ADI MIKY Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Atractia fata de JEEP o am de la fratele meu care a avut si el unul,in urma cu un an mi-am cumparat si eu unul si de atunci a inceput munca la el (mi-am umplut putinul timp liber pe care il am),dar las fotografiile sa vb. mai multe... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI MIKY Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare au urmat usile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI MIKY Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare hardtopul,carligul.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI MIKY Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare aceste modificari nu le-am putut face eu,am preferat sa o duc la un atelier autorizat.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI MIKY Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare 4'' lift kit PRO COMP si 33''-uri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare Felicitari pentru masina si spor la treaba. Nu au trebuit schimbate rapoartele pentru 33"-uri? "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare Frumoasa Jeepulica, s-o offroadesti sanatos ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Decembrie 24, 2009 Partajează Postat Decembrie 24, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare Sa`l stapanesti sanatos ... Dupa cum vad acaretul era peste ocean, acum l`ai Romanizat ? Noroi bun ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI MIKY Postat Decembrie 24, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2009 (editat) Re: JEEP-ul meu in continua transformare In legatura cu rapoartele in grupuri,cei de la atelier(4wd) au zis ca nu necesita schimbate.Dar vreau sa va intreb si pe voi ce parere aveti? Acaretul deocamdata e tot peste ocean si abia astept sa-l romanizez sa am unde sa-l noroiesc.... Deocamdata nu ma gandesc sa le schimb acum pt.ca mai e pana ma intorc in Romania. Pana atunci mai astept sfaturi de la voi pt. a face o alegere buna.... Editat Decembrie 27, 2009 de ADI MIKY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare In legatura cu rapoartele in grupuri,cei de la atelier(4wd) au zis ca nu necesita schimbate.Dar vreau sa va intreb si pe voi ce parere aveti? Acaretul deocamdata e tot peste ocean si abia astept sa-l romanizez sa am unde sa-l noroiesc.... bine ai venit ! depinde ce vrei sa faci cu el ..eu de exemplu am un jeep cu rapoarte stock si 35'uri cu care se merge numai pe strada pt asta e ok ,dar al doilea jeep care v a fi mai extrem [frate cu al tau tot din florida :P ] il bag pe 34'' cu raporate 4.88 deci mult mai mici daca cu al tau vrei sa mergi si pe strada si namol ...eu zic macar 4.11 la rapoarate te asteptam cu el in tara ! :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
savinescu Postat Decembrie 26, 2009 Partajează Postat Decembrie 26, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare Frumoasa masina! Dar NOROIUL unde este? Spor la rupt cardane prin noroi!!! jeep cherokee XJ 4l Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare Arata super!Spor la treaba in continuare! Te astept cu drag acasa, ca aici de noroaie nu ducem lipsa! Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare In legatura cu rapoartele in grupuri,cei de la atelier(4wd) au zis ca nu necesita schimbate.Dar vreau sa va intreb si pe voi ce parere aveti? Acaretul deocamdata e tot peste ocean si abia astept sa-l romanizez sa am unde sa-l noroiesc.... Deocamdata nu ma gandesc sa le schimb acum pt.ca mai e pana ma intorc in Romania. Pana atunci mai astept sfaturi de la voi pt. a face o alegere buna.... Din poze nu mi dau seama si am observat ca nimeni nu te a intrebat: ce motor ai? si cel mai important unde vei folosi cu precadere masina. Daca ai 2.5 cu rotile alea pe asfalt e singuru loc unde vor fi ok. Daca ai 4.0 atunci poti emite pretentii in teren chiar si cu rapoartele originale. Odata intrat in teren la flexari serioase daca n ai prelungit cardanul spate sa nu te mire daca o sa ti sara afara. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare Odata intrat in teren la flexari serioase daca n ai prelungit cardanul spate sa nu te mire daca o sa ti sara afara. cardan CV....+ s.y.e.[slip yoke eliminator] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 29, 2009 Partajează Postat Decembrie 29, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare cardan CV....+ s.y.e.[slip yoke eliminator] + rapoarte mai adanci. 4.10 sau 4.56 '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI MIKY Postat Decembrie 30, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare In primul rand vreau sa va multumesc pt indicatii,sunt binevenite... Motorul e cel de 2,5l (din cauza guvernantilor cu taxele lor cu tot...) Masina nu vreau sa o folosesc la extrem,sa fie masina mea de zi de zi si la cate o iesire cu baietii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Decembrie 30, 2009 Partajează Postat Decembrie 30, 2009 Re: JEEP-ul meu in continua transformare In primul rand vreau sa va multumesc pt indicatii,sunt binevenite... Motorul e cel de 2,5l (din cauza guvernantilor cu taxele lor cu tot...) Masina nu vreau sa o folosesc la extrem,sa fie masina mea de zi de zi si la cate o iesire cu baietii.... ... asa ziceam si eu :P Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI MIKY Postat Ianuarie 20, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: JEEP-ul meu in continua transformare Au venit si overfenderele de 6''...urmeaza schimbarea esapamentului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: JEEP-ul meu in continua transformare frumos! stau si ma uit la pozele tale si ma gandesc ce vreme e acum in florida ,cand la noi sunt - nustiu cate grade ninge de 4 zile incontinuu si e frig de iti ingheata mucii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: JEEP-ul meu in continua transformare frumos! stau si ma uit la pozele tale si ma gandesc ce vreme e acum in florida ,cand la noi sunt - nustiu cate grade ninge de 4 zile incontinuu si e frig de iti ingheata mucii....Ce treaba are sula cu primaria? Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Ianuarie 20, 2010 Partajează Postat Ianuarie 20, 2010 Re: JEEP-ul meu in continua transformare Asta ar fi cam asa....cand ma uit afara si vad zapada si ce frumos e....si aia in Haiti ce amarati sunt si vai de p...a lor.... Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI MIKY Postat Martie 24, 2010 Autor Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: JEEP-ul meu in continua transformare Pentru o respiratie mai buna.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piratu Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: JEEP-ul meu in continua transformare Faina jucaria si sa fii sanatos sa te bucuri de ea. Banuiesc ca nu e lipsa de noroaie nici acolo............ Piratu' pentru ca lucrez pe mare Prietenii imi spun Liviu Nissan Navara 2008,Audi A8 4H, Bombardier Outlander MAX 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 24, 2010 Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: JEEP-ul meu in continua transformare Frumoasa! Imi plac mult semnalizatoarele de pe overfendere....o sa lase asa...o dunga galbena luuuuuunga pe peretii ravenei....dar poate nu te bagi in ravenele stramte! Oricum arata intr-un mare fel! Felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADI MIKY Postat Martie 24, 2010 Autor Partajează Postat Martie 24, 2010 Re: JEEP-ul meu in continua transformare Noroaie...le duc dorul,am gasit putin noroi,dar a fost mare pretul distractiei.Intoarcerea acasa vreo jumate de ora pe autostrada pe o ploaie torentiala.Dar acum cand ma gandesc nu imi pare rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate