajele....in schimb a cam transpirat domnul din buggy...o varza in mana ii mai lipsea :))

In mare parte ,,domnul " a fost o ,,doamna" ..blonda ,curajoasa si foarte priceputa..(da clasa multor ,,barbati" )...cand mergi cu 2/h este chiar placut..

Link spre comentariu

Mda,frumoase locuri...

P.S. Urmele pe care ati urcat voi sunt ale lui baiatuuu....

Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin:

2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare