GPScu Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 (editat) Intrucat ma doare sufletul de Nissanul y61 .....am hotarat sa-mi i-au un nissan y60 pentru distractii maxime .....in sfarsit il am in curte ....ma-m gandit la niste operatii estetice ...sa il scurtez si sa devina papuc ....de acea vand tot ce e in plus si ma va incurca ...l-am acizitionat de 2 zile asa ca m-am gandit destul de bine ce operatii va primi ..... Editat Decembrie 22, 2009 de GPScu tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 poze nu e frate ? :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 22, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 Urmeaza inca nu am avut timp ..... tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 Faci tu cum faci si tot la musulmanism te intorci! Judecand dupa alegerea facuta ...s-ar parea ca la anul vor exista si ceva ambitii! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 Sal stapanesti sanatos zdreantza MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
didone Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 sa-l noroiesti sanatos ,zdreanta mica acusica facem loc la garaj Nissan Patrol Rally-raid, 4.2, benzina Nissan Patrol Pick-up Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi Postat Decembrie 22, 2009 Partajează Postat Decembrie 22, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 Felicitari !!!! vrei sa-ti faci tot parcul auto cu ,,y''-uri ; BRAVOoooo ;asa ca la zapada si noroi cu el !!!!!! Offroad Team ARO ,,ARO 244 AUTOUTILITARA" ,( AR0 320, ARO 244) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 Nissan-ul da dependenta ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator cezar33 Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 Sa-l stapanesti sanatos si la mai multe trialuri. Hai Steaua! Tata lui Yonutz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 Magellaneeee.......poze,foto,pictures din alea......si ia-ti drek o data Y61 de la atelier ca mai au si altii cite ceva de facut...ai creat monopol,tii curtea ocupata si tu umbli dupa jucarii noi:uameni:top Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VIO TURCU Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 sa te bucuri de ea si sa te poarte spre cat mai multe trofee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 @RZV e tehnica nene ...tehnica de zdrentze ... Stati la coada voi astia, chiar daca sunteti de la kamikaze ...N-ai vazut ca monopolilizam tot ...Nu stiu daca stii dar dupa GPScu mai urmeaza unul Gaganu ...care si-a luat si el un Patrol! Pe de alta parte la ce sa puna poze GPscu ...? consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 @RZV e tehnica nene ...tehnica de zdrentze ... Stati la coada voi astia, chiar daca sunteti de la kamikaze ...N-ai vazut ca monopolilizam tot ...Nu stiu daca stii dar dupa GPScu mai urmeaza unul Gaganu ...care si-a luat si el un Patrol! Pe de alta parte la ce sa puna poze GPscu ...? Chiar asa ...la ce pot pune poze ...masina e standard ...impecabila ....cand ma v-oi apuca de taiat (scurtat ) atunci aveti ce vedea .....dar momentan , cam incep sa dau cu banul care o opresc (intrucat i-mi e ff mila de y61 cred ca il dau ...ma tine prea multi banii sa i-mi bat joc de ei ) ...iar dupa ce v-oi pune mana pe ceva capital ....ma v-oi apuca si de asta . tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bga Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 sa-l stapanesti sanatos! PAJERO 3.2:no11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Decembrie 25, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 Sa-l stapanesti sanatos si la mai multe trialuri. Hai Steaua! Tata lui Yonutz. Ooo bine ati venit printre noii ...multumesc ! tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patroler Postat Decembrie 25, 2009 Partajează Postat Decembrie 25, 2009 Re: Proprietar din nou de nissan y 60 Intrucat ma doare sufletul de Nissanul y61 .....am hotarat sa-mi i-au un nissan y60 pentru distractii maxime .....in sfarsit il am in curte ....ma-m gandit la niste operatii estetice ...sa il scurtez si sa devina papuc ....de acea vand tot ce e in plus si ma va incurca ...l-am acizitionat de 2 zile asa ca m-am gandit destul de bine ce operatii va primi ..... Ai 100% dreptate GPScu-le,tot asta simt si eu,si foarte rau i-mi pare dupa "papusa"-portocalie!!!!!!Sa ai mult noroc la ea!!!!BAFTA frate!!!!!!! Viva 4x4!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate