Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Proprietar din nou de nissan y 60

GPScu

Postări Recomandate

Intrucat ma doare sufletul de Nissanul y61 .....am hotarat sa-mi i-au un nissan y60 pentru distractii maxime .....in sfarsit il am in curte ....ma-m gandit la niste operatii estetice ...sa il scurtez si sa devina papuc ....de acea vand tot ce e in plus si ma va incurca ...l-am acizitionat de 2 zile asa ca m-am gandit destul de bine ce operatii va primi ..... Editat de GPScu

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Proprietar din nou de nissan y 60

Faci tu cum faci si tot la musulmanism te intorci! Judecand dupa alegerea facuta ...s-ar parea ca la anul vor exista si ceva ambitii!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Magellaneeee.......poze,foto,pictures din alea......si ia-ti drek o data Y61 de la atelier ca mai au si altii cite ceva de facut...ai creat monopol,tii curtea ocupata si tu umbli dupa jucarii noi:uameni:top

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

@RZV e tehnica nene ...tehnica de zdrentze ... Stati la coada voi astia, chiar daca sunteti de la kamikaze ...N-ai vazut ca monopolilizam tot ...Nu stiu daca stii dar dupa GPScu mai urmeaza unul Gaganu ...care si-a luat si el un Patrol!

Pe de alta parte la ce sa puna poze GPscu ...?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

@RZV e tehnica nene ...tehnica de zdrentze ... Stati la coada voi astia, chiar daca sunteti de la kamikaze ...N-ai vazut ca monopolilizam tot ...Nu stiu daca stii dar dupa GPScu mai urmeaza unul Gaganu ...care si-a luat si el un Patrol!

Pe de alta parte la ce sa puna poze GPscu ...?

Chiar asa ...la ce pot pune poze ...masina e standard ...impecabila ....cand ma v-oi apuca de taiat (scurtat ) atunci aveti ce vedea .....dar momentan , cam incep sa dau cu banul care o opresc (intrucat i-mi e ff mila de y61 cred ca il dau ...ma tine prea multi banii sa i-mi bat joc de ei ) ...iar dupa ce v-oi pune mana pe ceva capital ....ma v-oi apuca si de asta .

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Sa-l stapanesti sanatos si la mai multe trialuri. Hai Steaua! Tata lui Yonutz.

Ooo bine ati venit printre noii ...multumesc !

tel 0763325967

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Intrucat ma doare sufletul de Nissanul y61 .....am hotarat sa-mi i-au un nissan y60 pentru distractii maxime .....in sfarsit il am in curte ....ma-m gandit la niste operatii estetice ...sa il scurtez si sa devina papuc ....de acea vand tot ce e in plus si ma va incurca ...l-am acizitionat de 2 zile asa ca m-am gandit destul de bine ce operatii va primi .....

Ai 100% dreptate GPScu-le,tot asta simt si eu,si foarte rau i-mi pare dupa "papusa"-portocalie!!!!!!Sa ai mult noroc la ea!!!!BAFTA frate!!!!!!!

Viva 4x4!:grin:
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare